Hep aklıma takıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Hep aklıma takıldı..
Arkadaşlar benim şu soru hep aklıma takıldı.Benim telefonumun içi toz alıyor.Bu yüzden ben bu telefonu 2. kez servise yollayacağım.Telefonda cfw yüklü.Yollamadan önce ofw dönücem.Acaba ofw'ye ovi suite'den dönsem telefona bir şey olur mu?
Ovi'yi açtığımda Fertile Ceres FP2 yüklü gözüküyor ve bunda önce kullandığım orjinal sürüm yeni sürüm olarak gözüküyor.Evet şimdi ben ofw'ye ovi suite'den dönebilir miyim?Yoksa Phoenix'den cfw attığım gibi ofw atıp döneyim?(Cahilliğime verin :ehe)

joker.lg

joker.lg

Üye
galiba tel çöker

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
nub

nub

Üye
Phoenix le yapmalısın

fnldstntn

Üye
Phoenix le yapman lazım oviyle çöker geçenlerde biri çözüm arıyordu ovi den dönmeye kaltığı için çökmüş...

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Pekala phoenix'le ofw'ye döndükten sonra oviden yazılım sürüm'ünü tekrar yüklesek birşey olur mu?Yada nokia bize yeni sürüm yapmış olsun (%100 hayal) biz o sürümü yüklemek için ilk önce phoenixle ofw'ye dönüp sonra mı yükleyeceğiz :bilmm(Çünkü C5-03 hackli ofw yazıyor forumda.Ve ben servise yolladığımda bunlar bakıyor tele sonrada tekrar tele sürüm atıp yolluyolar.Servis dışı kalırsa bir temizlik yapıyolar 50 tl para istiyolar.Birde parça değişseler ohoooo.)

joker.lg

joker.lg

Üye
Pekala phoenix'le ofw'ye döndükten sonra oviden yazılım sürüm'ünü tekrar yüklesek birşey olur mu?Yada nokia bize yeni sürüm yapmış olsun (%100 hayal) biz o sürümü yüklemek için ilk önce phoenixle ofw'ye dönüp sonra mı yükleyeceğiz :bilmm(Çünkü C5-03 hackli ofw yazıyor forumda.Ve ben servise yolladığımda bunlar bakıyor tele sonrada tekrar tele sürüm atıp yolluyolar.Servis dışı kalırsa bir temizlik yapıyolar 50 tl para istiyolar.Birde parça değişseler ohoooo.)

telefonun orjinal dosyalarini yükle sonra onu güncelle bir problem olacağını sanmıyorum tel türk mali ise

nub

nub

Üye
Tele ofw at , sonra güncelle birşey olmaz ama ofw atmadan güncellersen çöker

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu aç kapa tuşlarına telefon kapalıykn pespeşe hep birlikte bas gönder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt