Sony xperia s 32 gb sonunda elimde ! Ilk izlenimlerimi sizler için paylaşıyorum değerli form üyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
tim den nisanın 31 nde aldım tek eksiği mikro sim kart girişi yani sim kartınızın chipli yerini kesmek gerekiyor ve çok kurcamama rağmen jarzı bir gün gidiyor ortalama. Süper bir cihaz tavsiye ederim fiyat merak edenler 1600 tl

şu an 1450 tl civarından satılıyor artık şişme fiyat dönemi bitti hemen geliyor yurt dışından
bende 1590 tlye almıştım neyse sağlık olsun telefonlarımız sağlam ya
ben micro sim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım çünkü iphone 4 kullanıyordum o da micro sim olarak kullanılıyordu
hayırlı olsun tahminime göre 4-5 kişi olduk biraz daha sayımız artsında şöyle bir başlık altında havalı bir buluşma partisi yapalım :D

murat373484

Üye
şu an 1450 tl civarından satılıyor artık şişme fiyat dönemi bitti hemen geliyor yurt dışından
bende 1590 tlye almıştım neyse sağlık olsun telefonlarımız sağlam ya
ben micro sim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım çünkü iphone 4 kullanıyordum o da micro sim olarak kullanılıyordu
hayırlı olsun tahminime göre 4-5 kişi olduk biraz daha sayımız artsında şöyle bir başlık altında havalı bir buluşma partisi yapalım :D
Sag ol sizede hayirli olsun. Bulusuruz iyisallah.

crazyfege

crazyfege

Üye
Arkadas hayırlı olsun... Bana da Cumartesi aksam ı libya dan geldi 550 lıbya dınarı(715tl) ama maalesef kı ben kullanmıcam kardesıme verıcegım ıcın geldıgınde ole bı kurcaladım dedıgın gayet guzel kendıne hayran bıraktırıyor tek sevemedıgım yanı arka plandakı uygulamaları kapatamamak sanırım onun ıcın ayrı program yuklemek gerekecek.. halbukı orjınalınde olsa daha guzel olurdu. neyse tekrardan hayırlı olsun bı bakarsın arc s ıle degılde neo v veya ray ıle xperia uyesı olurum :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım olsun xperia üyemiz olarak gel de hangisini tercih edersen et :)

murat373484

Üye
selam. kaldırdığım. programlar sistem de kalıntı bırakıyor temizleyen bir program arıyorum var mı acaba.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
haıyrlı olsun güle güle kullan bu telefonda fm transmitter var mı

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
selam. kaldırdığım. programlar sistem de kalıntı bırakıyor temizleyen bir program arıyorum var mı acaba.
file manager diye bir dosya yöneticisi programı var üstelikte türkçe dil de mevcut o programı indir yüklediğin bütün program oyun vs. dosyalarını görebiliyorsun kalan dosya vs uzantıları ordanda silebilirsin

ulasyasar

Üye
transmitter olayını programla cozebılır hale getırebılırlerse super olur. zıra bence eksıgı yok. 2 gun once aldım ve cok memnunum telefondan. şarj olayına gırmeyelım genel sıkıntı zıra bu =) 14 yıldır nokia kullandım, ilk kez telefon degıstırdım. iyiki değiştirdim diyorum =)

murat373484

Üye
file manager diye bir dosya yöneticisi programı var üstelikte türkçe dil de mevcut o programı indir yüklediğin bütün program oyun vs. dosyalarını görebiliyorsun kalan dosya vs uzantıları ordanda silebilirsin
teşekkür derim . ben x plore kullanmıyorum aslında gereken. Programları kaldırırken tamamen kalıntı bırakmadan kaldıran bir program lazım bilgisayarda var revo diye onun gibi. dosya yöneticisinin de yanlışlıkla başka silin memesi gereken bir şey siline bilir.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
transmitter olayını programla cozebılır hale getırebılırlerse super olur. zıra bence eksıgı yok. 2 gun once aldım ve cok memnunum telefondan. şarj olayına gırmeyelım genel sıkıntı zıra bu =) 14 yıldır nokia kullandım, ilk kez telefon degıstırdım. iyiki değiştirdim diyorum =)

hayırlı olsun arkadaşım şarj olayına bence biraz girelim :) çünkü sony pc companion programını bilgisayarına kurmanı tavsiye ediyorum program zaten türkçe hemde şarj problemi vs.. bazı problemlerin giderildiği yazılım yayınlandı onu yüklersin ve one touch batery saver diye bir program var onu yükleyince çalıştır bak bakalım telefonun şarjı nasıl hayrete bırakıyor sık kullanımda bir gün zor giden şarj nasıl 2 günü çıkartıyor anlarsın

crazy_kid_1987

Üye
Herşey iyi de şu ics güncellemesi nerde kaldi şu cihazin yahu xperia neo ya gelmiş

---------- Eklendi @ 13:18:24 ---------- Yazıldı @ 13:12:08 ----------

Herşey iyi de şu ics güncellemesi nerde kaldi şu cihazin yahu xperia neo ya gelmiş

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

---------- Eklendi @ 13:18:24 ---------- Yazıldı @ 13:12:08 ----------

neo v, arc arc s hepsine geldi, XPERIA S'e hala gelmemesi ilginç :hmmm

ulusoy1

ulusoy1

Üye
bence bu xperia s e parası yetmeyenler yada bu kadar uçmaya gerek yok diyenler x peria p yada u almayı düşünsünler

Üst Alt