sayfa başı ve sayfa sonu butonları(ne dersiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
sayfa başı ve sayfa sonu butonları(ne dersiniz)
sayın admin değerli modlar ve kıymetli üyeler ben söyle bi öneride bulunmak ıstedım.umarımki bi sakıncası yoktur.sitemize sayufa bası ve sayfa sonu butonları koysak yorum yazmak ısteyen arkadslarımızda o butona tıklayıp direkt sayfanın en altına ulşsa nasıl olur???bu benım bi fikrim saygılarımla

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Abarttın ama, önerinin sakıncasını da sende gördüm. :box

Bahsettin butonlar bir ara vardı ama yok oldular sonradan sonraya, olsa da olur olmasa da; ama temalar bölümünde sayfalar diğerlerine nazaran biraz yavaş ilerliyor ( resimlerin açılması vs. ). İşe yarayabilir.

ouSahin

ouSahin

Üye
ewet wardıı artık yoq bence böle daha qüzel..

teklifin qüzel ama kaçırdın:)

Master_Evil

Master_Evil

Üye
mouse'un tekerleği ondan iyidir

Ozan

Ozan

Admin
Sitenin en altında Yukarı linki var Yeşil alanda ama sizin istediginiz her Şikayet et butonunun yanında mesela yukarı aşağı butonumu ? Eğer öyleyse kirlilik yaratabilir nedeni her klavyede "Home" ve "End" tuslarının zaten olması.

Home - Yukarı
End - Aşağı

;)

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
ewet yorumlar mantıklı..ama belkı dedım ufakda olsa bi işe yarar tamam konu kilitlenebilir:D

Neverex

Üye
Sitenin en altında Yukarı linki var Yeşil alanda ama sizin istediginiz her Şikayet et butonunun yanında mesela yukarı aşağı butonumu ? Eğer öyleyse kirlilik yaratabilir nedeni her klavyede "Home" ve "End" tuslarının zaten olması.

Home - Yukarı
End - Aşağı

;)

Evet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt