İyiki Doğdun iyiki Varsın Üstad'ım GÖKÇEN (OttomaN TigeR)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye

Allah yardımcın olsun Süleyman, gelirsin üstesinden sen inşallah. :oke:

---------- Eklendi @ 23:09:19 ---------- Yazıldı @ 23:08:27 ----------

Allah razı olsun abi teşekkür ederim.

Sağol Gökçen abi inşallah da büyük ihtimalle yapamayacağım çünkü çarşamba günü ingilizce ve perşembe günüde matematikten parabol sınavım var :(

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Sağol Gökçen abi inşallah da büyük ihtimalle yapamayacağım çünkü çarşamba günü ingilizce ve perşembe günüde matematikten parabol sınavım var :(

Ya arkadaş neden bu kadar sıkıştırıyorlar bir türlü anlam veremiyorum. :vur

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye

Ya arkadaş neden bu kadar sıkıştırıyorlar bir türlü anlam veremiyorum. :vur

Yeni eğitim sistemi abi işte sözde öğrenciye dayalıymışmış (!) Öğrenciye dayalı değil Öğrenciye dayayan sistem resmen !

• Beğen
Tepkiler: spy ghost ve OttomaN TigeR
m542tf

m542tf

Üye
doğum günün kutlu olsun kardeşim nice sağlıklı senelere mumları söndürdükten sonra pasta benuuum ona göre :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
iyiki dogdun gökcen nice senelere:D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yeni gördüm abi mutlu yıllar :D

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Değerli abicim , öncelikle özür diliyorum . Hakkını helal et ...
Cumadan beri Amcam ve Dayım'ın Adanaya misafir gelmeleri nedeniyle , gördüğünüz üzere forum da hiç aktif olamadım 3 güne yakındır ... Daha yeni görüyorum ...

Nice güzel seneler diliyorum abicim . Yeni yaşının , her daim mutluluk , sağlık ve huzur dolu günler getirmesi dileklerimle ... :sarıl:

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tam :sopa: lık adamım. :off:

gokcen abım dogum gunun kutlu olsun. Kusura bakma abım yenı gordum. Cok kızdım sımdı kendıme nıye bakmamkı buraya :vur:

nıce mutlu yıllara abi :sarıl:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Değerli abicim , öncelikle özür diliyorum . Hakkını helal et ...
Cumadan beri Amcam ve Dayım'ın Adanaya misafir gelmeleri nedeniyle , gördüğünüz üzere forum da hiç aktif olamadım 3 güne yakındır ... Daha yeni görüyorum ...

Nice güzel seneler diliyorum abicim . Yeni yaşının , her daim mutluluk , sağlık ve huzur dolu günler getirmesi dileklerimle ... :sarıl:
Teşekkür ederim kardeşim, Allah razı olsun güzel duan için. İnşallah daha nice seneler geçiririz birlikte. :sarıl:

---------- Eklendi @ 14:54:12 ---------- Yazıldı @ 14:50:52 ----------

tam :sopa: lık adamım. :off:Gokcen abım dogum gunun kutlu olsun. Kusura bakma abım yenı gordum. Cok kızdım sımdı kendıme nıye bakmamkı buraya :vur: nıye mutlu yıllara abi :sarıl:
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun, birlikte eskitelim inşallah.:D Kendine de kızmana hiç gerek yok kardeşim ben seni gayet iyi tanıyorum... :op:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...