CFW Duzenlemesi Hakkinda Sorular??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ЯReiS

ЯReiS

Üye
CFW Duzenlemesi Hakkinda Sorular??
Arkadaslar forumda bir cok arkadasimiz cfw duzenledi siteye ekledi sagolsunlar..bende kendime gore bir cfw yapmak istiyorum son 20 gundur ugrasiyorum bayagida yol aldim.609 surumu uzerinde calisiyorum bayagida guzel oldu..butun dosyalarini klasorlerini tek tek inceledim..klasorleri toplayip paketledim he sey harika calismasi,hizi tema efektleri,artik flash atarken test moda giriyor ve sorunsuz bitiyor flash vs vs..
ben hep deneme yanilma yoluyla cozdum bir cok sorunu ancak bazi seyler var ki bir turlu isin icinden cikamdim..sizlere danismak istedim umarim yardimlariniz esirgemezsiniz..simdiden tesekkurler..

1-CFW de default duvar resmi nasil yapilir? (ben tema icine gommeye calistim ama svg formatini pek cozemedim baska yolu var mi?)
2-Butun modlari ve ayarlari yapip flashladiktan sonra hard resette butun ayarlar sifirlaniyor bunu nasil engelleriz?(buyuk bir ihtimal scriptinit.txt dosyasiyla baglantili ama dosya cok zor duzenlemesi baska fikri olan var mi?)
3-birde uda icine attigim(core de denedim) duvar resimlerini bir turlu flashtan sonra telefon gormuyor ne yapmak lazim?bunun yolu icin bir dosya mi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt