Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

constantine3

constantine3

Üye
Stil 1'i yükledim, yazı tipini beğenmemiştim ama verdiğiniz videoya göre düzenledim.Şuan telefon gayet güzel oldu elinize sağlık. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Stil 1'i yükledim, yazı tipini beğenmemiştim ama verdiğiniz videoya göre düzenledim.Şuan telefon gayet güzel oldu elinize sağlık. :)

Güle güle kullan :)

---------- Eklendi @ 22:03:14 ---------- Yazıldı @ 20:46:03 ----------

N97 ve N97 Mini hazır. Şimdi upload ediliyorlar.

Nokia X6'da Accel Switch çalışmıyormuş. Mediabar modunu iptal eden yamayı yayınlayacağım.

---------- Eklendi @ 22:13:05 ---------- Yazıldı @ 22:03:14 ----------

N97'de FM Transmitter çalışıyor.

Yamalara '[T.C.K] Mediabar eski haline getirme + Çevirimiçi Paylaşım Geri Getirme + BTSwitch & Accel Switch Silme' yaması eklenmiştir.

---------- Eklendi @ 22:48:03 ---------- Yazıldı @ 22:13:05 ----------

N97 Mini tüm Stillerin linkleri konuya eklenmiştir. İşte N97'lerin Servis Pakedi 1 ile çözülen sorunları:

- [Sadece N97] FM Transmitter çalışıyor.
- [Sadece N97] Tuş ve ekran ışıkları düzgün çalışıyor.
- [Sadece N97] Tuş kilidi ekranı düzgün çalışıyor.
- [Sadece N97/N97 Mini] BTSwitch (Bluetooth Aç Kp) ve Accel Switch (Sensör Aç Kp) CFW'den çıkarıldı, sonradan kolayca yükleniyor.
- [Sadece N97 Mini / Çözülemedi!] Klavyede simgelere basıldığında bazıları işlev görmüyor.

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
M. tAHA

M. tAHA

Üye

Nokia X6'da Accel Switch çalışmıyormuş. Mediabar modunu iptal eden yamayı yayınlayacağım.

Yamalara '[T.C.K] Mediabar eski haline getirme + Çevirimiçi Paylaşım Geri Getirme + BTSwitch & Accel Switch Silme' yaması eklenmiştir.

N97 Mini tüm Stillerin linkleri konuya eklenmiştir. İşte N97'lerin Servis Pakedi 1 ile çözülen sorunları:

- [Sadece N97/N97 Mini] BTSwitch (Bluetooth Aç Kp) ve Accel Switch (Sensör Aç Kp) CFW'den çıkarıldı, sonradan kolayca yükleniyor.
- [Sadece N97 Mini / Çözülemedi!] Klavyede simgelere basıldığında bazıları işlev görmüyor.
eline sağlık ustam :D:D

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

5800ne

Üye
iyi geceler :)) 5800 için stil 3 paketini yükledim. fakat gözüme birşey takıldı. ekran koruyucu aktifken mesaj geldiğinde mesaj simgesi çıkmıyor. yani ekranda büyük saat çıktığı zaman diyeyim. whatsapp dan gelen mesaj simgesi çıkıyor fakat normal mesaj simgesi çıkmıyor. her hangi bi ayarı falan varmıdır?

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye

Işte bu güzel haberi bekliyordum, ellerine sağlık :)

MaxiFan

MaxiFan

Üye
Kurulum Başarılı Stil 3 :good:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
benim telefon 5800 xm yazılımı V.40 hiç cfw atmadım.hemen final sürümünü atsam tck nın bir sorun olur mu?

---------- Eklendi @ 05:02:26 ---------- Yazıldı @ 04:54:57 ----------

Son olarak efendim 5800 ın yazılım veya cfw ile ilgili bir makale var mı çünkü kafamdaki soruları atmalıyım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benim telefon 5800 xm yazılımı V.40 hiç cfw atmadım.hemen final sürümünü atsam tck nın bir sorun olur mu?

---------- Eklendi @ 05:02:26 ---------- Yazıldı @ 04:54:57 ----------

Son olarak efendim 5800 ın yazılım veya cfw ile ilgili bir makale var mı çünkü kafamdaki soruları atmalıyım.

Eğer bunu yüklersen telefon yazılımın direkt V60'a yükseltilir. Bundan sonra V60'ın orjinal FW dosyalarını kullanırsın ya da V60 üzerine yapılmış CFW'leri.

Makale yok malesef.

---------- Eklendi @ 04:33:33 ---------- Yazıldı @ 04:29:29 ----------

Accel Switch (Sensör Aç Kp) ve BT Switch uygulamalarını menüden görmek isterseniz, yeni eklediğim [T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün yamasını kullanabilirsiniz.

N97 tüm stillerin linkleri konuya eklenmiştir.

---------- Eklendi @ 05:04:58 ---------- Yazıldı @ 04:33:33 ----------

Format atmadan yüklenebilen SIS uzantılı, program gibi Dosya yöneticisinden kurabileceğiniz 3 yama eklendi:

- [Kurulum] [T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün.sis
- [Kurulum] [T.C.K] Sensör Hassasiyetini Normale Döndürme.sis
- [Kurulum] [T.C.K] T9 Haznesi Geliştirme By Mert045.sis

kezban yenge

kezban yenge

Üye
İlginiz için teşekkür ederim.

• Beğen
emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
furkan şimdi x6 için ben hangi stili kullanyaım kardeşim bak media bar çalışmıyor dedim ben sana neyise ee sen o modu yayınlayacaksın tamamda biz mediabar kullanamayacakmıyız
[T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün mod yayınlamışsın menude görünsünde media barda çalıştıramıyacağız öylemi

birde bu hangi tuş kilidi modunu uygularsak farketmez onun kısayolu telde gözükmez değilmi yani kilitlemek için değil açmak için kullanabiliyoruz sadece

Symbian Modder

Üye
-
[Sadece N97 Mini / Çözülemedi!] Klavyede simgelere basıldığında bazıları işlev görmüyor.

Orijinal Porttan Private\10008d9 klasörünü tck fw'sine atıp bi deneyin :D

---------- Eklendi @ 07:52:45 ---------- Yazıldı @ 07:50:40 ----------

furkan şimdi x6 için ben hangi stili kullanyaım kardeşim bak media bar çalışmıyor dedim ben sana neyise ee sen o modu yayınlayacaksın tamamda biz mediabar kullanamayacakmıyız
[T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün mod yayınlamışsın menude görünsünde media barda çalıştıramıyacağız öylemi

birde bu hangi tuş kilidi modunu uygularsak farketmez onun kısayolu telde gözükmez değilmi yani kilitlemek için değil açmak için kullanabiliyoruz sadece

menüde görünmemesiyle mediabar'da kullanılamamasının ne alakası var? nasıl bi düz mantığın var ?

+hangi tuş kilit modunu uygularsak dediğin keylockdan mı bahsediyon?

sadeddin46

sadeddin46

Üye
öncelikle tşk. T.C.K v1 Final ile uyumlu yamaların listesini görmek ve indirmek için link ölü ilgilenirseniz sevinirim kolay gelsin

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Orijinal Porttan Private\10008d9 klasörünü tck fw'sine atıp bi deneyin :D

---------- Eklendi @ 07:52:45 ---------- Yazıldı @ 07:50:40 ----------

menüde görünmemesiyle mediabar'da kullanılamamasının ne alakası var? nasıl bi düz mantığın var ?

+hangi tuş kilit modunu uygularsak dediğin keylockdan mı bahsediyon?
furkan anladı ben sana sormadım asıl sende nasıl bir düz mantık varki her furkanı kendin sanıyorsun

5800ne

Üye
iyi geceler :)) 5800 için stil 3 paketini yükledim. fakat gözüme birşey takıldı. ekran koruyucu aktifken mesaj geldiğinde mesaj simgesi çıkmıyor. yani ekranda büyük saat çıktığı zaman diyeyim. whatsapp dan gelen mesaj simgesi çıkıyor fakat normal mesaj simgesi çıkmıyor. her hangi bi ayarı falan varmıdır?

Whatsapp mesajlarının da bildirimleri görümüyor. Normal mesaj bildirimi de görünmüyor. Birde fotoğraf çekince çevrim içi paylaşım butonuna basıldığında sensörleri açıp kapatıyor. yani buton aktif. fakat simgesi değişik.

tdd46

tdd46

Üye
gelen mesajlar direk c7 deki gibi sohbette mi açılıyor yoksa gelen kutusunda mi bilgisi olan var mi ?

5800ne

Üye
gelen mesajlar direk c7 deki gibi sohbette mi açılıyor yoksa gelen kutusunda mi bilgisi olan var mi ?

Gelen kutusunda açılıyor, fakat ekranda saat varken mesaj bildirimi görünmüyor. sadece uyarı ışığı yanıp sönüyor.

openstar

openstar

Üye
Rambo, bu yaptığın kolay bir iş değil. seni tekrar tebrik ediyorum.
Bir cfw yapıp, onun çer çöpüyle uğraşmak bizleri ne kadar yoruyorken,
bu kadar cfw yayınlayıp birde sonrasında hizmet vermek çok daha zor.
5800'ım yok şuanda. olsaydı mutlaka yükleyeceğim bir cfw (cfw'ler) ortaya koymuşsun.
telefonum olsaydı, inan senin grubuna katılmak isterdim.
heyecanınıza hayran kaldım gerçekten.
seni tekrar tebrik ediyor ve sabır diliyorum.
kolay gelsin.

:oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve 5800ne

Üst Alt