603'ü tv ye bağlayabilen varmı...yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
603'ü tv ye bağlayabilen varmı...yardım!
arkadaşlar önceki telefonum c6-01 di ve onu tv ye bağlayıp oyun vs oynayabiliyoduk.
sırf 2.nesil olsun diye onu satıp 603 aldım.603 ü bi türlü tvye bağlayamadım kabloları farklı farlı denedim yine olmadı fp1 den önce tv bağlantı simgesi geliyordu ve sadece sesi verebilmiştim fp1 den sonra tv simgesi gelmiyor ayrıca kabloyu bağladığımda tel kapanıyor kabloyu çıkarmadanda açılmıyor. 603 kullananlardan ricam acaba tv ye sorunsuz şekilde bağlayabilen varmı....

E_yedi

Üye
603 te hdmı gırışı varmı hdmı gırısı tellerde standart olur dıye bılıyorum

nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
603 te hdmı gırışı varmı hdmı gırısı tellerde standart olur dıye bılıyorum

hdmı yok kardeşim ama av çıkışı var orjinal av kablosuyla deniyorum.symbian 3 temelli cihazların hepsi tv ye bağlanıyor diye biliyorum.c6-01 i bu kabloyla bağlıyodum.ama 603 te aksesuar menüsünde tv çıkışı bile yok ama bi şekilde bağlanır heralde düşünün 5800 bile tvye bağlanabiliyor ...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Zaten 603 TV-Out özelliği var bu heryerde yazar. Ama sende niye bağlanmadı anlayamadım. Ben de denicem biara kablo alıp da bakalım şimdi bu uyum sorunu beni korkuttu biraz.

nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
Zaten 603 TV-Out özelliği var bu heryerde yazar. Ama sende niye bağlanmadı anlayamadım. Ben de denicem biara kablo alıp da bakalım şimdi bu uyum sorunu beni korkuttu biraz.
nokia resmi sitesinde bağlatı özelliklerinde tv çıkışı yok malesef,diğer modellerde tv çıkışı var yazıyo.603 te sadece av konnektör yazıyo...zaten dediğim gibi c6-01 de aksesuar menüsünde tv çıkışı vardı 603 te böylebi menü yok.buda galiba fp1 de olduğu gibi işlemcinin oc edilmemesi gibi bir saçmalık olsa gerek...

---------- Eklendi @ 00:27:10 ---------- Yazıldı @ 00:19:16 ----------

The Dark Knight
sende denediğinde buraya yazarsın.
inşallah buda nokia nın bize bir kazığı olmaz.
ayrıca bu 603 kullanıcıları nerde anlayamadım arkadaşlar deneyen varsa lütfen olumlu yada olumsuz sonuçlarını bekliyorum...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
nokia resmi sitesinde bağlatı özelliklerinde tv çıkışı yok malesef,diğer modellerde tv çıkışı var yazıyo.603 te sadece av konnektör yazıyo...zaten dediğim gibi c6-01 de aksesuar menüsünde tv çıkışı vardı 603 te böylebi menü yok.buda galiba fp1 de olduğu gibi işlemcinin oc edilmemesi gibi bir saçmalık olsa gerek...

---------- Eklendi @ 00:27:10 ---------- Yazıldı @ 00:19:16 ----------

The Dark Knight
sende denediğinde buraya yazarsın.
inşallah buda nokia nın bize bir kazığı olmaz.
ayrıca bu 603 kullanıcıları nerde anlayamadım arkadaşlar deneyen varsa lütfen olumlu yada olumsuz sonuçlarını bekliyorum...
Denediğimde mutlaka yazarım diyecektim de youtube'da aradım yok ve Nokia'nın sitesinde biri sormuş zaten sanırım tv-out yok şaka gibi ihtiyacım olduğundan değil ama sırf üvey evlat muamelesi gördüğümüz için Lumia 610 alıcam o olucak sonunda ya da asla Nokia almıcam.[h=2]Does my Nokia 603 device support TV Out connection? - Nokia FAQ[/h]
No, Nokia 603 device doesn't support TV Out mode for connecting to a TV.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
603 kullanıyorum ama maalesef kablo olmadığı için deneyemiyorum. Ama bu üvey evlat işi benimde canımı sıktı.

nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
Denediğimde mutlaka yazarım diyecektim de youtube'da aradım yok ve Nokia'nın sitesinde biri sormuş zaten sanırım tv-out yok şaka gibi ihtiyacım olduğundan değil ama sırf üvey evlat muamelesi gördüğümüz için Lumia 610 alıcam o olucak sonunda ya da asla Nokia almıcam.Does my Nokia 603 device support TV Out connection? - Nokia FAQ

No, Nokia 603 device doesn't support TV Out mode for connecting to a TV.

aynen kardeşim sana katılıyorum.eskiden c6-01'e üvey evlat diyordulardı ama 1.nesil diğer cihazlardan hiçbir şekilde ayrılmadı.ama 603 ün durumu ortada daha ilk güncellemeden diğer 2.nesillerden ayrıdı.dandik cihazlarda bile olan,symbian 3'ün standart bir özelliği sayılacak tv out 603 te yok tek mesele driver.daha neler göreceğiz kim bilir....

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
acayip saçma olmuş tamam ucuz telefon şudur budur ama bu kadar da kırpılmazki girişi var zaten driver neden konulmaz :@ nokia son zamanlarda sinirimi zıplatıyor 701 den memnunum lumialarsa nokianın bende ki son şansı o da beklentilerimi karşılar sanırım karşılamazsa napar eder iphone alırım.

nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
acayip saçma olmuş tamam ucuz telefon şudur budur ama bu kadar da kırpılmazki girişi var zaten driver neden konulmaz :@ nokia son zamanlarda sinirimi zıplatıyor 701 den memnunum lumialarsa nokianın bende ki son şansı o da beklentilerimi karşılar sanırım karşılamazsa napar eder iphone alırım.
aynen nokia iyice şansını zorlamaya başladı...

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

bu 603 benim son symbianlı telefonum. bir sonraki telefon lumia serisinden büyük ihtimal lumia 900 olacak. eğer ileride lumia serisi içinde böyle davranırsa bende belki iphoneye geçerim.

Polymath

Polymath

Üye
Benım ıcınde 603 son telefondur. Bundan sonra Samsung, HTC , Sony alırım. Nokia iyice bozdu. Zaten gidişatı iyi değil

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
2-3 sene kullanıcam bunu neticede kötü telefon değil ama bir sonraki telefonum Samsung Galaxy ya da Sony Xperia serisinden olabilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde son olarak 808 i alırım ve son symbianlı telefonum olur ondan sonra sony e geçerim yada htc ye kaç yıldır nokia kullanıyorum yetr

derman00

Üye
Bende 808 i bekliyorum ama fiyat dedikleri gibi olursa başka marka artık(samsung,htc)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt