Huriş (Maxinin Ablası) İyiki Doğdun :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Huriş (Maxinin Ablası) İyiki Doğdun :)
Hurişiiiiim Doğum Günün Kutlu Olsun :sarıl:
İyiki doğdun İyiki varsın :op:

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor, tragedie ve huri$

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Huriş abla nice hayırlı ömürlere.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Huriş abla mutlu yıllar dogum günün kutlu olsun Yanlız dogum günü Pastasının Yarısını isterim sözmü :islik

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Doğum günün kutlu olsun abla

Nice Senelere

Yasminozz

Yasminozz

Üye
doğum günün kutlu olsun cnm...sevdiklerinle beraber uzun sağlıklı huzurlu bi ömür geçirmen dileğiyle... :öp :öp:

pr0

pr0

Üye
doğum günün kutlu olsn nice mutlu senelere

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Huriiiiiş :D
:sarıl::sarıl::sarıl:
Doğum günün kutlu olsun! Nice mutlu ve güzel senelere...

Revengeful

Emekli Yönetici
Nice mutlu yıllara x)

zibidi39

zibidi39

Üye
DİKİŞ NAKIŞ İLERINI SEWEN HURISE BASKA PASTA UYGUN OLMAZDI DIMI

Uploaded with

EWETTT BUDA SERINHISAR BELEDIYESI NIN DUZENELDIGI FESTIVALE DAVETIYE

Uploaded with

Uploaded with

huri$

huri$

Üye
Hurişiiiiim Doğum Günün Kutlu Olsun :sarıl:
İyiki doğdun İyiki varsın :op:
te$ekkur ederim sahracim sizlerde iyi ki varsiniz canlarim benim :op:

Huriş abla nice hayırlı ömürlere.
sagolasin ablacim te$ekkurler:)

Huriş abla mutlu yıllar dogum günün kutlu olsun Yanlız dogum günü Pastasının Yarısını isterim sözmü :islik
te$ekkurler sana butun pastalar fedaa olsun ben rejimdeyim diyomu$um:ehe

_є_®_¢_α_N_™;2594733' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun abla

Nice Senelere
te$ekkurler ercan karde$:)

doğum günün kutlu olsun cnm...sevdiklerinle beraber uzun sağlıklı huzurlu bi ömür geçirmen dileğiyle... :öp :öp:
yasminim canim benim cok sagol çok te$ekkur ederim guzel dileklerin için iyi ki tanimi$im sizleri canlarim :op:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
abla mı?:angry:

huri$

huri$

Üye
doğum günün kutlu olsn nice mutlu senelere
te$ekkurler karde$im :)

Huriiiiiş :D
:sarıl::sarıl::sarıl:
Doğum günün kutlu olsun! Nice mutlu ve güzel senelere...
te$ekkurler ata cim çok sagolun hep beraber in$allah:op:

Nice mutlu yıllara x)
sagolasin karde$im :)

DİKİŞ NAKIŞ İLERINI SEWEN HURISE BASKA PASTA UYGUN OLMAZDI DIMI

Uploaded with

EWETTT BUDA SERINHISAR BELEDIYESI NIN DUZENELDIGI FESTIVALE DAVETIYE

Uploaded with

Uploaded with
sen varyaa ne diyim bilmiyorum ki bu yil koyumede gitmemi$tim oda oldu gitmi$ gibiyim aldigim en degerli hediye bu sagolasin zibidim pastam da tam benlik :op:
çok te$ekkurler ediyorum :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba huri$,

Maxicep.Com olarak Dogum Gününüzü kutlar, hayatınızda nice esenlikler ve mutluluklar dileriz !
Gelemedik ama unutmadık da... Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız :)

Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. Hep birlikte nice senelere ...

ben dogumgunumu kutlayan MAXI CEP COM ada çok te$ekkurler ediyorum
burda guzel insanlar tanidim.. teknoljiyle aram iyi olmasada burda guzel arkdaslarliklar kurdum ne diyim iyi ki burdayim iyi ki tanimi$im sizleri

arslansem

arslansem

Üye
İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın ablam :sarıl:

