Teşekkür ederim Hüsnü Can'ım birlikte inşallah...Doğum günün kutlu olsun Gökçen abi. Sağlıklı ve nice mutlu senelere insallah..
Teşekkür ederim Hüsnü Can'ım birlikte inşallah...
Teşekkür ederim Uğur kardeşim...Doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun Gökçen abicim![]()
![]()
Yalnız pasta süperCanım çekti
![]()

.

isteyene ikram ediyoruz CAN buyur![]()

pasta kaldımı hidayet abi?![]()

Gökçen abi doğum günün kutlu olsun bu arada bakıyorumda ismi yeniden kaldırmışsın beraber yazmıştık![]()
Teşekkür ederim Adem'cim haklısın, ben onu geçenlerde düzeltme yaparken silmiştim, hiç farkında değilim şimdi eklerim tekrar ismimi, hatırlattığın iyi oldu çok sağol kardeşim.
Teşekkür ederim Metin birlikte olsun inşallah kardeşim.Doğum günün kutlu olsun Gökçen abi, nice mutlu güzel senelere
![]()

Teşekkürler Can'ım bak Hidayet abin ikramda bulunmuş afiyet olsun...Doğum günün kutlu olsun Gökçen abicim :dgunu :dgunu :dgunu Yalnız pasta süperCanım çekti
![]()

İnşallah abi, Allah razı olsun inşallah beraberliğimiz daim olur abim...sevdiklerinle nice mutlu senelere kardeşim iyi ki varsın rabbim herşeyi gönlüne göre versin

Allah razı olsun Osman'ım, birlikte olacaksa inşallah kardeşim.Doğum günün kutlu olsun gökçen abi. ALLAHtan uzun ömürler dilerim.. Inşallah 100. Yaşınıda kutlarız..
![]()
![]()

Teşekkür ederim Adem'cim haklısın, ben onu geçenlerde düzeltme yaparken silmiştim, hiç farkında değilim şimdi eklerim tekrar ismimi, hatırlattığın iyi oldu çok sağol kardeşim.
tamam olmuş önemli değil takip ettiğim profil olunca böyle oluyor 
Afiyet olsun Osman'ım
---------- Eklendi @ 19:28:21 ---------- Yazıldı @ 19:27:43 ----------
Var mı başka isteyen![]()
çaylar da benden

Teşekkür ederim Hasan'ım eyvallah. Birlikteliğimiz daim olsun inşallah...doğum günün kutlu olsun gökçen abi
![]()
![]()

Teşekkürler Mert çok sağol...Mutlu yıllar dilerim