C6-01 J.A.F Yardım Telefon HİÇ AÇILMIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

supituna

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 J.A.F Yardım Telefon HİÇ AÇILMIYOR
Merhabalar arkadaşlar c6-01 telefonum var hard format yöntemiyle formatladım daha sonra telefon açıldı hafıza kartını biçimlendirdim tekrar kapatıp açtım bu kez 5 tane nokta nın yandığı açılış ekranında kaldı açılmadı yani bataryayı çıkarıp denedim gene olmadı durum öyle olunca orjinal flash ını tekrar yüklemek için navfirm le indirdim jaf la yüklemek istedim ama 1.98.62 versiyonda RM-718 i bulamadım bunun üzerine siteden nasıl eklerim diye baktım ancak konuyla ilgili çoğu linkler kırık ve yeterince ayrıntılı bilgi verilmemiş bende bu kez phonix ile yükleme yapmaya çalıştım 2011 sürümünü indirdim RM yi attım başarılı oldu ancak bu kez telefonun açma düğmesine basıyorum kısa bi titreşim geliyor ama ne ekran ne başka birşey hiç ışık yok tamamen gitti ne yapacağımı bilemez hale geldim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler...

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Jaf İle Phoenix İle Yüklemeyi dene 5800 gibi deil bu. bide Navifirm den Telefonun Sürüm Koduna Ait Son Sürüm Yazılımı İndir At

supituna

Üye
    Konu Sahibi
hangisinin son sürüm olduğunu nasıl anlayacağım ?

supituna

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ThreeDi
ThreeDi

ThreeDi

Üye
:rica:

supituna

Üye
    Konu Sahibi
pohenixden en son güncellemeyi yükledim başarılı sonuçlandı telefonu açtım dil ülke ve tarih ayarlarını yaptım sorunsuz çalışıyordu kapattım sim kartı ve hafıza kartını taktım tekrar açtım ancak bu kez nokıa yazısından sonra gelip 5 ışığın yanıp söndüğü yerde takıldı orda kalıyor sonuna kadar beklediğimde ise ekran gidiyor ve bataryayı çıkarıp takmadan yeniden açılmıyor ne yapmalıyım ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Phoenixin en son sürümüyle flaşla

supituna

Üye
    Konu Sahibi
2012 sürümünü kullanıyorum mart ayında çıkan daha yenisi var mı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ilk mesajda 2011 yazmıştın ondan dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt