İvo777 Dil ve Klavye port Rofs2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memoooo

Üye
    Konu Sahibi
İvo777 Dil ve Klavye port Rofs2
evet arkadaşlar ivo777 üzerine sorunsuz biçimde türkçe dil ve klavyeyi port ettim umarım beğenirsiniz
(baktım daha verilmemiş galiba verildiyse kusura bakmayın)

Symbian Belle 111.040.0704 by ivo777 içindir arkadaşlar

By at 2012-04-18

By at 2012-04-18

By at 2012-04-18

By at 2012-04-18

SuaT6027

SuaT6027

Üye
v7 surum mu bu?

memoooo

Üye
    Konu Sahibi
ben şuan kullanıyorum ama biraz stabil değil sanırım madness bi el atarsa stabil olur =)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben taylor v7 yi ing.olarak kullanıyorum sadece klavye tr.ama cihaz çok stabil

ЯReiS

ЯReiS

Üye
telefonun dilini turkce yaparsan web acilmaz cunku uyumsuzluk var eskisiyle ayni degil..onun icin o browser dosyalarinin tek tek turkcelestirilmesi lazim..siz nasil yaptiniz ki? web calisiyormu?(tel dili turkceyken) ingilizcede sorun yok

memoooo

Üye
    Konu Sahibi
telefonun dilini turkce yaparsan web acilmaz cunku uyumsuzluk var eskisiyle ayni degil..onun icin o browser dosyalarinin tek tek turkcelestirilmesi lazim..siz nasil yaptiniz ki? web calisiyormu?(tel dili turkceyken) ingilizcede sorun yok

evet şuanda ivo777 türkçe kullanıyorum ve özellikle bir kaç gündür çok kullanıyorum telefondan webi ösys muhabbetine açıklandı açıklanacak diye =) şuanda hiç bir sorun görmüyorum telefon daha stabil oldu ilk kuruduğumda memnun kalmamıştım ama şimdi beğenmeye başladım web'dede hiç bir sıkıntı yok istersen ivo777 ile kurarak deniyebilirsin

--- hocam resimleri ekledim bakabilirsin k.b biraz çekimler kötü

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
eline saglik denicem sagolasin..

ggokhan008

Üye
eline saglik denicem sagolasin..

arkadaslar bu rofs2 yi taylor un kiyle degistirince phoenix te refubrish penceresindeki options a tıklayınca hata veriyor bu yuzden bende flas atmıyorum refubrish e bassam bi sıntı olurmu atarmı telefona ????

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kardes sen bunu nasil port ettin eski surum r14 dosyalarimi buna aktardin..eger oyleyse web ve menu seceneklerde turkce harfler gorunmuyor..ama resim eklemissin web acik..bu hangi surum icin resimlerdeki? 904 mu? suna bi aciklik getirsek cok iyi olur..eger olumlu olursa gercekten buyuk is yapmissin..denemeden once bir cevap daha yazarsan sevinirim..su menuleri felan kontrol edip webi acip tekrar yazarmisin?(704 de eski web vardi sanirim(emin degilim) ama 904 te yeni var v8 olan.simdi bu resimdekiler 904 surum icinmi?) tesekkurler.

---------- Eklendi @ 20:51:23 ---------- Yazıldı @ 20:50:36 ----------

gokhan nasil bir hata var?
acik yazarmisin?

---------- Eklendi @ 20:52:21 ---------- Yazıldı @ 20:51:23 ----------

dosya ismi ayni olsun taylorinkiyle..

---------- Eklendi @ 20:53:20 ---------- Yazıldı @ 20:52:21 ----------

bu 704 surum sanirim sen 904 e atmaya calisiyorsun onun icin olmuyor..

---------- Eklendi @ 20:54:49 ---------- Yazıldı @ 20:53:20 ----------

eger oyleysede sakin atma..sorun olur 100%

memoooo

Üye
    Konu Sahibi
kardes sen bunu nasil port ettin eski surum r14 dosyalarimi buna aktardin..eger oyleyse web ve menu seceneklerde turkce harfler gorunmuyor..ama resim eklemissin web acik..bu hangi surum icin resimlerdeki? 904 mu? suna bi aciklik getirsek cok iyi olur..eger olumlu olursa gercekten buyuk is yapmissin..denemeden once bir cevap daha yazarsan sevinirim..su menuleri felan kontrol edip webi acip tekrar yazarmisin?(704 de eski web vardi sanirim(emin degilim) ama 904 te yeni var v8 olan.simdi bu resimdekiler 904 surum icinmi?) tesekkurler.[COLOR="Silver"

[SIZE=1]---------- Eklendi @ 20:51:23 ---------- Yazıldı @ 20:50:36 ----------[/SIZE]

[/COLOR][COLOR="Black"]gokhan nasil bir hata var?
acik yazarmisin?
[/COLOR]

---------- Eklendi @ 20:52:21 ---------- Yazıldı @ 20:51:23 ----------

dosya ismi ayni olsun taylorinkiyle..

---------- Eklendi @ 20:53:20 ---------- Yazıldı @ 20:52:21 ----------

bu 704 surum sanirim sen 904 e atmaya calisiyorsun onun icin olmuyor..

---------- Eklendi @ 20:54:49 ---------- Yazıldı @ 20:53:20 ----------

eger oyleysede sakin atma..sorun olur 100%

Reis benim sürümüm 111.040.0704.03.01 için meşgul olduğum için bakamadım 904sürümünü görmedim dolasıyla sen onun için mi port sandın bende herhangi bir türkçe karakter sorunu yok sadece - çalışmıyordu oda font yüzündenmiş fontu değiştirinceoda kalktı. (çalışmıyordu derken kare çıkıyordu şekli yanlıştı yani) şuan sorunsuz kullanıyorum

ANIL

ANIL

Admin
Fonts nasıl acaba? küçük i harfinde bir sorun mu var resimlerden bana öyle geldi?

memoooo

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt