TAPPORO (Make Money) (Android Telefondan Para Kazanma)

Sponsorlu Bağlantılar

jeep5252

jeep5252

Üye
    Konu Sahibi
TAPPORO (Make Money) (Android Telefondan Para Kazanma)
TAPPORO (MAKE MONEY)

Programda REKLAM ve VİDEO izleyerek puan kazanıyorsunuz.

Ana menüden "Offer" Kısmına geliyorsunuz.Burada uygulamaları indirebileceğiniz,videoları izleyebileceğiniz,anket doldurabileceğiniz bölümler var.Onlara tıklayıp ve sizden istenenleri yerine getirerek ORO KAZANIYORSUNUZ.
Ana menüden "Videos" kısmında da videolar var.Bunları izleyerekte ORO kazanıyorsunuz.

5000 Puan = 5$ (Paypal Ödeme)

Programa girdiğinizde sizden REFERANS KODU isteyecektir.Benim referans kodum: TAPJD5116 Bu referans kodunu girerseniz 250 ORO kazanacaksınız.

GOOGLE PLAY LİNK:

Not: Puanlar değişiyor 22,25,30,180,200,1000

Bu konuda uygulamayla ilgili sorunları birbirimize soralım.Nasıl daha kolay para kazanacağımızı birbirimizle paylaşalım.Hangi uygulamalardan nasıl ,ne kadar kazandığımızı söyleyelim.Hilesi varsa paylaşalım.

KISA SÜREDE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM HERKESE

jeep5252

jeep5252

Üye
    Konu Sahibi
güncel arkadaşlar.

avbar

Üye
tablette bir turlu kayit yaptiramadim

mardok

mardok

Üye
puan kazanmak çok zor 5000 ise imkansız gibi ayrıca arkadaş verdiği kod ile her kayıt olan kişiden 600 oro kazanıcak bunu da belirt millet üzeriden kazanmaya çalışma :nono: :off: :angry:

fatih_59

Üye
TAPMA84172 arkadaslar bu kodu tapporo yu ilk açtığınızda sağ altta me yazan bölüme girin hemen en üstte ^^ Enter invinite code +250 ^^ yazan yere bu kodu yazın ""TAPMA84172""
5 dolar için ilk adımınızı atmış olun

o2yuncak1

Üye
arkadaslar tapporo'ya kaydolmak istiyorum ama "tapporo bu cihazda daha once kayitli" hatasi veriyor. -telefonum 2. el- bu uygulamayi KOKUNDEN nasil kaldirabilirim lutfen yardim edebilir misiniz?

tomy1925

tomy1925

Üye
TAPBE382293 arkadaslar bu kodu tapporo yu ilk açtığınızda sağ altta me yazan bölüme girin hemen en üstte ^^ Enter invinite code +250 ^^ yazan yere bu kodu yazın ""TAPBE382293"
5 dolar için ilk adımınızı atmış olun bol kazançlı dolu günler dilerim herkese.

Alibayrm1

Üye
Gençler fake hesaplar açıp kazanabiliyorsunuz kalmayın kendinizi

Üst Alt