HakanSeven12
Üye
formatSorun bende mi diyordum bende,son 1-2 ayda site acayip yavaşladı.Daha önce tabiri caiz ise yağ gibi gezerdim.Şimdi acayip kasıyor.Çözüm lütfen.
formatSorun bende mi diyordum bende,son 1-2 ayda site acayip yavaşladı.Daha önce tabiri caiz ise yağ gibi gezerdim.Şimdi acayip kasıyor.Çözüm lütfen.
advanced system careprogramını denemeden formata girmeyin o programı çalıştırın ayrıca bir tanede antivirüs kurun , ben çoğunun formatlayacağı haldeki bilgisayarı ilk günkü gibi yaptımformat
Reklamı bugun yarın kaldırıyoruz arkadaslar, rahatsızlıklarınız ve sikayetleriniz bizim için önemli.
o zaman gideceksin tarayıcına adbolck indireceksin kurtulacaksın bu site böyle reklamlarla yürüracayip sıkıcı gerçekten maxicep saatçi dükkanı olmuş hayırlı olsun![]()
neden maxicep; çünkü üyelerine en çok deger veren mobil teknoloji forumu MAXİCEP

o zaman gideceksin tarayıcına adbolck indireceksin kurtulacaksın bu site böyle reklamlarla yürür
tamam sitenin reklma ihtiyacı vr ama bu kadarı da fazla. siteyi ilk açtığımda karşılaştığım reklamlara bak bana hak verirsin heralde. Ayrıca isteyen istediği tarayıcıyı kullanır. ben internet explorer kullanıyorum ve başarılı bir adblock bulamadım!!o zaman gideceksin tarayıcına adbolck indireceksin kurtulacaksın bu site böyle reklamlarla yürür
admine bildirin durumu o zaman
illaki reklamlarla yürür fakat sitenin içeriginden çok reklam var
o kadar esnek tarayıcının olduğu zamanda internet explorer kullanıyorsan yapabileceğim birşey yoktamam sitenin reklma ihtiyacı vr ama bu kadarı da fazla. siteyi ilk açtığımda karşılaştığım reklamlara bak bana hak verirsin heralde. Ayrıca isteyen istediği tarayıcıyı kullanır. ben internet explorer kullanıyorum ve başarılı bir adblock bulamadım!!

o zaman gereken yapılır Preator veya Ozan ajans ile konuşur olay kapanıradminlerin haberi var zaten
o zaman gereken yapılır Preator veya Ozan ajans ile konuşur olay kapanır

Yok önce devletten izin alınması gerekiyor
---------- Eklendi @ 19:23:26 ---------- Yazıldı @ 19:21:43 ----------
Sitede reklamları kaldırmak isteğine dair yazı
Yöneticinin arkalı önlü kimlik fotokopisi
Sitenin yöneticisi olduğuna dair onaylı belge (kırmızı mühürlü)
Kullanıcı şikayetlerini gösteren tablo çizelgesi
![]()