Nokia 701 Belle detaylı inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Şarj sorunu yaşayan arkadaşlar Microsoft Apps yi kaldırın derim. RizEngin in de dediği gibi Bul a girip ayarlardan açık olanları kapayın sonra batarya kalibrasyonu yapın.

Tuş kilidi içinde bence ExtraButton en iyisi.

Kullanımda iki sorun var.
Birincisi cihazı cepten çıkarırken menü tuşuna basmam ve ardından ekrana da dokunduğum için açılması yada cebime koyarken. Bunu nUnLock programının versiyonunu indirin ben v5.1 i buldum onu kullanıyorum soldan sağa çekince açılır.

İkincisi arama geldiğinde yine cepten çıkarırken ekrana dokunup aramayı kabul etme ve reddetme. Bunun içinde SlideAnswer in sürümünü bulun. Ben v3.0.4Pro kullanıyorum on numara program. Ayarlarını yapıyorsunuz sadece gelen aramada slide butonlar çıkıyor bağlantı sağlanınca butonlar kayboluyor. sürümde bunu ayarlayamıyorsunuz ve butonlar ekranda kaldığı için arama özelliklerini sağlıklı kullanamıyorsunuz.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ca...swer-pro-v3-00-4-symbian-3-signed-543165.html

hocam senin kullandığın slide answer bu mu versiyon olarak ? birde telefonda stabil çalışıyormu ? Biriside reddetme butonu neden yok demiş gerçekten yok mu reddetme butonu :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

kullandım bende çalışıyor ama reddetme butonu yok malesef

az önce youtube dan videolarını izledim de sanırım ayar yapılıyor . Yani anladığım kadarı ile telefonun kendi cevaplama seçeneklerini açmak için önce bu kilidi açıyoruz sonra cevaplıyoruz yada başka bir ayar yapılarak direk cevaplama ve reddetme olarak ayarlayabiliyoruz tabi versiyondan versiyona fark ediyor sanırım..

şurada detaylı olarak göstermiş

andreoni

Üye
Videodaki son versiyonu pro sürümünü bulamadım. Eski sürüm kullanıyorum v 3.0.4 PRO. Dikkat ettiyseniz hep arama yapıyor. Eğer siz arama yaparken aktif ederseniz reddetme butonu var. Ama diyelim arama geliyor ve kilit ekranındasınız iki tane buton çıkıyor zaten birincisi answer ikincisi unlock. Unlock seçerseniz ve eğer seçeneklerden aktif ettiyseniz kabul etme ve reddetme butonu belirecektir. (pro değilse seçemiyorsunuz)

Ben eski sürümde sadece arama geldiğinde slide olarak gelsin istediğim için seçeneklerden hepsini off yaptım. Bağlandıktan sonra yada arama yaparken nokia nın ojinal görüntüsü oluyor. Bağlandıktan sonra ekranda aktif olması sıkınıtı yapabilir. Görüşme esnasında menüyü kullanamazsınız, numaraları kullanamazsınız (444 gibi hatlarla konuşurken). Çünkü ekranın alt kısmını kaplar aşağı inmez. Sadece arama geldiğinde slide olarak yaptım. eski versiyonda olsa pro olduğu için görev yöneticisinde gizleyebiliyorsunuz.

Arkadaşlar 701 kullanım kolaylığı sağlayan bir yapıda öyle tek tuşu olup herşeyi ekrandan yapmaya çalışan bir cihaz değil. Arama geldiğinde kendisinin cevaplama ve reddetme tuşları var zaten. İlla soldan sağa çekerek cevaplamaya gerek yok. Benim için amaç cebimden çıkartırken ekrana dokununca açılmasın yeter :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sanırım videodaki bu.. 2 özellik daha var çünkü menüsünde

* lı yer symbian olacak

bu arada v3 de ayar yapınca uygulama sadece gelen aramada aktif olabiliyor ve meşgule alabiliyoruz .. uygulamanın temaları çok kötü ama : )

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
bu slide answer uygulamasının 2 versiyonu da fruit ninja ve bazı uygulamaların açılmasını engelliyor çok ilginç ama neden olduğunu çözemedim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şarj sorunu olan arkadaşlara şaşırdım sabah 8 de şarjdan aldım telefonu 5 saat nete girdim 1 saat kada fruit ninja oynadım 2 saate yakın müzik dinledim şarjım hala %20 batarya kalibrasyonu bile yapmadım sizin sıkıntı ilk şarjdan kaynaklı olabilir..

