nokia 500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
üretsin farketmez zaten samsungdan olsa olsa camcı olur :kop2: belli samsungun ürettiği kırıldı ekran

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gorilla ama kırıldı valla yarın servise vericem... Kardeşim bu dünyada önüne geçemiyiceğin şeyler var.. Ben samsungdan nefret ettiğim halde sevdiğim telefonda parçalarının olması bir koministin converse giymesiyle aynı şeydir..

klongs

klongs

Üye
gorilla ama kırıldı valla yarın servise vericem... Kardeşim bu dünyada önüne geçemiyiceğin şeyler var.. Ben samsungdan nefret ettiğim halde sevdiğim telefonda parçalarının olması bir koministin converse giymesiyle aynı şeydir..

bende telefona tekme vuruldu bir sey olmadi kolay kolay kirilmaz nasil kirdiysan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla ben de anlamadım cebimden düştü yere ekranın üstüne bi aldım kırık ufak asfalt parçaları vardı üstüne denk geldi heralde.. Tek noktadan basınç yediyse.. Benim samsungla derdim başka hocam karalamak falan değil derdim ben kendim çektiğim sıkıntıdan nefret ettirdi samsung kendinden alana hayırlı olsun derim alıcak olana da bi daha düşün derim.. Ama benim gözümde bitti gorillalar hakikaten dayanıklı güzel iş yapmış ama bana ne yapsa yaranamaz.. Bu da ne samsungun umurunda ne benim :) adamlar dünyaya telefon vs satıyor bana yaranmaya mı uğraşcaklar :ehe

klongs

klongs

Üye
dogru soyluon bende htc sevmem zevk meselesi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyle hele bide benim gibi galaxy s in parasını geri almak için mahkemelerde süründüysen

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
öyle hele bide benim gibi galaxy s in parasını geri almak için mahkemelerde süründüysen

geçmiş olsun kardeşm mağduriyetin için. O kadar uğraşmışsın. Vallahi ekran düşmanı olan benm. C7'im vardi Bi Ara n8'de de çok oldu. Hep ekranlarını kırmışmdr. :) düştüğü an kırılıyo tuz buz oluyodu. Çok uğraştırıyordu. Telefona sağlam bakmak lazım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben 701 in ekranı kırdım ama benim dikkatsizliğimden oldu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sağolasın kardeşim :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt