Flash atmaya çalışırken başıma gelenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
Flash atmaya çalışırken başıma gelenler
İlk başta flaş atmaya çallışırken ACMT : programming succeeded yazan yere kadar geldim yani telde o ara test mod daydı initializng yazan yerde hata verdi phoenix nedense (usb yi çıkar bataryayı çıkar tak usbyi tak yeniden dene diye bende dediğini yaptım yeniden deneye bastım bastım olmadı.sonra teli açmayı denedim gayet güzel açıldı ben dead oldğnu düşünydm neyse yinr denedim flaşı bı sefer acmt programming succeeded dan sonra phoenix çalışmayı durdurdu bu sefrr tel dead oldu açılmadı.bende no connectionda dead usb flash denedim yine acmt programming succeeded da yeniden dene diye hata verdi ben yine bataryayı çıkardım taktım usbyide çukardım tel açıldı nasıl bişeydir bu anlamadım hatanın nerde olduğunu bilsem bidakine o hatayı yapmadan atarm dicemde onuda bilmyrm işte.daha önce böyle bişey başına gelen oldumu acaba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
phoenix in son sürümünü yükledin di mi? Forumdaki indirdiysen o eski sürüm.. Ve eğer pcde antivirüs güvenlik duvarı falan etkinse kapat.. Windows vista veya üstü bi sürüm kullanıyorsan phoenix e sağ tıkla yönetici olarak çalıştır.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
son sürüm deildi 2011 di binarkadaş farketmez demişti.antibirus falanda yok yeni kaldırmıştım ve windows 7 ultimate yüklü laptopta.ilk seferde telin dead olması gerekmiyomuydu

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
İlk başta flaş atmaya çallışırken ACMT : programming succeeded yazan yere kadar geldim yani telde o ara test mod daydı initializng yazan yerde hata verdi phoenix nedense (usb yi çıkar bataryayı çıkar tak usbyi tak yeniden dene diye bende dediğini yaptım yeniden deneye bastım bastım olmadı.sonra teli açmayı denedim gayet güzel açıldı ben dead oldğnu düşünydm neyse yinr denedim flaşı bı sefer acmt programming succeeded dan sonra phoenix çalışmayı durdurdu bu sefrr tel dead oldu açılmadı.bende no connectionda dead usb flash denedim yine acmt programming succeeded da yeniden dene diye hata verdi ben yine bataryayı çıkardım taktım usbyide çukardım tel açıldı nasıl bişeydir bu anlamadım hatanın nerde olduğunu bilsem bidakine o hatayı yapmadan atarm dicemde onuda bilmyrm işte.daha önce böyle bişey başına gelen oldumu acaba
eğer telefonun usb kablosu direk bilgisayara bağlı değilse bu hataya sebep olabiliyor...yani tel in usb kabloyu arada hiç bi uzatma kablosu vs olmadan direk bilgisayar usb girişe bağlaman lazım..

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
arada hiçbir bağlantı yok direk bilgisayara bağlı tel

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
phoenix 2012 nin mediafire linki elinde olan varmı arkadaşlar ziddu dan indiremedim telden

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
bu pc de sorun var sanırım programming succeeded dedikten sonra warning:bad blocks reported diyo ondan sonrada yeniden dene diyo

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Navifirm programıyla doğru firrmware ("RM-718 Turkey") dosyalarını indirdin değil mi Phoenix'te flasha başlamadan önce?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
evet onlar doğru sıkıntı yok

---------- Eklendi @ 13:31:10 ---------- Yazıldı @ 13:22:05 ----------

ayrıca telin dead olmuş olması gerekmiyomuydu. Acaba pc demi sorun vardı onuda bilmiyorum ama flaştan acayip korktum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evet onlar doğru sıkıntı yok

Müsait olan arkadaşlardan biri teamviewer aracılığıyla yardımcı olsun istersen.
Ben işyerinde olmasam yardımcı olurdum.
Umarım çözülür sorunun.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
şuan tel çalışıyo dead olması gerekmiyomuyduki

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
şuan tel çalışıyo dead olması gerekmiyomuyduki
hata verdigi yerde iptal edersen dead olmaz tekrar dene dedine tamam dersen dead olmasi gerekiyor flash islemi iptal etdiysen bitmistir.
acildiysa sorun yok.

