sıcak sıcak n97 mini :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
sıcak sıcak n97 mini :)
yaklaşık 2 saattir wlan + şarj şeklinde takılıyorum :) şuan batarya alev alev yanıyor :) yumurta kirşam pişer galiba :) arkasıda metal olunca ne biçim oldu :D :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hayat işte...

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
:) öyle

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Nokia Istee :) :P

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Laptopta ısınıyor. Teknoloji böyle :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bende bir kaç kere öle alev alev kullandıydım telefonu 2 hafta sonra batarya şişti çöp oldu. şarj bile almıyor artık :oke:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
bende bir kaç kere öle alev alev kullandıydım telefonu 2 hafta sonra batarya şişti çöp oldu. şarj bile almıyor artık :oke:

aaa haklısın. benımde batarya sarj tutmuyo eskısı gıbı. aksama zor gelıyor. hıc kullamadıgım halde :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonun arkasına fan taktır :d:

Hasan

Üye

Aynen benim batarya da şişti artık yuvasına sığmıyor sığsa bile kapağı örtülmüyor

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi

bence değiştir bataryayı bir de patlar matlar

ya inanır misin ben o ana şahit oldum. Telefonum arabistandan yeni gelmişti. Sabah aksam elindem düşmüyordu :) çok mutluydum. Ama tek sorun bataryaydi. Çin mali bir batarya aldım. Bi gün böyle biraz fazla takılinça telefonda batarya ısındı. Derken bi koku geldi sonra beyaz bi duman :):) baktım telefon elimde çatır çatır yanıyor. Hemen telefonu yere attım beton zemine iyi bi fırlattım batarya fırladi dışarda halen yanıyor. Onu söndürdüm. Ama telefona zarar verdi diye çok korktüm daha alali iki ay olmadı. Üstüne bir de yere fırlattım her tarafı çizildi. Neyse sonra orjınal bataryayi taktım. Allahtan sorun çıkmadi. Telefon açıldı. O gündür hiç batarya almadım başka :):):)

Mert045

Mert045

Üye
Atom bombası gibi :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

ya inanır misin ben o ana şahit oldum. Telefonum arabistandan yeni gelmişti. Sabah aksam elindem düşmüyordu :) çok mutluydum. Ama tek sorun bataryaydi. Çin mali bir batarya aldım. Bi gün böyle biraz fazla takılinça telefonda batarya ısındı. Derken bi koku geldi sonra beyaz bi duman :):) baktım telefon elimde çatır çatır yanıyor. Hemen telefonu yere attım beton zemine iyi bi fırlattım batarya fırladi dışarda halen yanıyor. Onu söndürdüm. Ama telefona zarar verdi diye çok korktüm daha alali iki ay olmadı. Üstüne bir de yere fırlattım her tarafı çizildi. Neyse sonra orjınal bataryayi taktım. Allahtan sorun çıkmadi. Telefon açıldı. O gündür hiç batarya almadım başka :):):)

Okurken bataryanın çıktıktan sonra patladığını söyleyeceksin sandım :D

Türk fan kuvveti :):)

O kadar gelişmedi ekip :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
Atom bombası gibi :ehe

telefon elinde olursa ınan farkı kalmaz :D

---------- Eklendi @ 22:46:31 ---------- Yazıldı @ 22:44:26 ----------

Okurken bataryanın çıktıktan sonra patladığını söyleyeceksin sandım :D

O kadar gelişmedi ekip :D
ya patlamadan söödürdüm. zaten telefonu oyle bı attım kı elımden her biri bi tarafa fırladı. bataryanın sonn hali nasıldı bılıo musun :D 3 tane elektrik bölümü varya o artık yoktu bır parmak boslugunda yandı orası :D:D

---------- Eklendi @ 22:47:15 ---------- Yazıldı @ 22:46:31 ----------

geliştirelim o zaman :D beenım elektronıge ılgım vardır :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çıkardığı sesi merak ediyorum :hmmm "Güüüümm!" diye mi patlar yoks 'Tak!" diye bir ses çıkar. Bakarsın ki patlamış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt