Cihanî Sultan
Üye
Nokıa nın sadece x2 modelini kullandım oda 2 ay felan sürdü... Nokıa bu şekilde giderse kendi açısından kötü olacak gibi yazık Nokıaya
Sadece X2 kullanıp Nokia hakkında yorum yapmak ?
Yanlış hatırlamıyorsam 610'da çoğu uygulamanın açılmamasının sebebi 610'un açamaması değil uygulamalırın alt limiti 512 olarak belirlenmesiydi yani açmadığı bir çok uygulamada öyleydi.WP'de daha önce 512'den az ram kullanılmadığından geliştiriciler onu dikkate almamıştı ki bundan sonra yazılan uygulamalarda bu sorun düzelir gibime geliyor.Wp8'i bekleyelim rekabet görmek için.Windows bilgisayar yazılımındaki üstünlüğünü kullanarak telefon yazılımınıda geliştiricek Wp8 -Windows 8'in aynı dilden yazılması ile.Hadi hayırlısı...
Hayırlısı olsun,zaten işimize gelirse alırız.Gelmezse elveda deriz.Biz kullanıcıyız.![]()
Mesela Nokia beni nasıl kaybetti? İhtiyaçlarım doğrultusunda cihaz çıkarmadığı için. Klavyeli 8 MP kameralı, geniş dokunmatik ekranı, hızlı, çok uygulama destekli bir cihaz çıkarmamıştı istediğim fiyata. Bende gittim başka bir marka model telefon buldum. Tam istediğim gibi.

wp çok eski cep telefonu isletim sistemi
Sen bayadır foruma uğramıyorsun belli Wp ile Windows Mobile'yi bile birbirine karıştırıyorsun.Wp daha çok yeni.Wp'li Nokia'lar çıkalı yarım yıl olmadı...
arkadaşım ben nokıa ları kastetmedim ki wp işletim sistemi eskı ded4m
yazılımsal hariç aynı donanım e7 olabilirdi![]()
bcm2727 adreno 205 ayarında olsa symbiana oyunlar kırpılmış gelmezdi
Adreno 200 = Bcm2727 mi?
Adreno 200 telefonda ha olmus ha olmamıs farketmez nerdeyse.
Bcm2727 multimedya agırlıklı bir gpu.Oyun performansı da adreno 200 den çok çok üstün.
Adreno 200 22 milyon üçgen çizebiliyorken BCM2727 32 milyon üçgen çizebiliyor. Adreno 205 ise 41 milyon üçgen çizebiliyor. Grafik perfprmansı açısından Adreno 205 daha iyi durumda. Fakat BCM2727 genel anlamda GPU + ISP + Ses/Video işlemcisi + HDMI + USB 2.0 gibi pek çok farklı işi tek başına yapabildiğinden muadillerine nazaran bir hayli güçlü. Tabi rakipleri SoC içersine dahil edildiklerinden dolayı teknik kısıtlamalara sahipler. BCM2727 ise SoC içersine dahil edilen bir şey değil.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar Adreno 205 28 milyon polygon çiziyor.Bcm2727 32 milyon.Adreno 200 ise 22 milyon.Adreno 200 belki de güncel gpular arasında en güçsüzü.