nokia 701 1.3 ghz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye

Ali sana bir ogretemedim tarayicisi yavas degil arkadas |-) sadece androiddekiler kadar hizli degil ki onlar da benim pc den hizli aciyorlar demekki iPhonenun hizi normal :D androidinki anormal :D s2 nin tarayicisini hic biseye degismem ama iphone 4 unki de beni tatmin etti acikcasi :d:
s2 senin pc den hızlı açıyorsa senin pc yi merak ettim doğrusu:ehe

----------Eklendi @ 20:42:21 ---------- Yazıldı @ 20:41:48 ----------

nokiada düşürmek serbest

koptum:ehe:kop::d:

Türe

Türe

Üye

s2 senin pc den hızlı açıyorsa senin pc yi merak ettim doğrusu:ehe

----------Eklendi @ 20:42:21 ---------- Yazıldı @ 20:41:48 ----------

koptum:ehe:kop::d:

İntel core i-3 , ati radeon hd 4500 , 1tb hard disk 4gb ram :ehe

PriZm

PriZm

Üye

iyiymiş yine:D benim sistem kendi kullanıcı profilimde yazıyor:naughty:

----------Eklendi @ 21:01:05 ---------- Yazıldı @ 21:00:30 ----------

iyiymiş yine:D benim sistem kendi kullanıcı profilimde yazıyor:naughty: kısa profil bilgisi bölümünde :naughty:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Birşey yazmayım dedim ama gene duramadım. Kimi android önde demiş, kimi symbian bitti demiş. Demiş de demiş. Android önde filan değil. Symbian özellikle belle ile atak yapan oldukça iyi bir sistem. Düşük donanım özellikleriyle harika çalışıyor doğrusu. Benim şikayetim yok. Belki oyun konusunda kısır olabilir, ama herşey oyun demek değil. Oyun çok oynayanlar psp alabilir mesela. Onun haricinde elimdeki E7 ile; oldukça kaliteli müzik dinleyebiliyor, neredeyse her film formatını açıp video izleyebiliyor, internet radyosu ve fm radyoyla müzik keyfimi artırıyor, internette de oldukça rahat gezebiliyorum. Facebook videoları, pek çok dizi ve sinema sitelerindeki filmleri, pek çok siteden malum maç kanalını ve html5 videoları izleyebiliyorum. E-posta ve office uygulamaları da iyi. Kamerasıyla da oldukça iyi fotoğraf ve video kaydı yapabiliyorum. Daha ne yapacak bu cihaz? Kısacası Nokia ve Symbian dan şu an için memnunum. Fener, konuşan köpek, bankacılık işlemleri vs. uygulamalar symbian için de mevcut. Herkes tutturmuş bir uygulama uygulama diye gidiyor. Mobil cihaz olarak özellikle şu sıralar E7, N8, C7 gibi cihazlar bence başarılı.

• Beğen
Tepkiler: oguzhan_n73 ve Silinen Üye 737108
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kişinin sevdiği kendine güzel görünür.gerisi hikaye dostum:)

Türe

Türe

Üye
Yani isterse 3310 olsun ;)

ggokhan008

Üye
Birşey yazmayım dedim ama gene duramadım. Kimi android önde demiş, kimi symbian bitti demiş. Demiş de demiş. Android önde filan değil. Symbian özellikle belle ile atak yapan oldukça iyi bir sistem. Düşük donanım özellikleriyle harika çalışıyor doğrusu. Benim şikayetim yok. Belki oyun konusunda kısır olabilir, ama herşey oyun demek değil. Oyun çok oynayanlar psp alabilir mesela. Onun haricinde elimdeki E7 ile; oldukça kaliteli müzik dinleyebiliyor, neredeyse her film formatını açıp video izleyebiliyor, internet radyosu ve fm radyoyla müzik keyfimi artırıyor, internette de oldukça rahat gezebiliyorum. Facebook videoları, pek çok dizi ve sinema sitelerindeki filmleri, pek çok siteden malum maç kanalını ve html5 videoları izleyebiliyorum. E-posta ve office uygulamaları da iyi. Kamerasıyla da oldukça iyi fotoğraf ve video kaydı yapabiliyorum. Daha ne yapacak bu cihaz? Kısacası Nokia ve Symbian dan şu an için memnunum. Fener, konuşan köpek, bankacılık işlemleri vs. uygulamalar symbian için de mevcut. Herkes tutturmuş bir uygulama uygulama diye gidiyor. Mobil cihaz olarak özellikle şu sıralar E7, N8, C7 gibi cihazlar bence başarılı.

sana katılıyorum dostm son derece haklısın.. N8 kullanıcısıyım aldıgımdan bu yana hiçbir eksikliini görmedim.. Çok iyi bir cihaz.. Bunşar symbianı kötülemeyi bırakmıcak artık ben bunlara cevap vermekten bıktım... Bunlarıda n8 den yazıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt