C6-01 Phonix den sonra ARIZA YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

supituna

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Phonix den sonra ARIZA YARDIM
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...remeyenler-iceri-konu-guncellendi-691004.html

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/c6-01-dead-phone-ve-flash-resimli-anlatim-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html

yukarıdaki konuları takip ederek;
pohenixden en son güncellemeyi yükledim başarılı sonuçlandı telefonu açtım dil ülke ve tarih ayarlarını yaptım sorunsuz çalışıyordu kapattım sim kartı ve hafıza kartını taktım tekrar açtım ancak bu kez nokıa yazısından sonra 5 ışığın yanıp söndüğü yerde takıldı orda kalıyor sonuna kadar beklediğimde ise ekran gidiyor ve bataryayı çıkarıp takmadan yeniden açılmıyor ne yapmalıyım ?

Sorunun başlangıcı:
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-a-f-yardim-telefon-hic-acilmiyor-695945.html

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tekrar flaşla

supituna

Üye
    Konu Sahibi
belki 10 kez tekrar flaş attım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
birşeyleri eksik yapıyor olmayasın dicem ama görünüşe göre öyle bir sorun yok rm–718 111.040.1511 sürümü değilmi:hmmm

supituna

Üye
    Konu Sahibi
evet artık o sürümden kıllanmaya başladım oyüzden senin konudaki modifiyeli cfw yi indiriyorum şimdi birde onunla flaşlıcam başka birşey gelmiyor aklıma :S jaf kullanarak yapamadım RM-718 çıkmıyor ini de daha yeni sürüme ***** yapmam gerekiyor sanırım ama onun içinde sağlam link bulamadım sence jaf dan yapsam olur mu ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Jaf kullanmadım hiç doğru düzgün onu bile tam olarak bilmiyorum.

supituna

Üye
    Konu Sahibi
senin cfw den flaşladım gene aynı nokıa yazısından sonra çıkan 5 nokta yanıp sönüyor sürekli ve devamı gelmiyor sonuna kadar bekliyorum bu seferde ekran gidiyor bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor yeniden açmak için aklına birşey geliyor mu ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya phoenixte sorun var ya da donanımsal bak jafı falan karıştırma şimdi phoenixi bilgisayarından komple kaldır izi bile kalmasın phoenixi baştan kur imzamda var onu kullanıyorum birçok arkadaşta onu kullanıyor phoenix 2012'yi ordan indir pc'yi de kapat aç sonra yükle phoenixi tekrar flaş at.

supituna

Üye
    Konu Sahibi
tamam bi kezde öyle deniyeyim hatta hiç izi kalmaması için diğer bilgisayarıma kurup ordan yapıcam oldu oldu olmadı yarına kalır artık :)

- - - Eklendi - - -

düşündümde galiba en güzeli yarın başlamak o işe phonix in yüklenmesi çok uzun sürüyor yoruldum artık yarın sonucu yazarım teşekürler ilgilendiğin için

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rica ederim sakin kafayla yapman daha sağlıklı olur zaten sonucu yazarsın iyi geceler.

supituna

Üye
    Konu Sahibi
evet sakin kafa gerçekten işe yaradı sorun hafıza kartındaymış kartı çıkarıyorum telefon açılıyor kartı takıyorum aynı yerde kalıyor şimdi son kez senin cfw yi tekrar flaşladım telefona güzelce oldu ama hafıza kartı yok onu nasıl hallederiz ? kartı LG, 5800 ve 5230 a takarak pc ye göstermeye çalıştım hiç birinde görmüyor disk yönetiminde dahi bulunamıyor kart okuyucuyla taktığım zaman da aynı şey oluyor kurtarabilirmiz acaba bu kartı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O kartı bir şekilde telefona ya da pcye okutup biçimlendirmelisin yoksa kullanamazsın o da yapılmıyorsa bozulmuştur yeni kart lazım

supituna

Üye
    Konu Sahibi
hiç birşeye okutamıyorum ki okusa hemen biçimlendiricem zaten :S format cd si takıp dos da biçimlendirmeyi denesem görürmü acaba :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sanmıyorum kartın vadesi dolmuş ama artık kartlar ucuz telefoncularda 10–15 tl ama onlar yerine class 10 tavsiye ederim 16 gb class 10 kullanıyorum memnunum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt