N95 sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
N95 sürüm
benim telefonumun sürümü v 35.0.002 iyi midir?opera mobilede çok kasıyor...daha iyi sürümü var mıdır?hızlandırır mı?kaç mb dır?

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
opera 6 versiyonlarini indir kasmaz kardesim. 2mb felandir

bayon

Üye
ibrother

ibrother

Üye
opera kasma yapmaz normalde eğer sen java olanı yüklemişsen kasar. Sis olanı indir web bölümünde var.

ibrother

ibrother

Üye
o normal mini'yi kullan.

ibrother

ibrother

Üye
evet her v3'te mutlaka çıkar zati ben opera mobile'yi v3 kullanmam kullanmak hata.

mstf_l

mstf_l

Üye
N95'in ram'i az(64 gb) olduğu için biraz fazla olabilir.

ismail010

Üye
ram sorunu dostum kısaca

ibrother

ibrother

Üye
N95'in ram'i az(64 gb) olduğu için biraz fazla olabilir.

mustafa'nin kafa uçmuş hiç ram 64GB olur mu. 64MB olacaktı. Ram'den değildir. Benim n95 8gb vardı onda da donuyordu. 128 idi.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
ibrother

ibrother

Üye
opera mobile her v3 v5 hatta s"3'te bazen hafıza dolu gösterir n95'te GPU olduğu için daha hızlı olur. Filmlerde kolay kolay donma yapmaz. Opera mobile n8'de bile donma yapıyor. Düşün artık.bence sen opera mini yi kullan göreceksin daha iyi ışte adres. m.opera.com/next

mstf_l

mstf_l

Üye
Pardon. 64 mb :D ama sorun ram'den. Doluyor sürekli mesela n73'te daha sık olur

emoliii

emoliii

Üye
Arkadaşlar n95 (8gb değil) kullanıyorum. Daha yeni güncelledim ve taskman vb programlar yüklü + 8gb hafıza kartı var ve ram teli açınca 30-31 mb civarı. Sürüm 31.0.017 n95 de daha yüksek sürüm yok nasıl 35... Oluyor anlamadım. 8gb nin farklımı?

---------- Eklendi @ 22:48:05 ---------- Yazıldı @ 22:45:21 ----------

Ve uc web kullanın çok daha kolay kullanınca vazgeçemezsiniz. Ram çok az yer. Opera next, mini, mobil kullanılacak tarayıcı değil. Uc web açınca boşta 25-22 arası ram boşta kalıyor.

yyy

Üye
düşükmüş

ibrother

ibrother

Üye
Arkadaşlar n95 (8gb değil) kullanıyorum. Daha yeni güncelledim ve taskman vb programlar yüklü + 8gb hafıza kartı var ve ram teli açınca 30-31 mb civarı. Sürüm 31.0.017 n95 de daha yüksek sürüm yok nasıl 35... Oluyor anlamadım. 8gb nin farklımı?

---------- Eklendi @ 22:48:05 ---------- Yazıldı @ 22:45:21 ----------

Ve uc web kullanın çok daha kolay kullanınca vazgeçemezsiniz. Ram çok az yer. Opera next, mini, mobil kullanılacak tarayıcı değil. Uc web açınca boşta 25-22 arası ram boşta kalıyor.

bazı n95'ler farklı. Ben bi tane 8gb'lik almıştım max v31'e çıkıyordu ama bazılarıda v35 oluyor. RM Kodu yani ülke kodu önemli bazı ülkelere gönderilen n95'ler v31 bir diğer ülkeye gonderilenler ise v35 oluyor.ama değişen pek bi şey yok sadece n gage platform 'da bi değişilik olabiliyor. Onun dışında farksız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt