luckysleven
Üye
Şarj sorunu yaşayan arkadaşlar Microsoft Apps yi kaldırın derim. RizEngin in de dediği gibi Bul a girip ayarlardan açık olanları kapayın sonra batarya kalibrasyonu yapın.
Tuş kilidi içinde bence ExtraButton en iyisi.
Kullanımda iki sorun var.
Birincisi cihazı cepten çıkarırken menü tuşuna basmam ve ardından ekrana da dokunduğum için açılması yada cebime koyarken. Bunu nUnLock programının versiyonunu indirin ben v5.1 i buldum onu kullanıyorum soldan sağa çekince açılır.
İkincisi arama geldiğinde yine cepten çıkarırken ekrana dokunup aramayı kabul etme ve reddetme. Bunun içinde SlideAnswer in sürümünü bulun. Ben v3.0.4Pro kullanıyorum on numara program. Ayarlarını yapıyorsunuz sadece gelen aramada slide butonlar çıkıyor bağlantı sağlanınca butonlar kayboluyor. sürümde bunu ayarlayamıyorsunuz ve butonlar ekranda kaldığı için arama özelliklerini sağlıklı kullanamıyorsunuz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ca...swer-pro-v3-00-4-symbian-3-signed-543165.html
hocam senin kullandığın slide answer bu mu versiyon olarak ? birde telefonda stabil çalışıyormu ? Biriside reddetme butonu neden yok demiş gerçekten yok mu reddetme butonu