"Nokia otobüsün peşinden koşuyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Nokia'ya ve CEO'su Elop'a yöneltilen bu şok sözler, bakın bu sefer kimden geldi...

Nokia'nın ilk çeyrekte önemli bir kayba uğradığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış, bunun yanında kredi oranı Fitch tarafından "değersiz" durumuna düşürülmüştü. İyi giden Lumia 900 satışları ile ümitleri yeşeren şirkete bir yumruk da eski bir Nokia yöneticisinden geldi.

Lee Williams, Nokia'nın Series 60 yazılım bölümünde 2006 ve 2009 yılları arasında yardımcı başkanlık görevinde bulunmuş, daha sonra Symbian Kurumu'nda yöneticilik yapmıştı. Şimdi Sourcebits adında bir şirketle ortaklığı bulunan Williams, Nokia CEO'su Stephen Elop'un ana planın yolundan gitmediğini söyledi ve onu şöyle eleştirdi:

"Elop bir yol haritası sunmadı. Elop, iki-üç yıldır orada ve gerçekten de izlenecek bir yol haritası yok. Bu şirkette kucaklayıcı bir vizyon yok. Bence bu, liderlik rolünden geri çekilerek otobüsün peşinden koşmaktan farklı bir iş değil. Nokia, Elop'dan önce liderlik konumunu ve piyasadaki rolünü asla bırakmazdı ve her zaman geleceği konuşurdu."

Williams'a göre Nokia'nın her şeyi Windows Phone'a bağlaması da hataydı:

"Windows Phone'lu bir veya iki cep telefonu tanıtsaydı anlamlı olabilirdi. Ancak bence bunun tek atlı bir yarış olduğunu var saymak ve bu yazılım sisteminin ihtiyaç duyulan her şey olduğunu düşünmek gibi bir davranışta bulunmamaları gerekiyordu. Bunu yaptılar ve şimdi bunun karşılığını ödüyorlar."

Williams, Nokia'nın yönetim kurulunda işleri döndürecek yeteneklerin kaldığına inandığını da sözlerine ekledi.

doctorrr

doctorrr

Üye
battıkça batıyok baba !!! :aha:

slant1111

slant1111

Üye
Aslında pek büyütülecek bir şey yok chip biraz abartıyor herzaman..nokia akıllı telefonlarda iyi değil ama alt segment kullanıcıları için vazgeçilmez bir şirket.bu açıdan baktığımızda hâlâ geçerliliğini korumakta asyada falan

Emre-45

Emre-45

Üye
4 çekirdekli işlemciler çıkmışken, Nokia hala 1.4 lük cihaz çıkarttığı için kendini övüyor. Nokia bu işletim sistemleriyle ve bu politikasıyla bir yere varamaz.Nerede o harika cihaz N95 :) Bir de şimdiki yaptığı cihazlara bakın. Ben lumia yerine N95i tercih ederim.

SilentOne

SilentOne

Üye
elop harbi harbi iyi yönetemiyor şirketi daha iyi birisi gelmesi lazım artık

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
ceo adam gbi bi ceo olsa belki nokiada androide geçerdi

slant1111

slant1111

Üye
4 çekirdekli işlemciler çıkmışken, Nokia hala 1.4 lük cihaz çıkarttığı için kendini övüyor. Nokia bu işletim sistemleriyle ve bu politikasıyla bir yere varamaz.Nerede o harika cihaz N95 :) Bir de şimdiki yaptığı cihazlara bakın. Ben lumia yerine N95i tercih ederim.

abarttın sende lumia yerine n95 mi ? :D

doctorrr

doctorrr

Üye
ELOP GO HOME! ELOP GO HOME! HADİ BEYLER KALKIN FİNLANDİYA' YA GİDİYORUZ BİLETLER BENDEN!!!:megafon:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Meego'yu bırak,symbianı tam düze çıkarmısken bırak ; Wp pesinden koş :nono:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Elop acilen atılmalı . Bu gidiş hayra alamet değil .

polluxea♪

polluxea♪

Üye
nokia gitti gider beyler

pRime.

pRime.

Üye
Windows Phan'lere selam olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt