Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

turkishield

turkishield

Üye
Bu bakışlar predicle uğraşmayı seviyoruz bakışları mı .d

nicquares

nicquares

Üye
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
bu şekilde bir hata alıyorum ve telefon local mode de kalıyor ne yapmam gerek acaba?

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
N97 stil 5 için hala uğraşılıyor sanırsam. Acaba deniyen oldumu FM Transmiter çalışıyormu? Birkaç gün önce Rambo_FT'ye C6 portlarındaki FM Transmitter sorunu için çözüm linkleri vermiştim acaba bir çalışma oldumu bunun için?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97 stil 5 için hala uğraşılıyor sanırsam. Acaba deniyen oldumu FM Transmiter çalışıyormu? Birkaç gün önce Rambo_FT'ye C6 portlarındaki FM Transmitter sorunu için çözüm linkleri vermiştim acaba bir çalışma oldumu bunun için?

Yer imlerime aldım. N97'nin daha kritik sorunları var. Onları çözmeye çalışıyoruz. Onları halledebilirsek FM Transmitter'e de bakacağım.

---------- Eklendi @ 12:45:29 ---------- Yazıldı @ 12:45:13 ----------

Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
bu şekilde bir hata alıyorum ve telefon local mode de kalıyor ne yapmam gerek acaba?

Konuda var.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iki tane sis programı kuracaksın sadece .d ha doğru haftalarca t9a kelime ekleme daha kolay ;)

Seninle neyi tartışacağız anlamıyorum. Anladık, isteyen kullanır. Ama sana bunu kanıtlamadan da geçmeyeceğim. Bana bulaşmayacaksın :)

Swype ile T9'unu elde etmek için:

1) İki tane sis dosyasını indireceksin.
2) Hafıza kartına atacaksın ve kurulumlarını çalıştırıp ikisinide kuracaksın.
3) Telefonu yeniden başlatacaksın.
4) Telefon açıldıktan sonra Swype Settings'e gireceksin.
5) Açılınca language kısmından Türkçe'yi seçeceksin.
6) Swype Settings'ten çıkıp Mesajlar'a gireceksin. Klavye değişim simgesine basıp Mini QWERTY klavyeyi seçeceksin.
7) Biraz bekledikten sonra karşınızda Swype!

T.C.K v1 Final SP1 Yöntemiyle T9'u elde etmek için:

1) Predic arşivini indireceksin.
2) Arşivin içindeki Predic klasörünü Hafıza kartına atacaksın (eğer varsa önceden Predic klasörü, sileceksin).
4) Türkçe kelime haznesi genişletilmiş T9 artık kullanıma hazır!

Hangisi daha zahmetliymiş? Ayrıca Swype T.C.K v1 Final SP1 ile uyumsuzdur. Nedeni ise, Mini QWERTY klavyenin iptal edilmiş olmasıdır :bigstar:

---------- Eklendi @ 12:55:19 ---------- Yazıldı @ 12:55:01 ----------

Link atarsan sevinirim çünkü bende t9 mağduruyum ? ...

Konuyu okuyabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Luck1
nicquares

nicquares

Üye
Rambo_FT rica etsem acaba bidaha paylaşabilirmisiniz bulamadım

turkishield

turkishield

Üye
Seninle neyi tartışacağız anlamıyorum. Anladık, isteyen kullanır. Ama sana bunu kanıtlamadan da geçmeyeceğim. Bana bulaşmayacaksın :)

Swype ile T9'unu elde etmek için:

1) İki tane sis dosyasını indireceksin.
2) Hafıza kartına atacaksın ve kurulumlarını çalıştırıp ikisinide kuracaksın.
4) Telefon açıldıktan sonra Swype Settings'e gireceksin.
5) Açılınca language kısmından Türkçe'yi seçeceksin.
6) Swype Settings'ten çıkıp Mesajlar'a gireceksin. Klavye değişim simgesine basıp Mini QWERTY klavyeyi seçeceksin.
7) Biraz bekledikten sonra karşınızda Swype!

T.C.K v1 Final SP1 Yöntemiyle T9'u elde etmek için:

1) Predic arşivini indireceksin.
2) Arşivin içindeki Predic klasörünü Hafıza kartına atacaksın (eğer varsa önceden Predic klasörü, sileceksin).
4) Türkçe kelime haznesi genişletilmiş T9 artık kullanıma hazır!

Hangisi daha zahmetliymiş? Ayrıca Swype T.C.K v1 Final SP1 ile uyumsuzdur. Nedeni ise, Mini QWERTY klavyenin iptal edilmiş olmasıdır :bigstar:

---------- Eklendi @ 12:55:19 ---------- Yazıldı @ 12:55:01 ----------

Konuyu okuyabilirsin.

4 ve 5 yok atma .d en beğendiğim 7 biraz bekle ve swype hazır bu bile bir madde yani öylemi .d

---------- Eklendi @ 14:16:08 ---------- Yazıldı @ 14:14:40 ----------

Link atarsan sevinirim çünkü bende t9 mağduruyum ? ...

maxicep.com/symbian-s60v5-sms-mms-araclari/31-01-2011-ss-eklendi-turkce-destegiyle-beraber-guncellendi-yok-boyle-bi-program-swype-3-394475.html

klavyeci

klavyeci

Üye
Hala Belle mod yok.Neden acaba?Bu MOD sorun mu çıkartıyor yazılım için?Anlamadım.Madem alternatif seçenekli sürümler veriliyor buda eklensin bence?Adı üstünde CFW yani.Tabi bu benim nacizane fikrim.

anılbaran

anılbaran

Üye
evet şimdilik istmedik bazı sorunlar yüzünden. Bi zahmet böyle kullanın :) ilerki sürümlerde kullanma durumumuz olabilir .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hala Belle mod yok.Neden acaba?Bu MOD sorun mu çıkartıyor yazılım için?Anlamadım.Madem alternatif seçenekli sürümler veriliyor buda eklensin bence?Adı üstünde CFW yani.Tabi bu benim nacizane fikrim.

Bunu da yapacağız. Sadece 5800 ve 5230 için. 2-3 ay sonra T.C.K v2 ile düşünüyoruz.

---------- Eklendi @ 13:41:21 ---------- Yazıldı @ 13:37:43 ----------

[T.C.K] NSmlDSSync Düzeltme - Ovi Senkron yaması, yamaların arasına eklenmiştir. Bu yama ile nsmldssync kısayolunu düzeltebilirsiniz.

turkishield

turkishield

Üye
Beta 3 paylaşılmış şimdi gördüm onun için ayrıca :tşk:

constantine3

constantine3

Üye
Ben SP1'in Stil 1 versiyonunu yükledim ancak yazı tipini beğenmedim onu koyduğunuz videodaki gibi yama falan yaparak değiştiricem.Buraya kadar iyi ama şimdi telefona 700 tane müzik attım hiçbirini okumuyor ne yapmam lazım ?

anılbaran

anılbaran

Üye
off off 1947 kullanmayın hafiflerle başlayın :(

---------- Eklendi @ 14:47:28 ---------- Yazıldı @ 14:46:12 ----------

Ben SP1'in Stil 1 versiyonunu yükledim ancak yazı tipini beğenmedim onu koyduğunuz videodaki gibi yama falan yaparak değiştiricem.Buraya kadar iyi ama şimdi telefona 700 tane müzik attım hiçbirini okumuyor ne yapmam lazım ?
e/music içine at.Kütüphaneyi yenile de.

bensenbiz

bensenbiz

Üye
rambo veya anıl bi kaç tane güzel oyun buldum s60v5 telefonlar için. Bunları paylaşmak istiyorum ama başka sayfanın linkini vermeden paylaşmak istiyorum konuya direk dosyayı nasıl ekleyebilirim yoksa diğer linklerden mi vermem gerekiyor?

constantine3

constantine3

Üye
off off 1947 kullanmayın hafiflerle başlayın :(

---------- Eklendi @ 14:47:28 ---------- Yazıldı @ 14:46:12 ----------

e/music içine at.Kütüphaneyi yenile de.

E/Sounds/Digital içine atmıştım olmadı şuan hafıza kartında Music diye klasör açtım ona atıyorum olur mu?

Üst Alt