HTC One-x VS S.Ericson XperiaS VS HTC Sensation XE

Sponsorlu Bağlantılar

Bu 3 Telefondan Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
HTC One-x VS S.Ericson XperiaS VS HTC Sensation XE
HTC One-x VS S.Ericson XperiaS VS HTC Sensation XE evet arkadaşlar fiyatlar aynı olduğunu varsayarsak bu 3 telefondan hangisini alırdınız ve neden?

Türe

Türe

Üye
Htc one x . Her acidan daha ustun kamerasi haric tegra 3 hakkini veremese de iyi bir cihazdir

aleranol

aleranol

Üye
sensation tahmin et ki geride kaldı. Xperia ekran ve kamerada kurtarıyor ama gorilla olmadığı için bence çok büyük bir sorun. One x zaten çok daha güçlü bir cihaz.

karayel90

karayel90

Üye
4 çekirdekli güçlü donanım özellilerinden dolayı one x

aleranol

aleranol

Üye
4 çekirdeğin hakkını henüz veremese de gelecek güncellemelerle gümbürdetecektir ortalığı.

tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
Peki one x ses yüksekliği ve kalitesi olarak nasil?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
One X tabiki ;)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bence mantıklı bir karşılaştırma olmamış one x donanım olarak çok çok önde sony xperia s donanımına göre alabileceği en iyi puanı benchmark testlerinde alan bir telefon ve gerek kamerası gerek müzik kalitesi playstation sertifikası glonas uydularını destekleme vs. multi media özellikleriyle öne çıkan bir telefon htc xe için yorum yapamıcam çünkü kullanmadım

sonuç olarak işlemci vs. donanım canavarı one x
donanımı çok üstün olmayan fakat şu an için makul bir donanımı bulunan farklı özellikleriyle öne çıkan bir model xperia s

Black

Black

Üye
Htc one x . Her acidan daha ustun kamerasi haric tegra 3 hakkini veremese de iyi bir cihazdir
senin dediğine katılmıyorum htc one x ile htc one x 4g karşılaştırdılar htc one x tegra 3 ile 10000 puan aldı htc one x 4g ise qualcomm ile 6000 lerde puan aldı

amcalu1

amcalu1

Üye
One x tabiki kıyaslama saçma olmuş

TeAmo42

TeAmo42

Üye
konu ile alakalı değil ama sony ericson değil sadece sony artık :)

mehmet_yesevili

Üye
ben üç gündür one x aldım. arkadaşım x peria aldı. şu an halen kafasını duvarlara vuruyor. şarj dışında one x reistir be.

PriZm

PriZm

Üye
Kamera için Xperia S
Hız için One X
Müzik için Sensation XE

ben One X alırdım.

Türe

Türe

Üye
senin dediğine katılmıyorum htc one x ile htc one x 4g karşılaştırdılar htc one x tegra 3 ile 10000 puan aldı htc one x 4g ise qualcomm ile 6000 lerde puan aldı

Dilerseniz bir de benchmark skorlarinda one s le karsilastirin ? One s 10 benchmark in 6 sinda daha yuksek skor aliyor.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar şuan için kullanılmayacak özellikler barındıran htc one x bence şu anda alınması gereksiz bir ürün ben sony xperia s kullanıcısıyım. ve gayet memnunum çünki tüm özelliklerini rahatça kullanabiliyorum ama tabiki akıllı telefon piyasası sürekli geliştiği için bi sene kadar kullanıp satacağım o zaman 4 çekirdekli cihaza geçmek daha makul geliyor. şuan bence one x'de 4 çekirdek biraz abartı gibi duruyor. fiyatının hepsini aynı göremeyiz çünki öyle değil.. xperia s 1600 tl iken htc one x 2000 civarlarda bildiğim kadarıyla.. 400 tl küçümsenecek bir fiyat değil smartphoneler için..

