Haber Sony Xperia Z6 Lite, 5 inç Ekran ve Snapdragon 650 ile Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z6 Lite, 5 inç Ekran ve Snapdragon 650 ile Gelebilir
Akıllı telefon pazarının Japon temsilcisi Sony, Xperia Z6 Lite modeli ile orta segmentte yeni bir Android akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Sony, akıllı telefon ailesini neredeyse yılda iki kere yenilemesi nedeni ile eleştirilse de gelen bilgilere göre Xperia serisinin yeni üyelerini yılın ilk aylarında gün yüzüne çıkaracak. Sony’nin orta segmentteki yeni Android akıllı telefonu olması beklenen Xperia Z6 Lite da bu modellerden birisi olarak karşımıza geliyor.

Sony Xperia Z6 ailesi hakkında bilgi AnTuTu üzerinden geldi

Sony Xperia Z6 Lite, gelen bilgilere göre 5 inç büyüklüğünde 720p veya 1080p çözünürlüklü ve 2.5D kavisli bir ekrana sahip olacak. Xperia Z6 Lite’ın işlemci tarafında ise Qualcomm’un yeniden isimlendirmeye gittiği Snapdragon 650 yonga seti bulunacak.

Xperia Z6 Lite hakkında gelen bilgilerde biri de fiyatı ile ilgili. İddialara göre Sony Xperia Z6 Lite, 400 doların altında bir fiyatlandırma ile tüketicilere sunulacak. Telaffuz edilen net rakam ise 2.500 Yuan veya 385 Dolar olarak öne çıkıyor. Açıkçası Sony Xperia Z5 Compact gibi bir cihaz önümüzde dururken, Sony’nin orta segment bir akıllı telefon için böyle yüksek bir fiyat belirlemesi bize biraz çılgınca geldi. Öte yandan Samsung Galaxy A9’un da Snapdragon 652 yonga seti ile aynı fiyat grubunda yer aldığını hatırlatalım.

Sony cephesinden Xperia Z6 serisi duyurusu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat tahminlere göre Xperia,Z6, Z6 Compact ve Z6 Ultra modellerinin de dahil olduğu yeni Xperia Z6 ailesinin Şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor.

Sony Xperia Z6 Lite, 5 inç Ekran ve Snapdragon 650 ile Gelebilir - MaxiCep

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Artık tasırım değiştirme zamanı geldi omnibalance sıkmaya başladı :hmmm

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası orta segment olacaksa fiyatının biraz daha düşük olması gerekir.

Son düzenleme:
yeumyang

yeumyang

Moderator
Sonunda orta segment te yatırım yapıyorlar

0MG90

0MG90

Üye
2.5D olursa sağlamlık azalır. Aha buraya yazdım. Sonra millet hani Sony'nin sağlamlığı demeye başlar.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Sony lite model adında telefon yapmak yerine, M serisini güncellemeye devam ederek orta segmente bu seri ile devam etmeli. Z serisi performas anlamında tepeyi hedef almıştı , lite modele gerek yok bence.

0MG90

0MG90

Üye
Sony lite model adında telefon yapmak yerine, M serisini güncellemeye devam ederek orta segmente bu seri ile devam etmeli. Z serisi performas anlamında tepeyi hedef almıştı , lite modele gerek yok bence.
M serisi güncelleme alıyor zaten. M2 5.1.1 aldı.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
M serisi güncelleme alıyor zaten. M2 5.1.1 aldı.
Güncelleme derken yazılım güncellemesinden bahsetmedim. Eğer yeni bir cihaz çıkacak ise farklı adlarda birbirine yakın cihazlar çıkarmak yerine Z serisinde tüm cihazlar performas cihazı olarak devam ederken , M serisi ile orta seviye cihazlar devam etmeli dedim.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Güncelleme derken yazılım güncellemesinden bahsetmedim. Eğer yeni bir cihaz çıkacak ise farklı adlarda birbirine yakın cihazlar çıkarmak yerine Z serisinde tüm cihazlar performas cihazı olarak devam ederken , M serisi ile orta seviye cihazlar devam etmeli dedim.
M serisi zaten devam edecek bu gidişle. Z serisine sadece bir mini cihaz katıyorlar. E serisini Z'ye ekleyecekler gibi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
M serisi zaten devam edecek bu gidişle. Z serisine sadece bir mini cihaz katıyorlar. E serisini Z'ye ekleyecekler gibi.
Bu hareketi mantıklı bulmadım [emoji1] Z serisinin içinde donanımı düşük cihaz olmamalıydı [emoji1]

MaxipmaN

Üye
Ne 720p imis arkadas

Üst Alt