Yeter artık bıktım bu reklamlardan!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
Yeter artık bıktım bu reklamlardan!
ya kardeşim sayfa açarken bile reklam çıkar mı ya zaten yeterince yavaşlattınız siteyi insanın da bir sabrı var!

larten123

larten123

Üye
evet çok reklam var ve site çok kasıyo

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Çözüm çok, yeter ki reklamlardan kurtulmak isteyin. :)

Adblock kullanın.

spy ghost

spy ghost

Üye
:oke: konu site hakkında bölümüne :bye2:

enkazcı

Üye
Çözüm çok, yeter ki reklamlardan kurtulmak isteyin. :)

Adblock kullanın.
valla abi geçenlerdede böyle bi konu vardı orayada yazmışsınız..o gündür bu gündür adblock kullanıyorum.şahane harbiden

TheMadness

TheMadness

Üye
Tüm sitelerde kullanırım. Arkadaşlarıma diyorum ki maxicepte uygulama çok onlar yabancı siteden indiriyormuş reklam var dediler ne reklamı dedim :D sitede reklam olduğundan habersizim.

Ozan

Ozan

Admin
Reklamı bugun yarın kaldırıyoruz arkadaslar, rahatsızlıklarınız ve sikayetleriniz bizim için önemli.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
papakudioflu

papakudioflu

Admin
neden maxicep; çünkü üyelerine en çok deger veren mobil teknoloji forumu MAXİCEP

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

turkmen619

Üye
evet reklam çok

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hayvan gibi reklam var sayfanın dolmasnı beklerken reklamları izliyorum zaten telefonu pcye bağlayıp giriyorumbekleki reklamlar dolsun :off:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
hayvan gibi reklam var sayfanın dolmasnı beklerken reklamları izliyorum zaten telefonu pcye bağlayıp giriyorumbekleki reklamlar dolsun :off:

Sen bir de telefonla mı giriyorsun. Vay haline :(:(:( Biz 1MB hızındaki (tekrat söylüyorum güya 8 mb internet pakedi) internetle zor dolaşıyoruz :(

serinaga

serinaga

Üye
EVET Reklamlar KESİNLİKLE Abartılıdır, sayfalar kasıla kasıla açılıyor maalesef. Sırf bu yüzden uzaklaşmaya başladım desem yalan olmaz, artık çoğunluk mobilden bağlanıyorum, bu abartıya bir SON verilmeli, herşeyin bir dozu vardır, bu na ya kocaman bannerlar ??? MAXICEP yöneticileri bunları dikkate almalı ...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşlar kurucu adminimiz ozan bey zaten açıkladı reklamların kalkacagını yorumları okumadan mesaj yazıyorsunuz galiba

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Sen bir de telefonla mı giriyorsun. Vay haline :(:(:( Biz 1MB hızındaki (tekrat söylüyorum güya 8 mb internet pakedi) internetle zor dolaşıyoruz :(
ohh yaa kurtuldum reklamlarda adblock yükledi çatır çatır geliyo sayfalar :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Opera'da da olsa keşke :( Opera içeriği yükledikten sonra engelliyor :(

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Sorun bende mi diyordum bende,son 1-2 ayda site acayip yavaşladı.Daha önce tabiri caiz ise yağ gibi gezerdim.Şimdi acayip kasıyor.Çözüm lütfen.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar ozan arkadaşımız 1 2 güne kaldırılacağını açıkladı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt