N8 Alabilirim Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammedAliAKB

Üye
    Konu Sahibi
N8 Alabilirim Nasıl?
Arkadaşlar N8 alabilirim görüşleriniz nasıl? Almalı mıyım sizce?

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
o kadar paraya daha guzel cihaz ala bilirsin. Symbian artik batdi batali. Oyun , uygulama filan neredeyse artik cikmiyor.. Androidli bir cihaz daha iyi olur (bence)

MuhammedAliAKB

Üye
    Konu Sahibi

MuhammedAliAKB

Üye
    Konu Sahibi
nasıl telefon alabilirim

MuhammedAliAKB

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

fobko

Üye
750 tl gibi bir fiyata Samsung Galaxy W
1000 tl gibi bir fiyata Samsung Galaxy S
Alabilirsen de 1500 tl gibi bir fiyata Samsung Galaxy S2

Öneririm...

MuhammedAliAKB

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen nokia önerin

turkmen619

Üye

symbianlıyıma ama yinede

+1 ve -1

BİLEMEDİM YAHU EĞER android alacaksan sakın ama sakın 700 tl altı alma 1000 tl üstü yaşatır 1000tl altı batırır gerçekten

EN İYİ İOS

KİNG İOS VEZİR SYMBİAN VEZİR ANDROİD bence zamanında samsung symbian alacaktı nokia aldı almasaydı şimdi biz android onlar symbian dı :D

ggokhan008

Üye
dostum 2 aydir n8 kullaniyorum inan suan almamis olsam yne n8 alirdim.. Oyun uygulama az dgl inan ma bunlara adamin nickine baksana android_hack :D Androidci oldugu belli olmuyomu :D KAMERA olarak ta n8 in yanina yaklasamaz hicbir telefn... Almazsan pisman olursun eger alirsan bna tesekkùr edersin bunu tùm ictenligmle soyluyorum okadar parayi gdipte dandik markalara verme... Neymis oyun fazla yokmus :D bi onlara sorsana olanları bitirmismi :D kardes sakın yanls bi karar ver me n8 den sasma....

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
dostum 2 aydir n8 kullaniyorum inan suan almamis olsam yne n8 alirdim.. Oyun uygulama az dgl inan ma bunlara adamin nickine baksana android_hack :D Androidci oldugu belli olmuyomu :D KAMERA olarak ta n8 in yanina yaklasamaz hicbir telefn... Almazsan pisman olursun eger alirsan bna tesekkùr edersin bunu tùm ictenligmle soyluyorum okadar parayi gdipte dandik markalara verme... Neymis oyun fazla yokmus :D bi onlara sorsana olanları bitirmismi :D kardes sakın yanls bi karar ver me n8 den sasma....

sen emin ol androidli bi cihac kullansaydin boyle konusmazdin..
Ha bu arada dune kadar bende symbian kullaniyodum gayetde memnundum. Ama android baska bir alem. Beni anlaman icin android kulanman gerek :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Uygulama önemli değilse tavsiye ederim . Tam bir multimedya telefonu . Oyun sayısı da az değil yeterli . Ancak Android alacaksan Neo V ' nin altında alma pişman olursun ve gerçek Android zevkini yaşayamazsın .

ggokhan008

Üye
sen emin ol androidli bi cihac kullansaydin boyle konusmazdin..
Ha bu arada dune kadar bende symbian kullaniyodum gayetde memnundum. Ama android baska bir alem. Beni anlaman icin android kulanman gerek :oke:

yalan soylemiyim kullanmadim ama bu telefonu tavsiye etmemek icin hcbir sebep yok. 1500 tl s2 ye verince bi kac resim video ceksin ve n8 inki ile karsilastirsin s2 yi duvara vurup kirmazsa bende hic bisey blmiyorum.,

ANIL

ANIL

Admin
Telefonu daha çok ne amaçla kullanmak istediğini söylersen daha iyi yardımcı oluruz..

tempestshine

tempestshine

Üye
n8 birinci nesil bir telefon.onun yerine ikinci nesil 701 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...