Sony Ericsson Neo V Root Yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Neo V Root Yardımı
Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 1 aydır neo v kullanıyorum. ilk android telefonum. biraz endişelerim var ve bu endişelerimi yenerek root yapmaya karar verdim ve internette gezinirken root programları buldum. Root butonuna tikliyorsun ve root oluyor telefonun. Fakat bu Neo V lerin yeni versiyonlarında olmuyormus.[Yeni Versiyon Derleme Numarası (4.0.2.A.0.62)] Fakat eski derleme numarasında oluyormuş.[4.0.2.A.0.62]. Bende şöyle bir düşünce buldum bu derleme numarasını bir önceki versiyona geri yükleme gibi bir şansımız var mı?? Varsa nasıl yapabiliriz bana yardımcı olur musunz. Şimdiden teşekkürler. Bu arada [Yeni Versiyon Derleme Numarası (4.0.2.A.0.62)] bu derleme numarasına göre rootlar var ama diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla bazı cihazlar brick mi ne oluyormus. Telefon hiç açilmiyormus o yüzden bu versiyondan rootları önermezseniz sevinirim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
root olayı her versiyonda olur öyle o versiyonda olmaz diye bi olay yok yani. z4rot programını dene.

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
root tehlikeli olduğu için olabilir. ama eminde değilim virüslüde olabilir. başka bi yerden indir bakalım sıkıntı yaratcakmı gene. link veremicem hiç bilmiyorum neo v root hakkında bişi.

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başka bilgisi olan var mi? indirdiğim tum z4root lar virüslü çikior??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt