Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

kaplanlar365

kaplanlar365

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşlar yardım ettiğiniz için :tşk:

ametx

Üye
merhaba.
Benim sorum varsayılan web tarayicinin onbellgi temp dosyasni hafıza kartına tasimak? Nedeni Web tarayici tum isime yarayacak sayfalarda kapaniyor tlfn hafizasi yetmiyor flash, jpeg, java yuksek boyutlu sayfalarda. Bnu hafıza kartına tasirsam bu sorun çozulecek? Nasil yapabilrim? Operada aclmıyor o sayfalar, sistemim hackli son surum. C5.03 green kullanicsiyim..
Saygılar sonsuz...

Bulut_86

Bulut_86

Üye
Pomgam ne ya? :hmmm Ben java File Explorer kullanıyorum.
bu tam olarak ne oluyor nasıl kullanılıyor bilgi vere bilirmisin teşekür....
java destekli dosya yöneticidir. Bu program ile dosyalarını gizleyebilir telefonun yöneticisinin yükleyemediği programları yükleyebilir,programların resimlerin müziklerin vb programların boş yere hafıza yer kaplayan geçici klasörleri şilebilirsin ve daha bir sürü şey sistem klasörun içinden bilmediğin hiç birşeyi silme telefonun işlem sistemine zarar verebilirsin.

mutemaestro

Üye
nokia c5-03 telefonumdan internete girdiğim zaman video izleyemiyorum bi yardım edin şimdiden tşk.ler

alpay1173

alpay1173

Üye
mesajların hepsini okuyamadım ama Nokia c5-03 İçin tam boyutlu dokunmatik Okey oyunu varmıdır ?

sedef_92

Üye
pdf dosyalarını açamyorm

hb14dex

hb14dex

Üye
Babs C5-03 De avi izleyecek program lazım bulursan adamsın

cihan demir 54

Üye
c5 03 kullanıyorum kronometresi olmadığını öğrendim bana link veya setup gönderebilir misiniz.

ruya-prensi

Üye
selamunaleykum hersey icin tesekkurler..
NOKIA C5-03 bu hack isinin daha basit bi yolu yokmu?

teoomann

teoomann

Üye
c5-03 te kendi menüsünde olan facebook a giriyordum ama geçen gün girdiğimde "an unrecoverable error occured.it might help to reboot your device" bu yazı çıktı ve artık giremiyorum..aynı zamanda bu programı telefondan da kaldıramıyorum ne yapabilirim...

Frkn0640

Üye
Ben daha önce telefon yedeğini almıştım ve o yedeği tele tekrar yükledim fakat bu sefer uygulamalarda anahtar simgesi çıktı 5 6 tema var onlar açılmıyo sadece sorun bu çözümü varmı bunun şimdiden teşekkürler

kotu_45

Üye
c5 o3 bluetout işlemi gerçekleştirilemiyor diyo. aldıqım günden beri bluetoot hiç açılmıyo. yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler

emrah_8968

Üye
ben bu hack işini çözemdm kafayı yiycem cihaz 3dkda hack diyo gryorum bunları yükle dyrum yüklüyorum açmıyo tel c503 nete cepten griyorum ne yapmalıym şimdiden TEŞEKKÜLER

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Merhaba.Şimdi kardeşim ben bu sorunu çok yaşıyorum lütfen bana yardım et Allah rızası için.Telefonum c5-03.2 ay önce en son güncellemeyi yükledim ama geçen gün bakıyorum güncelleme var mı diye işletim sistemi power 7 speed by taylor yazıyor.galiba bi cfw bu ama ben böyle bişe yüklemedim.*#0000# den güncelemeye çalışıyorum bağlantı hatası diyor ama sadece bir modem tanılı onda zaten ovi den güncellicem telefonu takıyorum medya ovi suite seçiyorum ama nokia suite tanımıyor.Ama bilgisayar onu medya aygıtı olarak tanıyor.Lütfen yardım et napsam bilemedim.

+ cevap verdiğinde lütfen mesaj atarmısın kardeşim.

The Patriot

The Patriot

Üye
rdeş telefonu hacklemeden çalıştırabileceğim panoramik çekim programı lazım !

cgl7

Üye
txt to sis programı var mı?

junior_l3oss

Üye
mrh...
ben nokia c5-03 yeni aldım telefona aşina değilim pek...
ama nokia biliyorumm
acaba oviden bilgisayarıma nokia c5-00 için olan programları indirsem benim c5-03 telefona uyar mı????

---------- Eklendi @ 10:01:49 ---------- Yazıldı @ 09:56:20 ----------

mrh...
ben nokia c5-03 yeni aldım telefona aşina değilim pek...
ama nokia biliyorumm
acaba oviden bilgisayarıma nokia c5-00 için olan programları indirsem benim c5-03 telefona uyar mı????

editliyorum:)))

nokia c5-03 user agent switcher buldumm...

Kod:
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.4; Series60/5.0 NokiaC5-03/10.0.031; Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/525 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 BrowserNG/7.2.6.9 3gpp-gba

arayanların bunu girmeleri yeterli...

Üst Alt