benim telefonumun sürümü v 35.0.002 iyi midir?opera mobilede çok kasıyor...daha iyi sürümü var mıdır?hızlandırır mı?kaç mb dır?

opera kasma yapmaz normalde eğer sen java olanı yüklemişsen kasar. Sis olanı indir web bölümünde var.
o normal mini'yi kullan.
N95'in ram'i az(64 gb) olduğu için biraz fazla olabilir.
N95'in ram'i az(64 gb) olduğu için biraz fazla olabilir.
mustafa'nin kafa uçmuş hiç ram 64GB olur mu. 64MB olacaktı. Ram'den değildir. Benim n95 8gb vardı onda da donuyordu. 128 idi.
Pardon. 64 mbama sorun ram'den. Doluyor sürekli mesela n73'te daha sık olur
Arkadaşlar n95 (8gb değil) kullanıyorum. Daha yeni güncelledim ve taskman vb programlar yüklü + 8gb hafıza kartı var ve ram teli açınca 30-31 mb civarı. Sürüm 31.0.017 n95 de daha yüksek sürüm yok nasıl 35... Oluyor anlamadım. 8gb nin farklımı?
---------- Eklendi @ 22:48:05 ---------- Yazıldı @ 22:45:21 ----------
Ve uc web kullanın çok daha kolay kullanınca vazgeçemezsiniz. Ram çok az yer. Opera next, mini, mobil kullanılacak tarayıcı değil. Uc web açınca boşta 25-22 arası ram boşta kalıyor.
düşükmüş