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
şarj sorunu olan arkadaşlara şaşırdım sabah 8 de şarjdan aldım telefonu 5 saat nete girdim 1 saat kada fruit ninja oynadım 2 saate yakın müzik dinledim şarjım hala %20 batarya kalibrasyonu bile yapmadım sizin sıkıntı ilk şarjdan kaynaklı olabilir..

hocam sen forumdaki performans modlarından herhangi birini kurdun mu ?

andreoni

Üye
bu slide answer uygulamasının 2 versiyonu da fruit ninja ve bazı uygulamaların açılmasını engelliyor çok ilginç ama neden olduğunu çözemedim

ondan kaynaklandığını düşünmüyorum. Ben slide answer kullanıyorum fruit ninja yı da rahatlıkla oynayabiliyorum başka bir sorun vardır.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
ondan kaynaklandığını düşünmüyorum. Ben slide answer kullanıyorum fruit ninja yı da rahatlıkla oynayabiliyorum başka bir sorun vardır.

Valla bende aralarında bir bağ kuramadım ama o uygulamayı silince fruit ninja açılıyor. Hatta uygulamanın ayarlarında uygulama yöneticisinde gösterilsin olarak ayarladım ve oyunu açmadan önce uygulama yöneticisinden bu slide answer ı kapadım oyun yine açıldı ne alaka bende anlamadım : )

andreoni

Üye
Valla bende aralarında bir bağ kuramadım ama o uygulamayı silince fruit ninja açılıyor. Hatta uygulamanın ayarlarında uygulama yöneticisinde gösterilsin olarak ayarladım ve oyunu açmadan önce uygulama yöneticisinden bu slide answer ı kapadım oyun yine açıldı ne alaka bende anlamadım : )

Enteresan :)

---------- Eklendi @ 16:58:42 ---------- Yazıldı @ 16:58:07 ----------

Arkadaşlar bu arada fp1 güncellemesi gelmiş ;)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
ben birşeye dikkat ettim bu telefonda normalde ışık sensörünü iptal edemiyoruz . Dışarıdan bir uygulama kurmadan da parlaklığı son seviyeye kadar açamıyoruz . Eyer dışarıdan uygulama kurup parlaklığı son seviye yaparsak özellikle karanlık ortamlarda alttaki yes ve no tuşlarının etrafından ışık sızıyor. Ama ekran ışığını otomatikte bırakınca gece parlaklığı kıstığı için tuşların etrafında ki ışık sızması belli olmuyor gündüz de güneş altında parlaklığı açtığı için o ışık sızması yine belli olmuyor : ) Yani adamlar nasıl olsa sensör iptali yok mecbur kullanacaklar bu sensörü diye ışık sızması sorununu dikkate almamışlar gerçekten de sensör sayesinde ışık sızması belli olmuyor .. ama benim gözüme battı bir kere :vur

kshn26

Üye
ben de nokia 701 kullanıyorum ve 1sorum var sosyal ağları kullanırken mesela facebook uygulamasında aşağı doğru indirirken takılmaya yavaş yavaş inmeye başladı bunun bi çözümü var mıdır acaba?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorun değil ilk açılışta oluyor oyle

asigsasi

asigsasi

Üye
benim kilit tuşu kitlerken bozuldu ne yapayım servis mi yoksa telefon cu mu servise versem en kötü 15 gün felan siz ne dersiniz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
servis. Telefoncuya verirsen garanti dışı kalır.

asigsasi

asigsasi

Üye
garanti benim için çokta önemli değil

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
benim kilit tuşu kitlerken bozuldu ne yapayım servis mi yoksa telefon cu mu servise versem en kötü 15 gün felan siz ne dersiniz

hocam nasil bozuldu tus kilidi cunku benimkide gidici duruyor .. Kilidi asagi cekerken sanki o kucuk tus kenarlara surtuyor yada iceriden bir sorun var .. ama biraktigimda sorunsuz yukari atiyor mekanizma.. yani tek sorun kilidi acmak icin tusu asagi cekerken neyseki tus calisiyor kilidi aciyor yani

asigsasi

asigsasi

Üye
herhalde içindeki tırnak kırıldı birde nokia olacak kaliteli dedikde ne oldu

Üst Alt