_Diazem_

_Diazem_

Üye
Sen düzenlisin, ben dağınık... Sen mantıklısın, ben sinir bozacak kadar duygusal... Sen olgunsun, ben çocuk. Sen idareci ablasın, ben yaramaz kız kardeş... Sen Türk kahvesi içmemin nedenisin. Kırk yıl hatırın var senin... Bir gülümsemenle dünyayı aydınlatıyorsun..Bilir misin? Daha vefalı oldum sayende, sevgimi göstermeyi öğrendim. Çünkü bir profil mesajı yeter senin sevdiklerin için dünyanın bir ucuna koşmana Sen nezaketsin, sen içtenliğin, samimiyetin, iyiliğin, neşenin sözlük anlamısın. haa taßiqi arada fenaLıq qeciriorum ßi türlü nette aynı saatte denk gelmeyişimize Şaka bir yana ßi qün profilime yazmassan meraq ediorum huriş ablam ne yapıyo diye Sen bağdaş kurma ustasısın. Sen insan ilişkileri uzmanısın. herkezz seviyor ee taßi hakLılar ßu kadar cok qüzelliqi ßir arada ßulundurduqun için Seni sevmeyen bir kişiyi bile tanımadım , benden hoşlanmayan onlarca insan varken yüzünü qörmeden ßenm iyilik meleqim olan tek kişisin sen ..Sen dostluğa inanmamın sebebisin.Bugün senin doğum günün İyi ki doğdun sen, iyi ki varsın sen ve iyiki seni tanımışım ßen :sarıl:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

etrafına baktıgında mutlu olmak ıcın ne cok sebebım var dıyosan
ve hala sevdıklerının yanında ise
hergün dogum günün bu günü özel saysanda sen..
farkında olması gerek sadece insanın..
yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur getırsın
senı cok sevıyorum öz ablam benim:)

huri$

huri$

Üye
Sen düzenlisin, ben dağınık... Sen mantıklısın, ben sinir bozacak kadar duygusal... Sen olgunsun, ben çocuk. Sen idareci ablasın, ben yaramaz kız kardeş... Sen Türk kahvesi içmemin nedenisin. Kırk yıl hatırın var senin... Bir gülümsemenle dünyayı aydınlatıyorsun..Bilir misin? Daha vefalı oldum sayende, sevgimi göstermeyi öğrendim. Çünkü bir profil mesajı yeter senin sevdiklerin için dünyanın bir ucuna koşmana Sen nezaketsin, sen içtenliğin, samimiyetin, iyiliğin, neşenin sözlük anlamısın. haa taßiqi arada fenaLıq qeciriorum ßi türlü nette aynı saatte denk gelmeyişimize Şaka bir yana ßi qün profilime yazmassan meraq ediorum huriş ablam ne yapıyo diye Sen bağdaş kurma ustasısın. Sen insan ilişkileri uzmanısın. herkezz seviyor ee taßi hakLılar ßu kadar cok qüzelliqi ßir arada ßulundurduqun için Seni sevmeyen bir kişiyi bile tanımadım , benden hoşlanmayan onlarca insan varken yüzünü qörmeden ßenm iyilik meleqim olan tek kişisin sen ..Sen dostluğa inanmamın sebebisin.Bugün senin doğum günün İyi ki doğdun sen, iyi ki varsın sen ve iyiki seni tanımışım ßen :sarıl:
oyy kurban olurum sana ben canim benim yaa ilk geldigin gun farkettim seni ben çok tatli biri oldugunu hissettim guzel cumlelerini okuyunca ve bu yazdiklarin ne diyim ki guzel hediye oldu bana cok te$ekkurler canim benim :op: cok anlamli cok guzel cumleler:sarıl:

etrafına baktıgında mutlu olmak ıcın ne cok sebebım var dıyosan
ve hala sevdıklerının yanında ise
hergün dogum günün bu günü özel saysanda sen..
farkında olması gerek sadece insanın..
yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur getırsın
senı cok sevıyorum öz ablam benim:)
oz karde$im:ağlarım:valla cok duyuglandim ne guzel seyler yazdin sagolasin bitanem:sarıl:
tubacim iyi ki tandigim dedigim karde$lerimdensin iyiki varsin degerlisin bitanesin oz kardesim seni cok seviyorum :op:

Love Prince

Love Prince

Üye
Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
İyiki doğdun maxi abla :op: :D

Tuba

Tuba

Üye
Canım Benim Doğum GÜnün Tekrardan KUtlu olsun...
Bitanesin sen :op:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt