HTC Wildfire S sizce nasıl arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire S sizce nasıl arkadaşlar
arkadaşlar ben telefon alacağım yaza galaxy ace'e bulaşma dediler, galaxy w iyi ama 3 4 aya elinde kalır dediler bende bu telefonda karar kıldım sizce nasıl bu telefon ? pek oyun oynamam ben nette dolaşmak ve mesaj yazmak için ve birkaç basit uygulama için ideal mi bu telefon? ilkkez akıllı tel alcam önerilerinizi bekliyorum

hiç bilgisi olan yokmu arkadaşlar?

61semih

61semih

Üye
fiyatı çok yüksek bir telefon.donanımına göre tabiki.alma derim galaxy w yi veya sony neo v ye bakabilirsin donanım konusunda bu modellerin yanında çok güçsüz kalır.

serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı çok yüksek bir telefon.donanımına göre tabiki.alma derim galaxy w yi veya sony neo v ye bakabilirsin donanım konusunda bu modellerin yanında çok güçsüz kalır.

galaxy wyi iyi ama elinde kalır diyorlar çok kararsız kaldımya sony neo vyi hiç araştırmadım birsde ona bakayım. benim için büyük olması önemli değil kibar ufak olması daha iyi olur büyük oldumu cebe sığmıyor :)

61semih

61semih

Üye
galaxy wyi iyi ama elinde kalır diyorlar çok kararsız kaldımya sony neo vyi hiç araştırmadım birsde ona bakayım. benim için büyük olması önemli değil kibar ufak olması daha iyi olur büyük oldumu cebe sığmıyor :)
galaxy w elinde kalmaz öyle bir önyargıyı ciddiye almamak lazım.neye göre bu yorumu yapıyorlar merak ediyorum
neo v ye bir bak 850tl büçe yapabilirsen atrix 4g hepsinden daha iyi.fakat wildfire s ten vazgec okadar para etmez o telefon

BanlanmakGuzel

Üye
htc al arkana bakma hele android se fiyatı biraz yüksek ama uun vadeli kullanırsın

klongs

klongs

Üye
htc alma neo v ye falan bak

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Neo v gayet başarili bir telefon

semihlampir

Üye
dogru semişler elinde kalır diye keşke elinde kalsa insan vidakullanırbe çifttaraflı bantla telefon topluyo samsung arıza halinde eski verimliliginde serviste bile toplanamıyor bide benim gibi garantinde bitmişse öyle ismail abi gibi eli sallarsın denize doğru..
,.

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Htc android

---------- Eklendi @ 20:41:45 ---------- Yazıldı @ 20:17:32 ----------

Nokia n8 al nokiada huzur var

serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
Htc android

---------- Eklendi @ 20:41:45 ---------- Yazıldı @ 20:17:32 ----------

Nokia n8 al nokiada huzur var

nokia uzak dursun bu sefer benden :) başka önerileri olan

---------- Eklendi @ 11:57:01 ---------- Yazıldı @ 11:44:20 ----------

galaxy w elinde kalmaz öyle bir önyargıyı ciddiye almamak lazım.neye göre bu yorumu yapıyorlar merak ediyorum
neo v ye bir bak 850tl büçe yapabilirsen atrix 4g hepsinden daha iyi.fakat wildfire s ten vazgec okadar para etmez o telefon

neo v yaza kadar düşcek gibi şuan 750 tlye satılan siteler var çünkü vatanda haftasonu indirim olursa 750 tl olur ve ıcs 4 güncelleme geldi eğer biri kurup burda nasıl çalıştığını söylerse ona göre neo v yi almayı düşünüyorum

eRDiiL

eRDiiL

Üye
üstüne az daha koyup galaxy w yada neo v den birini seç bence

galaxy w nin işlemcisi daha iyi neo v nin ekranı biraz daha iyi

gerçi dediğin özelliklere göre sana wildfire s de yeter ve artar bile

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bugün one serisi turkcellde satışa çıktı one s veya one v ye bakabilirsin

serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
bugün one serisi turkcellde satışa çıktı one s veya one v ye bakabilirsin

hımm bi bakayım teşekkürler fikrin için kardeş

---------- Eklendi @ 01:46:47 ---------- Yazıldı @ 01:46:12 ----------

üstüne az daha koyup galaxy w yada neo v den birini seç bence

galaxy w nin işlemcisi daha iyi neo v nin ekranı biraz daha iyi

gerçi dediğin özelliklere göre sana wildfire s de yeter ve artar bile

fikrin teşekkürler kardeş model çok olunca kararsız kaldım tabi

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Vereceğin parayı haketmeyen bir telefon olacağından emin olabilirsin. Vatan Bilgisayar'ın indirimlerini bekle, %24 gibi indirimler oluyor, %24'te Sony Ericsson Xperia Neo V ve Ray bayağı ucuzluyor onları düşünebilirsin. Biraz yükseltebilirsen bütçeyi kesinlikle HTC Evo 3D öneririm. İyi forumlar.

serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
Vereceğin parayı haketmeyen bir telefon olacağından emin olabilirsin. Vatan Bilgisayar'ın indirimlerini bekle, %24 gibi indirimler oluyor, %24'te Sony Ericsson Xperia Neo V ve Ray bayağı ucuzluyor onları düşünebilirsin. Biraz yükseltebilirsen bütçeyi kesinlikle HTC Evo 3D öneririm. İyi forumlar.

fikrin için teşekkür ederimde kardeş bütçe sınırlı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc evo 3d androidlerin yüzkarası oldu kullananların hiçbiri memnun olmadıgı gibi fiyatta da en çok deger kaybeden cihaz bu yıl

CasuS_87

CasuS_87

Üye
wildfire s güzel telefon
yazın bende almayı düşünüyorum . teknosada felan inceledim başarılı bir telefon ;)

Elektr0

Elektr0

Üye
angry birds space oyununu bilmeyen yoktur.. HTC wildfire S açamadı bende.. G gio bile açıyor.. garip bir durum. Neo V al kardeş ICS güncellemesini de yükle keyfine bak ... HTC alacağım diyorsan büyük oynayacaksın one X alacaksın ..ama wildfire S'in 600 Mhz'lik işlemcisi sense ara yüzü ile bir yere kadar gider ... Android işletim sistemine az biraz kullanacığı donanımı vermek gerek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt