rft2626
Üye
[T.C.K] Mediabar'daki Sensör Aç Kp'yı Silme - Eski Çevirimiçi Paylaşımı Geri Getirme yaması eklenmiştir.
5800 stil 5 i indiriyorum bir değişiklik olmayacak dimi?
[T.C.K] Mediabar'daki Sensör Aç Kp'yı Silme - Eski Çevirimiçi Paylaşımı Geri Getirme yaması eklenmiştir.
5800 stil 5 i indiriyorum bir değişiklik olmayacak dimi?
Stil 3 kurdum herhangi bi sorun yoktur umarım.
Yamalardaki İkon paketleri tekrar upload edildi, eskileri silindi.
---------- Eklendi @ 09:54:40 ---------- Yazıldı @ 09:53:14 ----------
Dahili bileşen hatası Stil 5'te yok. X6 içinde SP1 geliyor
Yamasını yapayım, onu kullan.
kardeşim çok karıştı 3 defa flash attım x6 stil 5 dahili bileşen hgatası verdi office ve accel yüklerken diğer dediğim hatalarda aynen var kafam çok karıştı şimdi ya bu sp1 demek düzenleme sanırım eski linki kaldır bari kardeş x6 için olanını
ama telde accel switch ve office yok kardeş sp1 li x6 hangi stillere gelecek ve ne zaman gelir acaba
bende kuracağım fakat konudai fotolar görünmüyor bi el atarsanız
ama telde accel switch ve office yok kardeş sp1 li x6 hangi stillere gelecek ve ne zaman gelir acaba
accel switch menude gözükmesin tamam ama mediabar da işlem yapmıyor yüklemek isteyincede bileşen hatası veriyor daha nasıl anlatabilirm bilemiyorum
Hangi stil x6'nın ?
Tüm telefonlarda çalışıyor, hatta X6 testerimizde çalıştığını söylemişti.Stil 5'te bu sorun varmış. Mediabardaki çalışmıyor. TuhafTüm telefonlarda çalışıyor, hatta X6 testerimizde çalıştığını söylemişti.
Adobe Reader için dosyalara tek tek baktım. Hiçbir çakışma yok Stil 5'te. Dasıl dahili bileşen hatası veriyor anlamadım. Eke eklediğim Adobe Reader'i yüklemeyi dener misin:
3 defa flash attım sorunlar aynı attığım hard format ve biçimlendirmeninde sayısı belli değil Quickoffice PRO v7.0.39 bileşen hatası veriyor accel yok yüklerken yine bileşen hataı veriyor kamerada zaten kullanılıyor hatasını şimdi gördüm
stil 5 i bi daha flashlamam furkan enden diğer stiiler için sp1 li x6 beklioyrum güzel kardeşim
çok sağol rambo gereken açıklamayı en detaylı şekilde yapmışsın şimdi deniyorum sp1 li 5800 stil 1i. teşekkürler

7 mi ? 7 s60v5 için yokki ? Ne zaman çıktı 7 s60v5 için haberim yok![]()
Çok garip başka X6 kullanan olupta hata bildiren oldumu hiç ?
Senin sorunlarını açıklığa kavuşturalım, ayrıca testerimize tekrar söyledim. Cevap bekliyorum.
- Quick Office 7 sadece Symbian S^3 içindir.
- Accel zaten yok, Sensör Aç Kp var. Senin mediabarda çalışmaması çok tuhaf. Testerimiz ilgilenecek. Tester birşey demeden benim konuşmam mantıklı olmaz.
- Kamera kullanılıyor hatası verebilir, tekrar silme işlemi yaparsan hata ortadan kalkıyor.
SP1'de sadece dahili bileşen hatasını düzelttik. Bütün ümidini SP1'e bağlarsan aynı hataları alacaksın.
---------- Eklendi @ 11:15:29 ---------- Yazıldı @ 11:15:13 ----------
---------- Eklendi @ 11:16:03 ---------- Yazıldı @ 11:15:29 ----------
Daha yeni Quick Office resmi sitesinden baktım, en son versiyon S60v5 için Premier 6 ve onuda ben denedim, dahili bileşen hatası yok.
---------- Eklendi @ 11:16:57 ---------- Yazıldı @ 11:16:03 ----------
Hiç bildiren olmadı, X6 stillerin indirilme sayısı 50 den fazlaydı. Tester'da söylemedi.