---------- Eklendi @ 01:42:34 ---------- Yazıldı @ 01:38:18 ----------

ben üç gündür one x aldım. arkadaşım x peria aldı. şu an halen kafasını duvarlara vuruyor. şarj dışında one x reistir be.

bence arkadaşın kafasını duvarlara vurmasın sadece bi müddet kullansın telefonu ve uygun fiyattan elden satsın. duvara vuracağına telefonun tadını çıkartsın.. Allah aşkına söyleyin 4 çekirdek ile çift çekirdek arasında büyük bir fark hisseden varmı aranızda ? ve şuan 4 çekirdek için erken yani bizim ülkemiz için erken.. ki unutmayalım her teknoloji ülkemizde geç kullanılır örneğin millet 4G ile teknoloji yaşarken biz daha 3G hangi operatörde daha iyi çeker davası yapıyoruz.. bu yüzden 4 veya 2 çekirdek farkı ülkemizde pek olmayacaktır en azından 8 9 ay daha.. 12 ay sonrada inşallah bende xperia S'imi satıp 4 çekirdekli makul ve güzel bir telefona geçeceğim.. arkadaşına söyle oda öyle yapsın.

---------- Eklendi @ 01:43:17 ---------- Yazıldı @ 01:42:34 ----------

konu ile alakalı değil ama sony ericson değil sadece sony artık :)

evet konuyla alakalı değil belki ama güzel bir hatırlatma yapmışsınız:) yoksa ben yapacaktım :) ericcson yok artık :)

Aege

Aege

Üye
Htc one x'in kamerası ve ses sistemi xperia s'ten daha mı kötüdür sizce.birde xperia s'in şu anda en iyi çözünürlük yoğunluğuna sahip telefon olduğu söyleniyor.bir telefonda en çok müzik dinleyen,internette çok takılan,birazda oyun oynayan ve telefonun tasarımına dikkat eden bir kişi olarak htc one x aldım.sizce hata mı ettim ?

Aege

Aege

Üye
Ve birazda dizi izlerim telefondan :)

furkey

Üye
Htc one x'in kamerası ve ses sistemi xperia s'ten daha mı kötüdür sizce.birde xperia s'in şu anda en iyi çözünürlük yoğunluğuna sahip telefon olduğu söyleniyor.bir telefonda en çok müzik dinleyen,internette çok takılan,birazda oyun oynayan ve telefonun tasarımına dikkat eden bir kişi olarak htc one x aldım.sizce hata mı ettim ?

Sony önceden muzikte çok iyiydi hala öyle ama bir numara değil. Beats audio nun farkını farklı bir telefondan müzik dinlersen anlarsın. Kameraya gelince. Adamlar kamerayı vurgulamak için atlamali ziplamali reklam çektiler tabii ki kamerası iyi. Tatmin edecektir seni. Hız olarak da şimdilik zaten daha hızlısı yok. Yani oyunları ve web deneyimini daha akıcı yasayacagin 1 tane alet var o da bir bilgisayar :-)

Aege

Aege

Üye
Ben n8 kullanıyordum daha önce şimdilik iki telefonun kamerasını kıyasladığımda htc daha önde gibi ama sony de xperia s'te gelişmiş bir lens kullanmış.xperia s'in kamerası daha iyi gibi geldi bana

---------- Eklendi @ 20:08:13 ---------- Yazıldı @ 20:06:49 ----------

Sony önceden muzikte çok iyiydi hala öyle ama bir numara değil. Beats audio nun farkını farklı bir telefondan müzik dinlersen anlarsın. Kameraya gelince. Adamlar kamerayı vurgulamak için atlamali ziplamali reklam çektiler tabii ki kamerası iyi. Tatmin edecektir seni. Hız olarak da şimdilik zaten daha hızlısı yok. Yani oyunları ve web deneyimini daha akıcı yasayacagin 1 tane alet var o da bir bilgisayar :-)

hız ve web deneyimi konusunda hiçbir şüphem yok zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt