sis dosyasi sifreli diyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
sis dosyasi sifreli diyor
merhaba arkadaslar iki tema var elimde ve bende birinin arka fonu birininde iconlarini kullanacam ama temanin biri sis dosyasi sifreli desteklenmeyen dosya diyor siscontet ve tmgswich programlarinda denedim olmuyor ayni sis dosyasi telefonda var ama telefona kuruyom temayi bir turlu anlamadim nerede sorun var pc windows 7 yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

Mert045

Mert045

Üye
O şifreli değil korumalı diyordur. oviden indiği için öyle . Çözümü yok galiba.

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimalle

ilgilendiginiz icin tesekkur ederim
arkadaslar onu bir arkadas anlatmis oviden indirip kurmadan sis dosyasini tasiyip sonra cikartiyorsun ilk yaptigimda siscontet acti vaktim yoktu biraktim oylece ertesi gun tekrar denedim sonrada sifreli paketler desteklenmiyor uyarisi cikiyor ama ayni sis dosyasi telefonun mesaj klasorunde istedigim zaman kuruyom siliyom bir sorun yok calisiyor. anlamadim bir turlu

---------- Eklendi @ 23:06:43 ---------- Yazıldı @ 23:01:57 ----------

O şifreli değil korumalı diyordur. oviden indiği için öyle . Çözümü yok galiba.

ilgilendiginiz icin tesekkur ederim
arkadaslar onu bir arkadas anlatmis oviden indirip kurmadan sis dosyasini tasiyip sonra cikartiyorsun ilk yaptigimda siscontet acti vaktim yoktu biraktim oylece ertesi gun tekrar denedim sonrada sifreli paketler desteklenmiyor uyarisi cikiyor ama ayni sis dosyasi telefonun mesaj klasorunde istedigim zaman kuruyom siliyom bir sorun yok calisiyor. anlamadim bir turlu

Mert045

Mert045

Üye
Hangi cihaza indirdiysen bir tek ona kurabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt