c6-01 Batarya Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alios33

alios33

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Batarya Sorunu.
Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın. Normalde face,sms ve görüşme yaptığımda bile 1 gün mutlaka gidiyordu bataryam. (telefonum belle sürümünde bu arada) Ancak bir ara kendimi oyunlara (asphalt 6,spider man) baktım ki aşırı şarj yiyor bıraktım. Sonra yeniden normale döndü batarya... 4-5 gün önce şarj esnasındayken acil bir işim çıktı ve cektim o gün bu gündür 5saatte bitiyor oyun oynasam da oynamasam da. Benim yapabileceğim bir şey var mı yoksa batarya ölmüş mü? Telefon daha 6 aylık.

kuralsiz9

Üye
Bendede var kardeş bendede az gidiyor ya bazen çok çabuk azalıyor bazen yavaş bende çözemedim.Bir de usb le şarj ettim sanki beklemede daha yavaş azalıyor şarj gibi geldi bana

alios33

alios33

Üye
    Konu Sahibi
Bir çaresi yok mu acaba yahu?

'Sefer

'Sefer

Üye
ekran parlaklığını sıfıra indir, ekran koruyucu büyük saati kapat, e-postayı 12 saat yap

renas158

Üye
aynı sorun bendede var telefonum 603 ve daha 5 aylık napıcağımı bilemiyorum

ANIL

ANIL

Admin
en önemlisi 3G isterseniz kapatabilirsiniz.

kuralsiz9

Üye
arkadaşlar telefon şarj olurken oyun oynasak bir zararı var mi şarji usb den mi yapmak iyi bir de kapalı mi şarj edilmeli ?

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar telefon şarj olurken oyun oynasak bir zararı var mi şarji usb den mi yapmak iyi bir de kapalı mi şarj edilmeli ?

Şarj olurken oyun oynarsan ısınma yapabilir. Kapalı şarj edebilirsin zararı olmaz.

kuralsiz9

Üye
normal de oynayınca da ısınıyor HD oyunsa fakat batarya ilerde sorun çıkartır mi ? Kapalı edince telefonu açıyoruz batarya programı %92 falan gösteriyor tam olmuyor yani

alios33

alios33

Üye
    Konu Sahibi
Onun yerine sürekli güç tasarrufunda kullansak da aynı şey. Vallahi telefonun herşeyinden fazlasıyla memnunum şu batarya sorunu çok can sıkıyor

---------- Eklendi @ 15:07:57 ---------- Yazıldı @ 15:06:00 ----------

normal de oynayınca da ısınıyor HD oyunsa fakat batarya ilerde sorun çıkartır mi ? Kapalı edince telefonu açıyoruz batarya programı %92 falan gösteriyor tam olmuyor yani
Yerinde olsam kesinlikle şarjla oyun oynamam. Çünkü makineye çok zararı oluyor elini yakacak kadar ısınıyor hesab et artık

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aşırı tüketim oluyorsa bataryada servise göstermenızde fayda var .

ANIL

ANIL

Admin

Telefon en çok açılırken güç tüketiyor o yüzden olabilir.

kuralsiz9

Üye

Telefon en çok açılırken güç tüketiyor o yüzden olabilir.

Bence öyle değil bazen açarken %10 şarj gidiyor bazen %2 büyük ihtimal böyle yapınca gerçek batarya kapasitesini gösteriyor azalmiyor yani

ANIL

ANIL

Admin
O programların ne kadar doğru gösterdiğide tartışılır

serinaga

serinaga

Üye
Bence doğru göstermiyorlar. 1650 mA. Pil aldım 1148 mA.'den yukarı göstermiyor ...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulamalar her zaman yaklaşık oranı gösterır

kuralsiz9

Üye
şunu da hesap edin batarya zayıf deyince kullanılan bölüm de var c6-01 de de öyle 100 mah eksik gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt