Hadi bakalim fp1 in - leri ve + larini toplayalim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
yan çevirdiğimde birşey gelmiyorki.sadece ekran dönüyor..
wi-fi kopuyor demem birşey indirirken değil..boşta iken... lazım olduğunda bağlan diyoruz herseferinde..
wifi bulduğunda devamlı bağlı kalmalı..

Bende efekt var ekran geri gidip küçülüyor sonra dönüyor. Sizde de böyle olması lazım. Wi-Fi işi olduğunda kendi bağlanır zaten ama siz hep açık kalsın derseniz wi-fi ekranında Seçenekler>Ayarlar>Güç tasarrufu Kapalı yapın.

serecans

serecans

Üye
bende kamera seçeneker felan aynı sizde değişik mi bi resim koyarmısınız

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
video ve fotoğraf çekiminde konum bilgilerini kaydet seçeneği yok kendi otamatik kaydediyor buda şarj yiyebilir :(

serecans

serecans

Üye
fotğraf düzenleyicide pek fark göremedim ben

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ace plus ta fruit ninjayı kasarak oynarken yanında hiç kasmadan tintin oynuyordum :)

TheMadness

TheMadness

Üye
fp1 gelirse 1.nesiller tintin oynayabilir bence.

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar>Gizlilik yolundan kapanıyor.

teşekkürler :)

---------- Eklendi @ 22:42:40 ---------- Yazıldı @ 22:40:48 ----------

bu konu altında fp1 de yaşadığımız sorunları paylaşabiliriz

adela

Üye
Bende efekt var ekran geri gidip küçülüyor sonra dönüyor. Sizde de böyle olması lazım. Wi-Fi işi olduğunda kendi bağlanır zaten ama siz hep açık kalsın derseniz wi-fi ekranında Seçenekler>Ayarlar>Güç tasarrufu Kapalı yapın.

ekran geri gidip küçülüyor sonra dönüyor yazmışınız..bunun ayarları varmıdır..bende olduğu gibi dönüyor..

wifi ise telefon görüyor ama ben bağlan demedikçe bağlanmıyor..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ekran geri gidip küçülüyor sonra dönüyor yazmışınız..bunun ayarları varmıdır..bende olduğu gibi dönüyor..

wifi ise telefon görüyor ama ben bağlan demedikçe bağlanmıyor..

Galiba bir sorun var efektsiz dönmüyorsa. Bir ara video eklerim efektle ilgili.
Dediğim gibi yaparsanız bir kere bağlanmanız yeter. Diğer türlü işi yoksa bağlanmaz.

adela

Üye
Galiba bir sorun var efektsiz dönmüyorsa. Bir ara video eklerim efektle ilgili.
Dediğim gibi yaparsanız bir kere bağlanmanız yeter. Diğer türlü işi yoksa bağlanmaz.

tamam o hafif geri gitmeyi farkedememişim. önceki yazılm hackliydi ondaki efect gibi zannettim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu güncellemeyi sırf smiley kasma sorunu yüzünden bi de fotoğraf düzenleyici için cok istiyordum ikisindede değişme yok beklememe gerek kalmadı

Kaya0362

Üye
bu güncellemeyi sırf smiley kasma sorunu yüzünden bi de fotoğraf düzenleyici için cok istiyordum ikisindede değişme yok beklememe gerek kalmadı

smiley kasma sorununu belco2 cfwsinde yapmış bir ayar yapmış ama konuya yazmamış heralde kendide bilmiyor nasıl yaptını şak diye açılıyor çok mesajlaşıyorsan tavsiye ederim:)

SilentOne

SilentOne

Üye
sırf bn dobly için istiyorum güncellemeyi ya üstatlar duyun sesini artık

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Artıları:
1) Eklenen widgetlarla çok zengin widget seçeneği olmş özellikle hava durumu ve galeri widget çok başarılı olmuş.
2) Dolby Digital özelliği laf olsun diye eklenmemiş gerçekten çok güzel olmuş müzik deneyimini arttırmış.
3) Tema efektleri çok güzel olmuş göz zevkine hitap etmiş arayüz konusuna değinmişken mesajlarda karşı tarafın mesajını mavi arkaplan üstüne beyaz yazı şeklinde olmuş başta garip gelmişti ama alışınca hoş geliyor göze.
4) Performans bariz şekilde arttırılmış. Menü çok simge olsa da hiç kasmıyor desek yeridir. 1.3 ghz'e çıkartılan işlemci kendini göstermiş gerçekten rahat bir kullanım sunuyor.
5) Yeni zil sesleri eklenmiş gerçekten onlar da hoş olmuş.
6) Tarayıcının yetenekleri arttırımış aldığı puandan belli. Şimdilik puanı FP1 için yeterli gibi gözüküyor ama ilerde arttırılması şart.

Eksileri:
1) Her ne kadar 1.3 ghz işlemci olsa da NFS Shift gene kasıyor birtek o kasıyor zaten. Sanırım oyunun optimizasyonuyla ilgili ciddi bir bug var. Bu tam eksi sayılmayabilir.
2) Doğru düzgün eksisi yok böyle işletim sistemi olmaz Nokia düşmanlarını üzecek bir durum :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Artıları:
1) Eklenen widgetlarla çok zengin widget seçeneği olmş özellikle hava durumu ve galeri widget çok başarılı olmuş.
2) Dolby Digital özelliği laf olsun diye eklenmemiş gerçekten çok güzel olmuş müzik deneyimini arttırmış.
3) Tema efektleri çok güzel olmuş göz zevkine hitap etmiş arayüz konusuna değinmişken mesajlarda karşı tarafın mesajını mavi arkaplan üstüne beyaz yazı şeklinde olmuş başta garip gelmişti ama alışınca hoş geliyor göze.
4) Performans bariz şekilde arttırılmış. Menü çok simge olsa da hiç kasmıyor desek yeridir. 1.3 ghz'e çıkartılan işlemci kendini göstermiş gerçekten rahat bir kullanım sunuyor.
5) Yeni zil sesleri eklenmiş gerçekten onlar da hoş olmuş.
6) Tarayıcının yetenekleri arttırımış aldığı puandan belli. Şimdilik puanı FP1 için yeterli gibi gözüküyor ama ilerde arttırılması şart.

Eksileri:
1) Her ne kadar 1.3 ghz işlemci olsa da NFS Shift gene kasıyor birtek o kasıyor zaten. Sanırım oyunun optimizasyonuyla ilgili ciddi bir bug var. Bu tam eksi sayılmayabilir.
2) Doğru düzgün eksisi yok böyle işletim sistemi olmaz Nokia düşmanlarını üzecek bir durum :D

üzdü belkide ne dersin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...