c6-01 sağlamlık tespiti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 sağlamlık tespiti
arkadaşlar size başımdan geçen bir olayı anlatıcam
market dönüşü ekşın olsun diye koşuyordu sokakta boştu hava hafif yağmurlu erler ıslaktı
aniden cebimden fırlayan c6-01 kapak telefon batarya olarak dağılıp suyun içine gömüldü
hafif korktum bataryayı zar zor buldum eve gittim açtım dokunmatif pert ekran altı buhar
internette okudum kısa devre olmasın diye tel kapalı nemini alsın diye tam pirince gömecektim bi baktın ekran tertemiz buhar felan yok merakıma yenik düşüp telefonu açtım bir de ne göreyim hiç bir şey yok siz siz olun telefonu düşürmeyin ama c6-01 iniz varsa bi sorun olmaz:D

serecans

serecans

Üye
geçmiş olsun :)

mcalisir

Üye
pirinç olayı ciddi mi?

idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
tabi doğru pirinç ciddi de gömmeden düzeldi n8 i kötülemek gibi olmasında n8 daha fazla hasar görürdü eğer n8 düşseydi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar size başımdan geçen bir olayı anlatıcam
market dönüşü ekşın olsun diye koşuyordu sokakta boştu hava hafif yağmurlu erler ıslaktı
aniden cebimden fırlayan c6-01 kapak telefon batarya olarak dağılıp suyun içine gömüldü
hafif korktum bataryayı zar zor buldum eve gittim açtım dokunmatif pert ekran altı buhar
internette okudum kısa devre olmasın diye tel kapalı nemini alsın diye tam pirince gömecektim bi baktın ekran tertemiz buhar felan yok merakıma yenik düşüp telefonu açtım bir de ne göreyim hiç bir şey yok siz siz olun telefonu düşürmeyin ama c6-01 iniz varsa bi sorun olmaz:D
kardeşim sen koy pirince çünkü sonradan sorun çıkarabiliyor. c7mi kaç kez su kaçırdım kuruttum kullandım bişey olmadı babamın 5800 düşürdüm kuruttum kullanırken pert :D anlatabilmişimdir :)

idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
1 gün dursun bari sende haklısın ilk 15 dk hoparlör gitti sandım sudan dolayı kulaklık aktifmiş baya korktum yani

SilentOne

SilentOne

Üye
bn diyon 3 kattan betona düşürdüm bişi olmadı sen diyon su :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
erdgnblt

erdgnblt

Üye
bn diyon 3 kattan betona düşürdüm bişi olmadı sen diyon su :D
hahahha :aha:

Hocam ben hergün sınıfta düşürüyorum bugün kapak batarya telefon ayrıldı biraz tırsma oldu ama titreşim gelince anladımki sorun yok.
Hafif çizikler var.

Çok sağlam ve güzel kasa var ama elden su gibi kayıyor mübarek :D

doctorrr

doctorrr

Üye
oyyyşşş içim bi tuhaf oldu yav allah var bi kere bile düşürmedim valla :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hahahha :aha:

Hocam ben hergün sınıfta düşürüyorum bugün kapak batarya telefon ayrıldı biraz tırsma oldu ama titreşim gelince anladımki sorun yok.
Hafif çizikler var.

Çok sağlam ve güzel kasa var ama elden su gibi kayıyor mübarek :D
aynen ya su gibi kayıyor resmen fazla mı cila atmışlar ne

TheMadness

TheMadness

Üye
N8 elden kaymıyor. Aliminyum eloksaldan galiba :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ondan da işte bizmkine cilayı fazla kaçırmış :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
çok terliyo bide sizde de oluyomu ?

sinerler

Üye
3110 dan sonra en sağlam telefon :D Beninkinin başına gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir ama hala çatır çutur çalışıyo

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 ve C6-01 cidden çok sağlam .

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben sıfır c6-01 aldım elimde kurcalayarak eve giderken betona çakıldı hiç unutmam o günü... :)

KxTR79

KxTR79

Üye
geçmiş olsun :) pirinç yöntemi iyidir olmadı hiç pirinç bulamazsanız (zor ama :)) pamuga gömun prinçten sonra nemi iyi ceker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...