Haber Cepten Para Kazanma (featurepoints)

Sponsorlu Bağlantılar

yuh2323

Üye
    Konu Sahibi
Cepten Para Kazanma (featurepoints)
Arkadaslar merhaba! Size paypal sitesine para aktarimina imkan saglayan telefondan kolayca para kazanabileceginiz bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. Winat 9 uygulamasını herkes bilir artık eskisi gibi işlemiyor fakat bu paylaşacağım uygulama winat 9 dan çok daha kolayca para kazanmanızı saglayacak 2-3 günde 5$ garanti diyebilirim. Uygulamamızın adı FEATURE POİNTS . iOS ve android islemcili aygıttan kolayca para kazanabilirsiniz. Sistem çok basit : Sitede olan uygulamaları indiriyorsunuz ve puan kazanıyorsunuz. 3000 puan olunca da paypala 5$ aktarabiliyorsunuz veya nasıl harcamak isterseniz :blink: Diyelim 590 puan yaptınız appstoredan 0.99$ lık Angry Birds Star Wars uygulamasını alabiliyorsunuz yaptıgınız puan karşılıgında.
Feature points app storeda direk yok. Safariden açacagız. Aşağıdaki linki kullanarak hem beni referans etmis olacaksınız hem de uygulamaya 50 puanla başlayacaksınız.
Referans Kodumu ilk girişinizde yazarsanız 50 puanla başlarsınız dediğim gibi..: 5LS18E

Şimdi 2 günde nasıl 5$ kazanılır onu anlatayım:
Arkadaşlar "Vpn One Click" adlı uygulamayı appstoredan indiriyoruz ve açıyoruz. Ne işe yarayacak bu derseniz vpn ile Türkiye ip sini degistirip UK, USA, Germany vs ülkelerin ipsinden girip farklı farklı uygulama indirecegiz. Türkiyedeki uygulamaları indirdiniz ve indircek bisey kalmadı mı o günlük hooop VPN devreye giriyor burda:ehe, telefonumuzdan Ayarlar>VPN giriyoruz UK yapıp vpn aktiflestiriyoruz farkli vpnler ile birsürü uygulama indirip puana puan demiyoruz.(En çok uygulama UK ip sinde var.)
Sorun yaşayan olursa konunun altına yazsin. Referans kodumu girerseniz kayıtta sevinirim :bigstar:
 


Üst Alt