5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

atakan.cr7

Üye
Beyler ALLAH rızası için söyleyin da nasıl güncelleyecegim *#0000# yaptım olmuyo güncelleme::( bana bi yardımda bulunun adobe flash 9.0 nasıl indirebilirim:(

atakan.cr7

Üye
Bu arada benim tel 5230

phasan

phasan

Üye
benada lazım flaş playır

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler tepkiniz adobe firmasına olmalı.
Bu kadar çok satan ve flash desteği olan bir telefona yazılım çıkartmayan firmaya ne kadar iltifat etsem azdır.

warlordemrah

Üye
5800 da flash yok tarayıcısında. adobe den baktım 5800 flash desteklemiyormuş bu telefon yazılım açısından çok zayıf

birol_reis

Üye
paylaşım için teşekkürler kardeşim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 da flash yok tarayıcısında. adobe den baktım 5800 flash desteklemiyormuş bu telefon yazılım açısından çok zayıf

Nokianin tarayıcısinda yotube sitesinden videoyu hayaletler izletiyor bize dimi !!!
Hatta skyfire browser ile flash player isteyen butun sitelerde bile dolaşıyordu bu telefon

Arkadaş bilmeden konuşmayın bir kerede.
5800 da flash lite desteği var. Flash lite eski versiyon ve güncel değil. Yeni sürümü için hem nokia hemde adobe firmasının uzlaşmasi gerek. Flash litenin güncel sürümü 5800 a çıkartılsa o zaman bu konulara gerek bile kalmayacak,

ysngrl

Üye
arkadaşlar 5800 için pdf açma programı yokmu? ovide var ama oda şifre istiyo bilen varsa yazsın

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar 5800 için pdf açma programı yokmu? ovide var ama oda şifre istiyo bilen varsa yazsın

uygulamalar bölümüne bir bak. Orada mutlaka aradığın şeyi bulacaksin.

Buyur buradan yak (pardon bak olacaktı )

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-ofis-uygulamalari/

mtncelik

Üye
sorulan sorulara dalga gecer gibi cevap veren forumdaşlar forumun amacı paylaşımdır 5800 flaş desteği olmadığını her yerde okuyabilirsiniz youtube harici hiçbir sitede video izlenmez v-tab yüklerseniz izlem şansınız var ama kalite düşük videolarda

mtncelik

Üye
skyfire olmadığı sürece youtube ve bir kaç siteharicinde video izleyemezsiniz izliyorum diyenler baska dünyadan arkadaşlar buralı değil onlar :)

Betoncu006

Üye
mtncelik
vtap da real player tabanlı :S
niye diye sorcak olursan real playerin yakın kopya sunucu adresiyle flan oynadığında çalışmıyo :D

erkan81x

Üye
video izlenmiyor

ebrarzelal

Üye
arkadaşlar internetten video izlemek için arama motorunun başına nokia 5800 yazarak video izleyebilirsiniz videoyuda açabilmek için önce internet seçeneklerindenwep sayfası seçeneklerine tıklayarak oradan açılır pencerelere izin ver seçeneğine tıklayarak standart 5800 destekli videoları rahatlıkla izleye bilirsiniz ama ayriyetten internet paketiniz 500 mb olması lazım en az

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
valla 5800 kadar saçma tel. görmedim ram az flash lite destekliyor ve symbian. nokia batırdı symbianı

hepyekiz

Üye
Arkadaşım boşuna uğraşmayın bulamazsınız.Sadece android ve bada işletim sistemleri için var Nokianın hiçbir cep telefonuna olmaz.