ggokhan008

Üye
kardes dead atarken o hatayi verdginde phoenix in bùtùn söylediklerini yap ve onaylamadan önce telefonun kapali olduguna emin ol tel acik olunca atamazsin dead flas

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
operation mode normal olsun. Birde bu hatayı int.cafede flash atarken bende aldım. Ama başka bi pcde hata almadan yaptım. Daha snra denemek maksatlı tekrar o pcde denedim. Ama yine aynı hatayı aldım. O gün tekrar daha önce sorun çıkmadan flash attığım pc ye tekrar geçtim ve yine sorunsuz flash attım. Yani anlycan sorun %90 usb portunda(bazı usbler dead telefonu algılamıyor. Bu yüzden test mode den snra phoenix teli görmüyor)
%10 ise eksik yüklenmiş driverlerdir.(driverler eksik kalırsa phoenix local modede yada test modeden snra teli algılayamayabiliyor.)

sana önerim pc değiştir kardeşim. Bir defalığına başka pcde flash at.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
operation mode normal olsun. Birde bu hatayı int.cafede flash atarken bende aldım. Ama başka bi pcde hata almadan yaptım. Daha snra denemek maksatlı tekrar o pcde denedim. Ama yine aynı hatayı aldım. O gün tekrar daha önce sorun çıkmadan flash attığım pc ye tekrar geçtim ve yine sorunsuz flash attım. Yani anlycan sorun %90 usb portunda(bazı usbler dead telefonu algılamıyor. Bu yüzden test mode den snra phoenix teli görmüyor)
%10 ise eksik yüklenmiş driverlerdir.(driverler eksik kalırsa phoenix local modede yada test modeden snra teli algılayamayabiliyor.)

sana önerim pc değiştir kardeşim. Bir defalığına başka pcde flash at.

operation mod normal kardeş dediğin gbi en iisi başka bi pcde denemek ama önce şu korkum geçsin :D tel brick olcak die korktum ya :D senin dediğinle aynı şey oluyo bnde demekki pcde sorun varmış telde var diye korkmuştm bide

---------- Eklendi @ 14:42:19 ---------- Yazıldı @ 14:40:44 ----------

kardes dead atarken o hatayi verdginde phoenix in bùtùn söylediklerini yap ve onaylamadan önce telefonun kapali olduguna emin ol tel acik olunca atamazsin dead flas

yaptım zaten kardeş

---------- Eklendi @ 14:43:35 ---------- Yazıldı @ 14:42:19 ----------

hata verdigi yerde iptal edersen dead olmaz tekrar dene dedine tamam dersen dead olmasi gerekiyor flash islemi iptal etdiysen bitmistir.
acildiysa sorun yok.

teşekkür ederim abi yardmn için

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
merak etme telin brick olma ihtimali çok çok düşük bildiğim kadarıyla. Ama sen yüklediğin yazılımları güvenilir kaynaklardan yüklersen ve rastgele yazılımlar yüklemezsen bi sorun çıkmaz. Sen bi başka pc de bi dene mutlaka. Mümkünse phoenixin ilk defa yükleyeceğin bi pc olsun. Git int.cafeye bak keyfine.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
merak etme telin brick olma ihtimali çok çok düşük bildiğim kadarıyla. Ama sen yüklediğin yazılımları güvenilir kaynaklardan yüklersen ve rastgele yazılımlar yüklemezsen bi sorun çıkmaz. Sen bi başka pc de bi dene mutlaka. Mümkünse phoenixin ilk defa yükleyeceğin bi pc olsun. Git int.cafeye bak keyfine.

navifirmden indirmiştim zaten ilk defa flaş atıyodum bide o yüzden korktum.belleyi başarıyla yeniden yüklediğim pc flaşta sorun çıkarmaz dimi kardeşim :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
aynen çıkarmaması lazım daha önce flash attysan smdide atarsın merak etme

---------- Eklendi @ 15:01:42 ---------- Yazıldı @ 15:00:54 ----------

deneynce haber verde merak ederm nldu die

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
suite ile yeniden yüklemştm ama .suitin sorun çıkarmadığı pcde phoenixde çıkarmaz dmi

---------- Eklendi @ 15:10:04 ---------- Yazıldı @ 15:09:40 ----------

haber verrm deneyince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt