yusuf_bey
Üye
Konu güncellendi.
teşekkürler birazdan internet cafeye flash atmaya gtcem vala 2 yıldır. İnternete başka bi sebepten gtmiyorum ha sırf flash atmaya yada maxicepte dolaşmaya gdyom. Neyse 10 numara görünüyor teşekkürler.
Konu güncellendi.
recep kardeşim bi sorun var. bazen telefon açılırken, telefonla konuşurlen altta olan seçenekler barı çıkıyor ya işte bu telefon açılırken de çıkıyor neden bilmiyorum ama flash attıktan sonra böyle çıktı her kapatışımda ve açışımda aynı bar en altta yine oluyor. sonra da düzeliyor geri. birde dün format attım demiştim ya sebebi şuydu telefonda menü dışında hiçbir şeye giremiyordum. mesela menüye giriyorum ve dosyalar a girecem tıklıyorum ekran bi ana kararıp geri geliyor ama dosyaları açmıyordu hatta menüdeki hiç bi şeye girmiyordu hiç bi ikonu açmıyordu. neden olablir acaba?

o yamayı bi daha cfwlerin koyma lütfen.
herşeyi kilitleyen yama
.
Recep beyciğim Ellerine sağlık Güzel Bir Cfw olduğuna eminim Kullanan arkadaşlara bol ve uzun ömürlü kullanımlar dileğimle....

wallaha süper billaha süper yaa tam istediğim gbi.
1.Widgetler orjinal,(3g aç kapa gbi olanlar dışında ama onlarda güzel)
2.gereksiz eklenen uygulamalar da yok, yüklü gelen gereksizleri de silince 350mb flan c'de yer açılıyor,(flash snrası açılış 300 lerde)
3. Mesaj yazarken sayı yazmak çok rahat (eskiden uzun süre basınca yazıyodu 1 2 3 die rakamları şimdi kareye basık tutup numara ekranını açmadan çok hızlı yazabiliyorum.)
4.şarj göstergesine bittim zaten. Çoook güzel olmuş çok beğendim.
5.çok stabil ve çok rahat kullanımı var.
Sonuç olarak fevkaladenin fevkinin fevkinin fevkinde yazılım olmus. Eline koluna sağlık. Çok teşekkürler üstad muhteşem bi çalışma olmuş.
---------- Eklendi @ 14:21:10 ---------- Yazıldı @ 14:06:53 ----------
geçen gün bunu yazmıştım ya. Onun nedenini buldum. Rompatcher de yamaları deniyordum. Hangisi ne işe yarıyor die. Neyse bazılarını biliyordum. Ama "super program looks" adlı yamayı daha önce görmemiştim. Türkcesi "süper program görünüşü" olunca bende acaba programları daha mı hızlı yapıyor dedim. Ve yamayı aktifleştirdim. Hatta autostart a aldım ve rompatcheri kapatıp telefonu da yeniden başlattım. İşte o andan itibaren telefonda hicbişey çalişmıyordu. Kapattım açtım yine çalışmadı. Sonrada yukardaki alıntıyı yazmıştım işte...
O yama ne işe yarıyormuş biliyomusun.(muhtemelen biliyosundur ama) telefndaki her şeyi kilitliyormuş. Hangi ikona tıklarsam tıklayayım açmamasınin sebebi oymuş. Programları kilitliyormuş. Tabi hem autostarta aldım hemde rompatcheri yama yüzünden tekrar açmadığım için yamayı da iptal edemedim ve hardformat atmak zorunda kaldım.
işte buymuş recep usta. Senden kaynaklı değilmiş ama dolaylı yoldan suçlu sensino yamayı bi daha cfwlerin koyma lütfen.
"super program looks"herşeyi kilitleyen yama
.
---------- Eklendi @ 14:26:28 ---------- Yazıldı @ 14:21:10 ----------
hatta bu yamanın sebep olduğuna rompatcheri kapatmadan arkaplana atıp denediğim için biliyorum.
Ve yama bilgilerinde "eğer yamayı aktifleştirirseniz rompatcheri kapatmayın. Yeniden baslatmak gerekir" yazıyordu ingilizce olarak.(tabi ben autostarta alınca her açılışta etkin olduğu için rompatcheri açmamıyordum. İşte sonuç bu.![]()

Recep bey elinize sağlık şimdi kurdum gayet güzel ama birşey soracağım gereksiz uygulmaları kaldırıdım amaNat Geo uygulmasını kaldıramıyorum (kaldırma iptal edildi hatası veriyor) Flash atmadan öncede hard format ne atmıştım ben mi eksik yaptım birde yamalarda hepsinii aktif ettiğimde c2z4bin yaması kırmızı hata çıkıyor neden olabilir
teşekkürler
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim abicim
---------- Eklendi @ 20:32:09 ---------- Yazıldı @ 20:30:50 ----------
Bir daha ki güncelleme de kaldırılacaktır. Çok teşekkür ederim güle güle kullan![]()
çok teşekkür ederim kardeşim. Bu arada aynı işe yarayan bikaç yama var onları da kaldırıver ztn hata verio aynı anda da kullanılmıo. Mesela 3 tane installserver yaması var. Ayrıca yazılım ztn hackli ne gerek varki? Neyse vardır bi bildiğin herhalde. Kendine iyi bak.
O Nokia Cooker in koyduğu reklam üzgünüm. Flash atmadan önce hard format atıp E yi biçimlendirdin mi?hocam karşılaştığım bir kaç sorunu yazayım bilgisayarımdan telefona girdiğimde c: olan telefon Label ismi böyle çıkıyor (NOK?ACOO ~0) daha önceki sürümünde de aynısı çıkıyordu orjinalde öyle çıkmıyor ,
tuşları kiletlediğimde tuşlar kilitliyor ama ekran koruyucuya geçmiyor ekran hep açık kalıyor ekran ışığıda dahil
arasıra müzik dinlerken res atıyor şarkıyı bazen müzik çalıyor uygulamalarda müzik çalıyor ama program görünmüyor widget çalıyor görünüyor müzik çalara giriyorum şarkıyı kapatıyor.
c yi takmıyor laf açıldı söğleyeyim dedimevet yaaa c nin adı beldede aynı ben önemsemiyorum ama diğer dediğin bende yok gayet düzgün kilitleniyor.
tuş kiliti c yi takmıyor laf açıldı söğleyeyim dedimtuş kiliti
her zaman oluyor telefonu açıtıp kapatığımda düzeliyor ama sinir bozucu bir olay sürekli ekran ışığının açık olması müzik çaların da kapanması
c yi takmıyor laf açıldı söğleyeyim dedimtuş kiliti
her zaman oluyor telefonu açıtıp kapatığımda düzeliyor ama sinir bozucu bir olay sürekli ekran ışığının açık olması müzik çaların da kapanması
Recep kardes benim sürüm 111 030 609 burada 607 gösterio bir sorun olurmu ?