Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Peki kardeşim. Pips bizde yüklü değil o yüzdende kaldıramıyoruz. Telde yüklü olanları ovi programı ile görebiliyoruz ama ordada pips diye bir şey yok o yüzden farklı bişi yapmak gerekiyor diye düşündüm kardeşim. :)

tamam yarın uğraşayım bu konu üzerinde ;)

HeaDSHoTeR

Üye

yapamadım bee :( çok karışıkmış

Ben yaptım kardeş. Sorun bizim cfw de zaten yüklü gelmesi sanırım. Zaten gerekte yok. Netten buldum v10 sürümünü onu kurdum kırılmış hali süresiz. Ama şimdiki sorun v9 daki türkçe sesleri kabul etmiyor :D v10 içinde ayrımı düzenlenmesi gerekiyor acaba bilmiyorum... :) Şimdi artık bu problem değilde yeni bir problemle karşı karşıyaym :/ Telefon 2 gündür kapanıyor kendi kendine. Ama neden olabileceği hakkında bir fikrim yok. Anlamadım gitti :/ Bu yazılımla daha önce böyle problem yaşayan birileri oldu mu ? Acaba NDrive ile bir ilgisi mi var diye düşünüyorum ama o da iyi bir program bilmiyorum :/

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptım kardeş. Sorun bizim cfw de zaten yüklü gelmesi sanırım. Zaten gerekte yok. Netten buldum v10 sürümünü onu kurdum kırılmış hali süresiz. Ama şimdiki sorun v9 daki türkçe sesleri kabul etmiyor :D v10 içinde ayrımı düzenlenmesi gerekiyor acaba bilmiyorum... :) Şimdi artık bu problem değilde yeni bir problemle karşı karşıyaym :/ Telefon 2 gündür kapanıyor kendi kendine. Ama neden olabileceği hakkında bir fikrim yok. Anlamadım gitti :/ Bu yazılımla daha önce böyle problem yaşayan birileri oldu mu ? Acaba NDrive ile bir ilgisi mi var diye düşünüyorum ama o da iyi bir program bilmiyorum :/

sorunu halletmen güzel :oke: ben hiç böyle bir sorun yaşamadım yazılımsal olduğunu düşünmüyorum :hmmm

eoner

eoner

Üye
:tşk: Civciv Tek Kelimeyle Muhteşem :yuru
fakat istemediğim daha doğrusu galeride görünmesini istemediğim foto yada videoları E/diğer/rehber klasörüne atıyordum ve galeride görünmüyorlardı. Cfw yi kullaniyorum ve şuan galeride görünüyorlar :bilmm önere bileceğin bir şey var mı? :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Civciv Tek Kelimeyle Muhteşem :yuru
fakat istemediğim daha doğrusu galeride görünmesini istemediğim foto yada videoları E/diğer/rehber klasörüne atıyordum ve galeride görünmüyorlardı. Cfw yi kullaniyorum ve şuan galeride görünüyorlar :bilmm önere bileceğin bir şey var mı? :naughty:

:rica: beğenmene sevindim :) uzantılarını değiştir :oke: bununla ilgili gerekeni yapacağım yeni versiyonda :oke:

eoner

eoner

Üye
Peki kardeşim ilgin için ayrıca :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

sem_sen

Üye
Bunu bir çok kişi yaşamış ve yaşıyolar dostum :( İşte o linklerden birisi: http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/nokia-5800-kapanma-sorunu-kesin-cozum-290094.html

Buda arama linki ne kadar çok var :/

bende önceden böyle bir sorun yaşıyodum tuşlara basıyodum hiçbir şey olmuyodu sonra açma kapama düğmesine basınca sürüklemeli tuş kilidi çıkıyodu ve sonra kapanıyodu :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bende önceden böyle bir sorun yaşıyodum tuşlara basıyodum hiçbir şey olmuyodu sonra açma kapama düğmesine basınca sürüklemeli tuş kilidi çıkıyodu ve sonra kapanıyodu :hmmm

sorun belliymiş programlar çakışabiliyormuş

HeaDSHoTeR

Üye
avea hattı muhabbeti var o ne alaka acaba :'/

TheOldBros

TheOldBros

Üye
beyler biri bana bu cfw nin fontunun linkini atabilirmi

can duran

Üye
s60v5 göre yokmu

Üst Alt