Hadi bakalim fp1 in - leri ve + larini toplayalim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bakalim fp1 in - leri ve + larini toplayalim
Herkesin görüşünü almak istiyorum. Bi kaç eksikleri var ben farkettim mesela seçenek tuşuna bastığımızda menü değişik açılıyor ve tema efektini kaldırmak yok artık benim bulduklarım bunlar sizde bulursanız paylaşalım

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Herkesin görüşünü almak istiyorum. Bi kaç eksikleri var ben farkettim mesela seçenek tuşuna bastığımızda menü değişik açılıyor ve tema efektini kaldırmak yok artık benim bulduklarım bunlar sizde bulursanız paylaşalım
efektleri kapatmaya gerek yokki zaten hzı 1.3 e çıktı kasma yapmaz. bence mükemmel. efektleri var. :)

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
tema efeklerini kaldırmak yok derken tema efeklerini kapatma yok anlamındamı dedin

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
evet

asigsasi

asigsasi

Üye
bence yeni tarayıcı güzel olmamış

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
neden?

asigsasi

asigsasi

Üye
çünkü menü sü değişmiş

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcının kötü özellikleri
1 menüsü değişmiş eskiden tıkşadığımızda diğerde resimleri görüntüle seçenrği gitmiş
2 facebookta artık fotoları küçük gösteriyor :(

doctorrr

doctorrr

Üye
oyyyş içim cız etti valla yav fp1 bizede geleydi şöle telli duvaklı..

asigsasi

asigsasi

Üye
Tarayıcının kötü özellikleri
1 menüsü değişmiş eskiden tıkşadığımızda diğerde resimleri görüntüle seçenrği gitmiş
2 facebookta artık fotoları küçük gösteriyor :(

bende bunu demek istiyordum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kaydırma çubuğu artık 3. parti uygulamalar hariç kullanılamıyor. Ama kasma olmadığı için sorun olmuyor kullanamamak. Menüde Bul derken artık kasma yok çünkü önceden tüm uygulamalar görünür olunca kasma olurdu şimdi ise hiçbir şey göstermeden direkt arama yapıyor. Yenilenmiş tema efektleri güzel olmuş ama kapatma yok sorunda değil kasma olmadığı için. Dobly Headphone ile kulaklıkta mükemmel ses geliyor. Nokia BH-111 ile 700 artık daha uyumlu çalışıyor (önceden bağlandıktan sonra takılırdı). Ama Bluetooh kulaklık bağlı olduğunda SMS veya çağrı geldiğinde müzik durmuyor devam ediyor hemde arkada sessiz bir şekilde. Bakmadanda çaldığı anlaşılamıyor. Üst bölümde saatin olduğu yerde Wi-Fi, kulaklık, EDGE-3G, SMS gönderimi, WhatsApp, USB simgeleri daha güzel olmuş ama Sessiz, Uydu, Bluetooth simgeleri değişmemiş bunlar biraz uyumsuz. Yenilenmiş Qt ile artık sorunsuz. Hava durumu widgetinde yine akşam olunca güneş var bu durum can sıkıcı. Diğer yeni widgetler sorunsuz. Yenilenmiş görev yöneticisi ve seçenekler menüsü kusursuz. SMS yazarken yine duygusal simge ekle deyince bekleme mevcut. Menüye operatör mesajları eklenmiş. 1.3 GHz hız hissedilir bir şekilde kendini gösteriyor. Bildirim çubuğuna Temizle eklenmiş SMS-Çağrı bildirimleri temizlenebiliyor. Tarayıcı daha iyi Opera'ya yaklaşmasına az kaldı :). Telefon Ovi isminden artık arınmış, hepsi Nokia olmuş. Symbian Belle, Nokia Belle olarak değişmiş. Müzik çalardaki Stereo genişletme kalkmış, sadece ses yüksekliği var. Kulaklık takınca Dolby Headphone geliyor. Aklıma geldikçe yazarım :)

• Beğen
Tepkiler: iatis ve MücahitTokgöz
asigsasi

asigsasi

Üye
birde bu ekran parlaklığını sonuna kadar da açsam aynı sonuna kadar kıssamda aynı sizde de böyle mi bu güncellemeden öncede böyleydi

adela

Üye
tema efektleri deniliyor nedir bu?

bugli

Üye
Mesajlardaki duygusal ifade olayini duzeltmeden yayinlamalari garip degil mi? Sonucta bir sorun var, bu kadar zor olmamali duzeltmek. Aklim almiyor eksik olarak yayinlamalarini...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
birde bu ekran parlaklığını sonuna kadar da açsam aynı sonuna kadar kıssamda aynı sizde de böyle mi bu güncellemeden öncede böyleydi
Işık sensöründen böyle. Sizin ayarladığınız gibi olmasını istiyorsanız: http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ss-control-v1-01-0-s-1-s-3-signed-611570.html

2-wifi devamlı kopuyor bunun ayarı yokmu..(her işlemden önce bağlan diyoruz)wifi bulduğunda kendi bağlanmalı..
Tema efekleri mesela telefonu yan çevirdiğinizde gelen efekt olarak söylenebilir. Wi-Fi kopuyor derken bir yere bağlıyken mi kopuyor ya da boşta dururken mi kopuyor?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

adela

Üye
Işık sensöründen böyle. Sizin ayarladığınız gibi olmasını istiyorsanız: http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ss-control-v1-01-0-s-1-s-3-signed-611570.html

Tema efekleri mesela telefonu yan çevirdiğinizde gelen efekt olarak söylenebilir. Wi-Fi kopuyor derken bir yere bağlıyken mi kopuyor ya da boşta dururken mi kopuyor?

yan çevirdiğimde birşey gelmiyorki.sadece ekran dönüyor..
wi-fi kopuyor demem birşey indirirken değil..boşta iken... lazım olduğunda bağlan diyoruz herseferinde..
wifi bulduğunda devamlı bağlı kalmalı..

TheMadness

TheMadness

Üye
yan çevirdiğimde birşey gelmiyorki.sadece ekran dönüyor..
wi-fi kopuyor demem birşey indirirken değil..boşta iken... lazım olduğunda bağlan diyoruz herseferinde..
wifi bulduğunda devamlı bağlı kalmalı..

Bence batarya tasarrufu için.

serecans

serecans

Üye
dolby mükemmel
,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...