süper android para kazanma uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

sosyo

Üye
    Konu Sahibi
süper android para kazanma uygulaması
İlk önce örnek ödeme kanıt.
Mail adresini , ödeme doğruluğunu play uygulama sayfasında altkısımda sitesine giderek anlarsınız.


YENİ PARA KAZANMA UYGULAMASI SÜPER

# CashPirate #

İNDİRME LİNKİ ~

UYE OLARAK REF KODUNU KULLANIRSANIZ 500 PUANLA BAŞLARSINIZ
REF KODUM= ANYZKD



Arkadaşlar bulduğum yeni ve güzel bir sistemi paylaşmak istiyorum sizinle. Sistemin adı CashPirate reklam ve uygulama vermeyi günden güne devam ettiriyor herhangi bir kesinti yok yani bir gün reklam verip birgün reklam vermeme gibi bir huyu yok uygulamanın.
Android'de Google Play'a girip CashPirate diye arayıp uygulamamızı indiriyoruz.

Uygulamaya giriş yapmak için uygulama içinde kayıt olma vardır kayıt oluyoruz,

ve uygulama ve size gelen offersler ile puanlar kazanıyorsunuz.

arakadaşlar difficulty yani zorluk kısmında
1 yıldız ve 3 yıldız olan offerslar var nedir bu yıldızların anlamı diye sorarsanız 1 yıldızlı olan offersler 50 ile 60 puan arasındadır ve telefona indiirdiğiniz proğrama giriş çıkış yapmak yeterlidir ve yaklaşık 10 saniyede puan hesabınızda oluyor. 3 yıldızlı olan proğramlar ise 100 puandır ve telefona indirdiğinizde 3 gün boyunca silmemeniz ve hergün 1 defa girmeniz gerekmektetid 3 gün boyunca puanlarınızı "beklemededir" olarak hesabınızda görebilirsiniz ve 3 gün sonunda puanlar hesabınıza geliyor.
Arkadaşlar siteye direk üye olabilirsiniz fakat üye olurkende söylüyo eğer bir kişinin davetiye kodu ile üye olursanız 500 puan size hediye geliyor bana da %5 ve % 10 komisyon geliyor sizden. bana gelen komisyondan sizin hiçbir zararınız olmuyor bir nevi ben size 500 puan hediye etmiş oluyorum sizde bana kazandıklarınızdan komisyon.
peki nedir bu puanlar arkadaşlar 2500 Puan= 2,5 dolar 1 günde kendimizi fazla kasmadan 700-1000 puan arası yapılabilir eğer davetiye kodumla üye olup biraz uğrasırsanız bir günde 2.5 dolar bile yapı p direk çekebilirsiniz paranızı.
ödemeler PAYPAL ve FACEBOOK gift card ile yapılmaktadır.

REF KODUM= ANYZKD
ödeme kanıtları mevcuttur ben alır almaz paylaşacağım sormak istediğiniz sorular olursa sorabilirsiniz kolay gelsin arkadaşlar.



Örnek ödeme resmi


Örnek ödeme resmi
 
Son düzenleme:


Üst Alt