Teşekkür ederim. Bende ortada kalmıştım zaten, yanlış mı yaptım doğru mu yaptım diye![]()

teşekkürler mükemmel bir şeytema efektlerini kapatınca tel uçuyor resmen
![]()

rica ederim bir sonraki versiyonda daha hızlı olmasını sağlayacağım![]()

ne zaman geliyor ins![]()
en az 4-5 çeşit yapacağım tabi bu en az belki 6-7 çeşit bile yapabilirim 
8inde okullar kapanıyo 1 hafta önce sınavlar biter bende artık okula gitmem o zaman çalışmalara başlarımen az 4-5 çeşit yapacağım tabi bu en az belki 6-7 çeşit bile yapabilirim
![]()

.Ayrıca Rambo'nun CFG'sinde ZipManager Touch programını yükleyemiyordum.Bu CFW'de yükleyebildim.(Bu bir ilk
)Ayrıca ikonlar çok hoş ve efektlerde hoş.Hız konusuna girmiyorum kullanan bilir...
Kaydırma hızı çok kullanışlı olmuş.Yazı tipi güzel.Ayrıca sertifika uyarısı yok(no sertificate
).Bu arada kaldırılan Haritalar'ı tekrar kurdum.Çok programa göre RAM gayet iyi bir seviyede.Tek uğraştığım QT ve Phyton oldu.Çok güzel bir CFW.(Good Job)

4 gözle bekliyoruz kolay gelsin![]()

rica ederim beğenmene çok sevindimGayet başarılı bir çalışma kullanıyorum memnunum bir soruna rastlamadım.Ayrıca Rambo'nun CFG'sinde ZipManager Touch programını yükleyemiyordum.Bu CFW'de yükleyebildim.(Bu bir ilk
)Ayrıca ikonlar çok hoş ve efektlerde hoş.Hız konusuna girmiyorum kullanan bilir...
Kaydırma hızı çok kullanışlı olmuş.Yazı tipi güzel.Ayrıca sertifika uyarısı yok(no sertificate
).Bu arada kaldırılan Haritalar'ı tekrar kurdum.Çok programa göre RAM gayet iyi bir seviyede.Tek uğraştığım QT ve Phyton oldu.Çok güzel bir CFW.(Good Job)
![]()
![]()
qt yüklenmedi mi 
sağol
---------- Eklendi @ 23:16:43 ---------- Yazıldı @ 23:15:40 ----------
(denemediğım yol kalmadı
)tek ram sorunu bende sanırım. Buda benim şanssızlığım olsa gerek(denemediğım yol kalmadı
)

malesef elimden bişey gelmiyo ama sana bir tavsiye sık sık ramblow'a girip temizleme yap![]()

yani biliyorum seninle alakalı değil zatengiriyorum hep ama söyle bi sorun var mesela whatsapp killme den kapatınca bile ram 20mb hiç birşey açık değil fakat.
![]()

çok garip yaa![]()
![]()

rica ederim beğenmene çok sevindimqt yüklenmedi mi
![]()
Hayır maalesef düzgün yükleyemedim şuan QT ile çalışan bir kaç uygulama açılmıyor.Ama düzgün bir link felan bulabilirsem silip tekrar kuracağım QT'yi.Bu arada RAM şuan 46MB 30MB 'dan aşağı düştüğünü görmedim.Navigasyon programı hariç.
benimki 30dan yukarı çıkmıyor bile 
Önce oviden qt li bir uygulama yükle ardından bu konudakinı (http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/qt-4-7-3-repacked-installed-on-e-supported-nokia-samsung-sony-601079.html ) yükle ve eskisiyle değiştir. Bende qt ve uygulamaları sorunsuz şuan.
Ram değerin gayet güzelmısbenimki 30dan yukarı çıkmıyor bile
![]()
Senin kullandığın bi programdan kaynaklaniyor. Whatsap kaldır öyle dene.
whatsapp daha dün yükledim zaten yüklemeden öncede böyleydi
Killme gir seçenekler terminate all de birde öyle bak.