701 1.3 ghz gerçekleşti mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
1 saat oldu ya neden olmuyo bu tus ısık ları acık kalıyo

ASC33

ASC33

Üye
1.3 gelmemiş galiba daily de ss koymuşlar ve tartışıyorlar.

maklube

Üye
Yazilim guncelleme mi yoksa *#0000# dan mi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
0000 dan

maklube

Üye
Bulamadi

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
beyler sızde nasıl oldu tekrar baslıcak dıyo kapanıyo tus ısık ları acık kalıyo napMAM lazım yardım edın ya:'(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1.3 gelmemiş galiba daily de ss koymuşlar ve tartışıyorlar.

hocam üyelik var mı sende ben mobilim oraya ss koymuşlar ama ufak görünüyor baksana bi kaç yazıyor ss de

pirenuri

pirenuri

Üye
ya bende telefondan güncelle diyorum saat 4 e kadar tuşların ışığı yandı. Bi baktım kapandı sonra açtım hiç bişi yok güncellenmemiş

---------- Eklendi @ 07:10:58 ---------- Yazıldı @ 07:09:45 ----------

ugur bendede aynısı oluyot

erollcelik

erollcelik

Üye
Evet ben phonetinfo ile baktım işlemci hızı 1ghz olarak gösteriyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
öyle programlar ölçemez işlemci hızını sadece önceden girilmiş bilgileri gösterir o programlar

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet phonetinfonun doğru ölçmediği söyleniyor Nokia dan açıklama bekliycez bakalım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Phonetinfo sadece modele göre bilgi gösteriyor.
Konuya gelince :locked:
Başlığa bakıyoruz, konuya giriyoruz meğer arkadaş daha cihazı bile güncellememiş :bann:

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
SilentOne

SilentOne

Üye
daha konuyu açan arkadaş güncellememiş ha abi ozamn niye konu açıyon ki ??? :locked:

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
abi nerden bilim aletin bole yapcagını hemen koyarım dusundum ama yukle dedıgımde telefon kapanıyo tus ısık ları acık kalıyo yardım edinde bende guncelleyeyim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
abi nerden bilim aletin bole yapcagını hemen koyarım dusundum ama yukle dedıgımde telefon kapanıyo tus ısık ları acık kalıyo yardım edinde bende guncelleyeyim

Arkadaşım bir söz vardır bilirsin belki "dereyi görmeden paçaları sıvamayacaksın" ;) Seninkisi biraz daha ileri gitmiş sanki :))
Şaka bir yana güncelleme ile ilgili yoğunluktan kaynakli bir sorun olabilir. Ben de önceki gün Mic. Apps 2.0 ı güncelleyemedim, sis dosyalarını paylaşmış bir arkadaş ancak öyle güncelledim. Bence fazla acele etmeyin, en çok sorun güncelleme sırasında yoğunluktan ve bağlantı kesintilerinden kaynaklanıyor ;)

---------- Eklendi @ 10:58:02 ---------- Yazıldı @ 10:55:10 ----------

Bu arada Cpu hızını hangi programla ölçecektin? Programı paylaş istersen de yüklemiş birisi denesin bakalım. Eğer Phonetinfo yu diyorsan gerek yok. O program ve benzerleri sadece model bilgilerine göre önceden yazılmış işlemci bilgilerini paylaşıyor. Eğer Fp1 uyumlu 3.7 versiyonu çıkarsa belki 1,3 ghz gösterir ama çok da sağlıklı olduğunu sanmıyorum o bilgilerin ;)

ozcangoral

Üye
arkadaşlar cihazdan güncelleyemeyenler (benim gibi) navifirmden euro2 germany veya euro1 france yazılımını indirip kurabilirler.en azından telefonu kurtarabilirler. ben euro1 france yükledim. Türkçe olarak geliyor.hiç bir sıkıntı yok.

slant1111

slant1111

Üye
Aslında telefonda bazı işlemlerle belirleyeblrz :hmmm performansa göre falan

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

hafıza kartını çıkarıp öyle dene güncellemeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...