Eykul
Üye
isteyene ikram ediyoruz CAN buyur![]()
bununla mi kandiriyorsun milleti
insan gercek kutlama yapardi
yapsaydin ya bir surpriz party 
Dogum gunun kutlu olsun Gokcen hersey gonlunce olsun
isteyene ikram ediyoruz CAN buyur![]()
insan gercek kutlama yapardi
Teşekkür ederim inşallah Esma,bununla mi kandiriyorsun milletiinsan gercek kutlama yapardi
Dost ve arkadaş demek Osman'ımGökçen abi refikim ne demek?
Allah razı olsun gardaşım benim. Çok sağol...Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Gökçen kardeşim
Teşekkürler paşam, Allah razı olsun. Belki mi?İyiki doğdun Gökçen'im belki de forumda en yakın arkadaşımsın . İyiki tanımışım seni . İyiki varsın paşam ..![]()

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Mustafa, hep birlikte olsun inşallah Allah razı olsun...Allah cc, sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin, Nice yıllara.
Ali abiyle Hünkarımızı unutmamak lazım .Teşekkürler paşam, Allah razı olsun. Belki mi?![]()
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Mustafa, hep birlikte olsun inşallah Allah razı olsun...

bununla mi kandiriyorsun milletiinsan gercek kutlama yapardi

Ya Esma kusura bakma seni davet etmeyi unutmuşum, Biz şuan partideyiz kopuyoruz anlıyacağın. Atla uçağa kop gel bekliyoruz
![]()
![]()
![]()

nereye? Soyle geliyorum? Bensiz party yaparsin oyle mi eh odesecegiz 
Ali abiyle Hünkarımızı unutmamak lazım .![]()

Doğum günün kutlu olsun gökçen abi![]()

Teşekkür ederim Süleyman nasılsın bu aralar seninle pek denk gelemedik iyi misin?![]()

nasıl olayım Gökçen abi ya valla hem dersane hem okul bunaldım 1 hafta içinde bütün dersane kitaplarını bitirmek zorundayım ve bu da yaklaşık 4000-5000 soru demek![]()

[ENGİN];4614583' Alıntı:doğum günün mutlu ve kutlu olsun kardeşim![]()