Transparent küçük ajanda widgeti arıyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
Transparent küçük ajanda widgeti arıyorum?
arkadaşlar şeffaf ajanda widgeti arıyorum büyük olan çok yer kaplıyor küçük olanı arıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim yada yapabilen......

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen ?

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Küçük olan ın var olduğunu bilip te bulamıyor yardım mı istiyosun yoksa öyle bişey varmı acep diyemi soruyosun

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
symbian 3 uygulama kısmından widget bölümünu araştırırsan ise yarar çok widget bulursun. Senin istediğin gibi transparan widgetlar de var. Şu an mobilim link verirdim yoksa.

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
symbian 3 uygulama kısmından widget bölümünu araştırırsan ise yarar çok widget bulursun. Senin istediğin gibi transparan widgetlar de var. Şu an mobilim link verirdim yoksa.

orada aradım yok istediğim büyük ajanda widgeti arka kısmı şeffaf olanı var ama küçük yapınca beyaz oluyor ve resimlerin üzerini kaplıyor... Küçük olanın şeffafini arıyorum...

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yok mu small ajanda transparant olanı ???

kaavkw

Üye
ComingNext'i kullan telefonun kendi ajandasından daha iyi, fake transparency özelliğine sahip orjinal transparan değil ama pek bir farkı da yok.

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
ComingNext'i kullan telefonun kendi ajandasından daha iyi, fake transparency özelliğine sahip orjinal transparan değil ama pek bir farkı da yok.

bende küçük ajanda olanın mif dosyası olarak var sis dosyası olmadığı için onu arıyordum

kaavkw

Üye
bende küçük ajanda olanın mif dosyası olarak var sis dosyası olmadığı için onu arıyordum

Küçük ajanda dosyasının .sis versiyonu hiçbir yerde yok, şeffaf olanın yani, nedenini bilmiyorum ama teknik bir konu. Imkansızı arıyorsun. Mif olarak flash'la at ya da joshlog patch yöntemini dene. Ama benim dediğim hem özellik olarak daha iyi çünkü normal ajanda 1 etkinlik gösterirken aynı boyuttaki bu ajanda 4 etkinlik gösteriyor, hem de transparandan farksız ve flash ile ya da bir sürü patch ile uğraşmıyorsun.

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
Küçük ajanda dosyasının .sis versiyonu hiçbir yerde yok, şeffaf olanın yani, nedenini bilmiyorum ama teknik bir konu. Imkansızı arıyorsun. Mif olarak flash'la at ya da joshlog patch yöntemini dene. Ama benim dediğim hem özellik olarak daha iyi çünkü normal ajanda 1 etkinlik gösterirken aynı boyuttaki bu ajanda 4 etkinlik gösteriyor, hem de transparandan farksız ve flash ile ya da bir sürü patch ile uğraşmıyorsun.

onu kurdum da kardeş ya siyah yada gri oluyor arka fontu yani şeffaf olmuyor ayarlardan baktım yine olmadı şeffaf...

kaavkw

Üye
Ayarlardan - 'Use Background Image' seçili olması lazım ve Background Image Location da external seçeneği olmalı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Küçük ajanda widgetının yarı şeffaf olanı var ancak yazısı siyah :S
Yazı kısmı beyaz olsa tadından yenmezdi.
Yine de güzel, ben kullanıyorum.
İstersen atabilirim buraya.

Ancak şöyle bir ayrıntıyı belirteyim:

Belle'de Wi-Fi (Kablosuz Ağ), FM-Verici (FM-Transmitter) ve Küçük Ajanda/Takvim (Small Calendar) widgetlarını ancak FLAŞLAMA YÖNTEMİYLE yada JOSHLOG YÖNTEMİYLE telefonuna atabilirsin. Diğer yöntemler işe yaramaz. Yani diğer widgetlarda yaptığın gibi X-plore v.s programlar yardımıyla dosyayı orjinali ile değiştirsende şeffaf hali görünmez, eskisi gibi kalır. Sis halini bulup yüklesen yine değişmez. Flaşlama yada joshlog şart!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt