Androidden AppRedeem ile para kazanma şansı

Sponsorlu Bağlantılar

payners

Üye
    Konu Sahibi
Androidden AppRedeem ile para kazanma şansı
MARKETTEN APP REDEEM PROGRAMINI İNDİRİYORSUNUZ. yada burdan indiryorsunuz: yapmanız gerekenler: bonus code kısmına: freepoint50 yazıyorsunuz ve 50 puan kazanıyorsunuz. sonra banjo ve eye-c taglist diye iki tane program var.onları programdan seçin zaten sizi android markete yönlediriyor.bunları indirin ve kurun. şimdiden 50+120+150+ level1 bonusu 50=370 points=0,37$ .redemm kısmından paranızı paypala aktarabilirsiniz.

payners

Üye
    Konu Sahibi
20 dakikada 1$ kazandım ve paypal hesabıma aktardım

fthakan

fthakan

Üye
paypal dan nasıl çekeceğiz bana ingilizce mail geldi tıklıyorum paypal üyeliği diyor nasıl olacak bu iş ? bide bu uygulamalar değişmiyormu nasıl parayı çoğaltacaz?

TeaMTurkeR

Üye
Bu programin neresinde acaba nonus code?

payners

Üye
    Konu Sahibi
apps kisminda

sabrkara

Üye
Payners adlı kullanıcıdan başka para kazanan var mı?

payners

Üye
    Konu Sahibi
kulan sanız kazanırsınız isterseniz ödeme kanıtların göstereyim

pacamans

Üye
payners42 yazarsanız tabiki payners arkadaşımız bonus kazanır siz değil
herkes kendini adını dağıttıkça para kazanır saadet zinciri anlayacağınız
payner çok uyanık gezmeee arasıra da dinlen yahu....

payners

Üye
    Konu Sahibi
Aldığım ödemeler :

bonus code kısmına : freepoint50 yazmalısınız artık.

mustafa9669

mustafa9669

Üye
bende yukledim be 1000 bin puan kazandim paypal hotmaili de ekledim ancak onayli degil diyor ve hata verior ama msn paypala onayli ancak kredi karti vs yok o yuzden mi para alamiorum yardim edin

61last

61last

Üye
Ben uygulamayı yükledim.Settings kısmında neler yapmam gerekir anlamadım onları.

messevim

messevim

Üye
ben uygulamayı yükleyemiyorum. verdiğinz linkten program i indirdim zip halinde indi ama içinde apk. dosyası yoktu ?

messevim

messevim

Üye
yok mu yardım edecek yahu.:s

emir28

emir28

Üye
bende yukledim be 1000 bin puan kazandim paypal hotmaili de ekledim ancak onayli degil diyor ve hata verior ama msn paypala onayli ancak kredi karti vs yok o yuzden mi para alamiorum yardim edin
paypala hesap ekleme işlemi yapmalısın hesap eklemezsen yada kredi kartı ile onaylamazsan hesabını. hesap aktif görülmez ve dolayısı ile kısıtlama engeline takılıp paranızı alamazsınız

Samet.25

Kardes gunde ne kadar kazaniriz bundan yani winat kadar kazandirimi

ali5106

Üye
apps kısmında bonus code yok

emir28

emir28

Üye
bu uygulama gerçekten çok güzel fakat vpn kullandığım için engellediler beni bu ve buna benzer dıran uygulamalar için şu site de birkaç uygulama tanıtımı var ben mintcoins kullanıyorum bu site aracılığı ile buldum tavsiye ederim.

Üst Alt