4 çekirdeğin hakkını henüz veremese de gelecek güncellemelerle gümbürdetecektir ortalığı.
senin dediğine katılmıyorum htc one x ile htc one x 4g karşılaştırdılar htc one x tegra 3 ile 10000 puan aldı htc one x 4g ise qualcomm ile 6000 lerde puan aldıHtc one x . Her acidan daha ustun kamerasi haric tegra 3 hakkini veremese de iyi bir cihazdir
senin dediğine katılmıyorum htc one x ile htc one x 4g karşılaştırdılar htc one x tegra 3 ile 10000 puan aldı htc one x 4g ise qualcomm ile 6000 lerde puan aldı
ben üç gündür one x aldım. arkadaşım x peria aldı. şu an halen kafasını duvarlara vuruyor. şarj dışında one x reistir be.
konu ile alakalı değil ama sony ericson değil sadece sony artık![]()
yoksa ben yapacaktım
ericcson yok artık 
Htc one x'in kamerası ve ses sistemi xperia s'ten daha mı kötüdür sizce.birde xperia s'in şu anda en iyi çözünürlük yoğunluğuna sahip telefon olduğu söyleniyor.bir telefonda en çok müzik dinleyen,internette çok takılan,birazda oyun oynayan ve telefonun tasarımına dikkat eden bir kişi olarak htc one x aldım.sizce hata mı ettim ?
Sony önceden muzikte çok iyiydi hala öyle ama bir numara değil. Beats audio nun farkını farklı bir telefondan müzik dinlersen anlarsın. Kameraya gelince. Adamlar kamerayı vurgulamak için atlamali ziplamali reklam çektiler tabii ki kamerası iyi. Tatmin edecektir seni. Hız olarak da şimdilik zaten daha hızlısı yok. Yani oyunları ve web deneyimini daha akıcı yasayacagin 1 tane alet var o da bir bilgisayar :-)