Xperia Arc S'e Sony PC Companion'da güncelleme var =)

Sponsorlu Bağlantılar

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S'e Sony PC Companion'da güncelleme var =)
arkadaşlar telefonum 2.3.4 tü. şimdi pcye bağlayıp kontrol ettim güncelleme gelmiş. yeni sürüm 4.1.A.0.562.. galiba android 4.0 olacak..

edit : evet 4.0 güncellemesiymiş.. güncellemeyi yaptım.. şu an için pek inceleyemedim ama görsellik hoşuma gitti =)

veeee beklenen haber..arkaplanda çalışan uygulama derdine son..!

ayarlara koydukları 2 seçenekle çözmüşler işi
1- kullanıcı uygulamadan ayrılınca hemen öldür.
2- arka planda çalışacak işlem sayısı

bunları kullanıcının seçeneğine sunmuşlar =)

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

yasarr35

Üye
Arkadaşım bende Xperia Arc var yeni aldım daha yeni yeni alışıyorum bu bi uygulama felan açınca geri tuşuna basınca uygulamayı kapatıyormu yoksa arka planda çalışıyormu ? çalışıyorsa nasıl kapatırım ?

ferdicelik3452

Üye
merhaba arkadaşım, şimdi baktım yok....

dadaraz

dadaraz

Üye
arkadaşlar telefonum 2.3.4 tü. şimdi pcye bağlayıp kontrol ettim güncelleme gelmiş. yeni sürüm 4.1.A.0.562.. galiba android 4.0 olacak..

edit : evet 4.0 güncellemesiymiş.. güncellemeyi yaptım.. şu an için pek inceleyemedim ama görsellik hoşuma gitti =)

Mükemmel olmuş, güle güle kullan, umarım Xperia S'tede aynı seçenekler gelir güncellemeyle... :oke:

---------- Eklendi @ 19:32:30 ---------- Yazıldı @ 19:23:34 ----------

Arkadaşım bende Xperia Arc var yeni aldım daha yeni yeni alışıyorum bu bi uygulama felan açınca geri tuşuna basınca uygulamayı kapatıyormu yoksa arka planda çalışıyormu ? çalışıyorsa nasıl kapatırım ?

Hayır kapanmıyor, arka planda çalışıyor, Xperia S'te Ayarlar/Uygulamalar/Çalışan Hizmetler'den kapatıyorum ben, task manager tarzı programlarda kurabilirsin tabii ama ben sevmediğim için kullanmıyorum...

mc_shekil

mc_shekil

Üye
darısı başımıza hadi sony yap şu güncellemeyi xperis s 'ede :alkis

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

falton

Üye
xperia x8 e15 kullanıyorum. andorid sürüm 2.1 uptade. bu sürüm en üst mü ? 4.0 yapılabilir mi ? arastırıyorum ama bulamıyorum yardım edecek hayır sever varmı ?

f.akin34

Üye

Ne kadar zaman zarfında güncelleme yaptığını sorabilirmiyim acaba, ben yaklaşık 20-25 dakikadır güncelleme yapmasını bekliyorumda...

Üst Alt