Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy W mi, Sony Ericsson Xperia Ray mi, Sony Ericsson Xperia Neo V mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W mi, Sony Ericsson Xperia Ray mi, Sony Ericsson Xperia Neo V mi?
Selamlar arkadaşlar. Artık kardeşimin yaşı büyüyor, ona bir telefon almak için Pazar günü biraz gezdim. Bu üç telefon arasında kaldım, hangisini önereceğinizi merak ettim. Bu önerileri dikkate alarak seçimimi yapacağım. Xperia Ray ekran olarak çok küçük olsa da tasarım, sağlamlık falan olarak iyi. Neo V'de ise ekran problemi var, ekran ışığı Ray ve Galaxy W'ye göre çok düşük. Neo V'de HDMI çıkışı var, diğerlerinde yok. Galaxy W'nin işlemcisi 1,4 GHz olsa da diğer 1 GHz'lik telefonlarla aynı işlemci, Sony'lerdeki 1 GHz'lik aynı işlemcinin overclock edilmiş haliymiş sanırım. Hangisini seçmeliyim arkadaşlar? Değerli yorumlarınızı bekliyorum. İyi forumlar. :)

Not : Farklı model önerilerine de açığım fakat lütfen LG, Huawei, Nokia önermeyin :)

klongs

klongs

Üye
neo v:oke:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bence de neo v :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ray

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Xperia serisindekiler overclok edilmiş işlemcıler degildir ray ve neolar neo v ve arc arc sler ıslemcı hızları makul sevıye olrak 1.4 ghzye kadar attrım saglanabılır 1.6 yapan arkadaslarım var kesınlıkle yanlıs bilgi almassınız.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Neo v

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, önerilerinizi dikkate alarak seçimimi yapacağım.

Xperia serisindekiler overclok edilmiş işlemcıler degildir ray ve neolar neo v ve arc arc sler ıslemcı hızları makul sevıye olrak 1.4 ghzye kadar attrım saglanabılır 1.6 yapan arkadaslarım var kesınlıkle yanlıs bilgi almassınız.

Galaxy W için söz konusu OC durumu. Sony'lerde OC olmadığını biliyorum.

Türe

Türe

Üye
Ray

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Seçimimi Ray'dan yana kullanacağım galiba. Hepinize teşekkür ederim. :oke:

geneluye

geneluye

Üye
ben de ray diyorum çünkü ekranın küçük olması daha iyi performans sağlıyor çok oyun düşkünüysen bilemem ama hem rayı daha hesaplı buluyorum

Headbang95

Üye
Konu hort olacak biraz ama.. :ehe Ne yaptın arkadaşım? Aldın mı sony ericsson ray telefonu? Ben de alacağım da.. Bilgi topluyorum :)

DMonSTeR

Üye
Galaxy W.

_symbiancı_

Üye
xperia istiyorsan xperia sola derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt